Do Bulharska autem

6551
27.6.12 19:36

Do Bulharska autem

Jel někdo do Bulharska autem nebo se tam chystá. Poradí někdo jak cestu zvládnout s ročním děckem. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
27.6.12 20:24

Do bulhraska s takto malým dítětem bych nejela ani náhodou :D, myslím si, že by to nezvládl, jedině že by jste někdev péůli cesty přespali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
27.6.12 21:00

No já teda asi taky ne. Nemohli byste letět?, známá tam teď byla na nějaký lastminute 8 dní 15 tis. 2 dospělý 2 děti. Ale nemůžu teda teďka tvrdit kde přesně ho sehnala. Letělo se jen 1,5h takže super. Ale tvůj dotaz zněl na auto, takže u mě bez zkušenosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.6.12 21:12

Jeli jsme s rodiči do Bulharska když jsme byli malý. Mně bylo šest a bráchovi rok a půl. Cesta trvala dva dny. Zvládly jsme to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.6.12 21:15

Ja si to neumim predstavit, ze bych jela s malym do bulharska autem.. :nevim: Vynechali jsme i Chorvatsko, ikdyz to by se zvladnout melo..Jenze nas Jenicek nevydrzi byt vklidu..Staci jizda do HK a nebavi ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.6.12 21:38

My jsme do Bulharska jeli pred sesti lety autem s manzelem. Tehdy jsme byli bezdetni. Jeli jsme tam tehdy pres Slovensko, Madarsko, Rumunsko k pobrezi a podel pobrezi do Bulharska. Trvalo to tehdy asi 2 dny. Co se tyce Bulharska jako takoveho, uz bych tam znova nejela. A k mori uz vubec ne. Sice tam je docela levne jidlo, ale ubytovani je celkem drahe (jeli jsme na vlastni pest, ne s cestovkou). Lide nejsou moc mili a ja, ktera strevnima problemama netrpim, jsem tam malem rozbila zachodovou misu. Znaceni a kvalita cest - katastrofa. S ditetem bych si to obzvlast rozmyslela, aspon s tim nasim. Moc nema rad cestu v aute a vzhledem k tomu, ze jsme tam porad bloudili, tak jsme si sezeni v aute uzili vic nez dost. Pokud bych jela s malym tak daleko, tak jedine pres noc, nekde se vyspat, pres den nekde zustat a dalsi noc to dojet, ale jak rikam, bloudili jsme dost a v noci by to bylo o dost horsi.
Kazdopadne pokud precejen pojedete, tak drzim palce a kdyby ses chtela na neco zeptat, tak pokud budu vedet, tak rada odpovim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.6.12 12:10

@Jandulanda a kam jste jeli do toho Bulharska, že cesta trvala 2 dny. Já jsem čekala tak 24hod. a náhodou nepomatuješ si kolik to asi bylo km. U nás to není ještě jisté jestli jo, ale kdyby jo tak by to bylo kolem 1800km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.6.12 12:11

Všem děkuju za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.6.12 12:13

@peggy. nestrašte mě holky že cesta trvá dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
28.6.12 12:14

@Luciján já tedy jela jako malá autobusem do Bulharska, ale jeli jsme noc, den, noc a ráno jsme tam byli…
Fakt nevím, jestli to jde autem o tolik rychleji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6551
28.6.12 12:34

@lekno to je tak den a půl, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
28.6.12 12:44

@Luciján no právě, těch 24 hodin mi přijde dost ujetých…navíc s dítětem bude třeba dělat více zastávek - no nejela bych. Do Bulharska už jedině letecky.

• Citovat
  • Upravit
849
28.6.12 19:25

@Luciján je to uz dlouho, ale myslim, ze jsme se tehdy jeste zastavovali po ceste v Domice na Slovensku v jeskynich, takze jsme nejak nespechali.
Jeli jsme z Prahy, Kosice, Miskolc, Debrecen (tam jsme prespavali), Cluj-Napoca, Brasov, Bucurest (tam jsme ukrutne bloudili), Constanta (tam jsme spali) a podel pobrezi jsme jeli az na jih Bulharska skoro az k Tureckym hranicim. Ale na tom Bulharskym pobrezi jsme zustavali na nekolika mistech. A hlavne pokud bys chtela jet primo do Bulharska co nejrychlejsi cestou, tak by se jiste nasla lepsi cesta. Ta nase cesta byla k hranicim Bulharska cca tech 1800 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
28.6.12 20:39

@Jandulanda děkuji ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lollin
7.7.12 09:11

Cesta autem

Ahoj, autem do BLR k moři je to daleko pohodlnější než busem. BUS jedem jak tady už zaznělo cca 42-48 hodin až na pobřeží. Autem e to dá zvládat za necelý den i s malým dítětem, jel jsem to vloni s 3 letou neteří, skoro celou dobu, co jsme byli v pohybu prospala. Jeli jsme na noc a přes SRB. Odjezd večer v 16.00, příjezd druhý den v poledne do Burgasu. A to letos Bulhaři otevírají dalších 70km nové dálnice, takže to půjde ještě rychleji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix