Oplodnění bez požadavku na otce

10.7.17 17:33

Oplodnění bez požadavku na otce

Dobrý den, jedna slečna mě požádala o styk za účelem oplodnění s tím, že se bude o dítě starat sama a mě jako otce nepřízná - nechtěla abych dítě vídal a ani abych platil alimenty. Bohužel den po výkonu změnila názor s tím že mě stáhne z kůže. Bohužel mám jen jako důkaz konverzaci na facebooku a po sms. Dá se nějak proti tomu bránit když bude těhotná a bude mě chtít uznat za otce i když šlo jen o oplodnění bez nároku na tátu? Nemusíte mi psát že sem blbej že jsem na to přistoupil, to už teď taky vím. Jen mě zajímá, co na to zákon a jaké mám možnosti se tomu vyhnout protože o dítě nestojím, nemám otcovský pud a peníze na alimenty platit za dítě které nechci platit taky nechci. Jde o to že když existují spermabanky, tak jestli je možné i to co jsem udělal. Stalo se to v sobotu takže ještě nevím jak to dopadne ale i tak mám obavy takže je třeba počítat i se špatnou variantou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27738
10.7.17 17:35

Promin ale já se fakt pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.7.17 17:35

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne opravdu se nemůžeš nijak bránit, budeš platit jak mourovatý protože za blbost se platí… a víš co, co kdybys začal mít radost z toho, že se ti narodí dítě, které můžeš vídat a být součástí jeho života?

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
10.7.17 17:37

@korunovanej_vul teoreticky o tom vím prd, ale jedine co me napadá je podat TO pro podvod - jestli to mas jak doložit…protože tohle proste podvod je. A jinak - fakt trefná přezdívka… :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10.7.17 17:38

Ja tomu asi ani neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.7.17 17:38

Sorry, ale si fakt @korunovanej_vul :mrgreen: kolik ti je? že máš takové myšlení?

• Citovat
  • Upravit
59409
10.7.17 17:39

@korunovanej_vul :mrgreen: :mrgreen: to ses nebál pohlavních nemocí? No za blbost se platí, pokud bude těhotná trvej na testu otcovství, třeba to nezkusila jen na Tebe Placení se nevyhneš ale pak máš nárok i se stýkat s dítětem, budeš v rodné listě dítěte. To jsi moc nepřemýšlel co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
10.7.17 17:39

Neporadím každopádně dej vědět jak to dopadlo :) ten nick sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27738
10.7.17 17:40

A to mě ještě napadá, jestli už holka nebyla těhotná a taky až jí řekneš, že nebudeš platit aby tě neudala za údajné znásilnění. Jo chlapče doufám že jsi troll protože jinak jsi si zadělala na pěkný prů..švich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.7.17 17:40
@Marie432875 píše:
@korunovanej_vul teoreticky o tom vím prd, ale jedine co me napadá je podat TO pro podvod - jestli to mas jak doložit…protože tohle proste podvod je. A jinak - fakt trefná přezdívka… :palec: :lol:

:lol:
Tak to se cajti umlátí smíchy.

A ne, podvod to není. Z hlediska zákona, alespoň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
10.7.17 17:41

@korunovanej_vul V případě, že by slečna otěhotněla, tak zajít k právníkovi. A požadovat testy otcovství. Mě pobavila trefná přezdívka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.7.17 17:42

Žádné zákonné možnosti nemáte. Pokud se nebudete chtít dohodnout, tak proběhne soud o určení otcovství.
Oplodnění od anonymního dárce funguje pouze v rámci lékařské péče a v jasně indikovaných případech.

Myslet znamená hov*no vědět. Ověřovat svoje dojmy jste si měl předem, teď vám nezbývá než přijmou zodpovědnost za svoje činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.7.17 17:43

Můžeš mít důkazů třeba metrák, můžeš mít i sepsanou smlouvu, ale stejně máš smolíka. Alimenty jsou pro dítě a matka nebo dítě je po tobě můžou kdykoliv požadovat a to až do 26let věku, pokud bude dítě studovat. Toho se, ale asi bát nemusíš, protože inteligenci evidentně nemá po kom zdědit. Příště si nejdřív nastuduj příslušné zákony, které se tě týkají, a teprve potom konej…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
10.7.17 17:44

@ka2ka jo, že že už je v tom a chce to hodit na nějakého troubu je taky možnost - je fakt, že ty testy otcovství by měly proběhnout v každém případě.

Pokud autor má uložené a zálohované printscreeny komunikace o tom že po něm chce dítě, tak s obviněním ze znásilnění v ČR nemá nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.7.17 17:45

Asi si najdi nejakeho dobreho pravnika, treba bys to nejak uhral diky te konverzaci na fcb, no ale kazdopadne v pripade „pozitivniho vysledku“ trvej na testech otcovstvi, zatim to vypada, ze slecna uz je v tom a potrebuje to na nekoho hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí