Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, 3.7 jsem byla na ketu. Každý den od transferu mě bolí v podbřišku jako na ms. Ale dnes teda nějak víc. Bojím se že se dostaví mrška. Mám i nějaké návaly horka:( Nebo to může naopak znamenat něco dobrého? Měla jste to tak některá? A dopadlo to dobře? Testovat se zatím nechci. A stejně doma ani test nemám. Říkala jsem si, že to tentokrát nechám být a nebudu blaznit s testováním. A vůbec jak se to počítá? Toho třetího už jako první den? Děkuju, za případné odpovědi
hezký den.
@Lutte Prvni den je az 4.7. Ja zkousela testovat sedmy den po a byl slaby duch. Pocity na MS jsem nemela, ale plno holek ano. Byla mi porad zima, obcas takove navaly, jako pri teplote. Preju Ti, at to klapne ![]()
Moc bych si přála aby konečně ano. Člověk už si prošel tolika zklamáním, že si říkám, že by se snad mohlo to štěstí usmat i na nás…Co jsem zatím četla, tak některé příznaky jsou podobné těm před ms. Tak těžko říct..
nechci si dávat naděje, a pak být o to smutnější.. ![]()
Moc bych si přála aby konečně ano. Člověk už si prošel tolika zklamáním, že si říkám, že by se snad mohlo to štěstí usmat i na nás…Co jsem zatím četla, tak některé příznaky jsou podobné těm před ms. Tak těžko říct..
nechci si dávat naděje, a pak být o to smutnější.. ![]()
@Lutte Taky jsem byla preventivne pesimista
Clovek holt musi doufat. Ja bych nevydrzela a testla ![]()
@Čajíček1980 O víkendu už ho udělám. Jak já se ale bojím zklamání. POkud se mi to teda nerozjede. Ale myslím, že to bude brzdit utrogestan. I když, jednou se mi to rozjelo i přes něj..Já se tak bojím zklamání..ach jo´.. ![]()
@Čajíček1980 Jsem nějaká totálně i přecitlivěla. Chce se mi bulet i z pomalé písničky která hraje v rádiu. Takže to spíš vidím na ms. ![]()
@Čajíček1980 píše:
@Lutte Ach jo, to me moc mrzi![]()
Mas uz plan, co dal?
Kety, a pak další odběr..Nic jiného mi nezbývá.
..Musím bojovat..
@Lutte Bojuj, bojuj
Je to o stesti a nahode. Vim, o cem mluvim. Drzim pesti!
@Čajíček1980 píše:
@Lutte Bojuj, bojujJe to o stesti a nahode. Vim, o cem mluvim. Drzim pesti!
Jen tak že zvědavosti. Jak dlouho to řvalo Tobě? Možná už jsi to tady psala ale nějak se v tom ztrácím;) příjemný zbytek dne!