Do Drážďan s prckem bez pasu

2185
30.8.13 14:55

Do Drazdan s prckem bez pasu

Ahoj holky, je problem jet do Drazdan s rocnim prckem bez pasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
30.8.13 14:59

Jeďte, ale když vás zastaví policajti Němci, tak se budete hodně divit až vás zavřou a budete dokazovat, že je to dítě skutečně vaše… :roll: :roll: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
30.8.13 15:00

No asi tak. Jestli ho po vás nikdo nebude chtít, tak super, ale to vám nikdo nezaručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
30.8.13 15:01

Nejela bych. Nikdy nevíš co se může stát a náhoda je blběc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
30.8.13 15:02
@Antonie Bolavá píše:
No asi tak. Jesli ho po vás nikdo nebude chtít, tak super, ale to vám nikdo nezaručí

Já jela do přes ten jeden přechod na Drážďany 5× a z toho 4× mě stavěli hned za hranicema Němčouři… takže bych si to fakt nelajzla… Jezdím přes Německo každý měsíc, takže vím jak jsou celníci protivní a vše dodržují… Hlavně právě u nás cizinců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
30.8.13 15:04

Rychly pas sice neco stoji, ale neni problem ho poridit. Stejne tak rychla obcanka pro decko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
30.8.13 15:04

Já bych to neriskovala. Němci občas někoho zastaví a to by bez pasu jen tak neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.13 15:05

Ty bláho, to je dotaz, pas stojí 1OO korun, už ani forka nemusí být, dokonce ani ten papír o občanství, nechápu tyhle dotazy, samozřejmě, že musí mát svůj cestovní doklad, pas nebo občanku. Já to jednou zažila, ne u nás, nikdy by mě nenapadlo cestovat s dítětem bez dokladu, ale u lidí, co cestovali s námi, paráda, když 18-ti měsíční dítě rvou z rukou matky a mluví na něj jazykem, kterému nerozumí, úplně super zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
30.8.13 15:07

Tak me zavri za to, ze jsem se zeptala… Klid ne? Nemusis hned vysilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
30.8.13 15:07

Zrovna jsme minuly tyden byli, teda s pasem. Nikdo nic nekontroloval, ale neriskovala bych to. Btw nevite nekdo, jak je to s prihranicnim stykem? Melo by to byt do 40km od hranic, ale nevim, jestli se vztahuje i na dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
30.8.13 15:09
@Sisinka04 píše:

On je to docela hloupej dotaz… Chápu, že běhat po úřadech je namáhavý… Ale je to na vás… Jen ti tu všechny říkáme, že je to dost deb. lní nápad… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
30.8.13 15:13

8o nechala jsem udelat pas, abychom mohli 1 km za hranici, do Drazdan by me bez dokladu v zivote nenapadlo jet. Ty sama bys tam jela bez dokladu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.13 15:13
@Sisinka04 píše:

musím, páč jsem byla svědkem toho, jak to dítě rvou z toho auta a rvou ho do jiného auta a jak s nimi není domluva a jak to dítě hystericky křičí. bych ty rodiče vypleskla, že by si to za rámeček nedali, pak tam vyřvávají a hysterčí, čímž ještě víc popudí policajty. prostě jsou dané zákony, tak snad jsou od dodržování, ne? Stojí to dneska pár korun a pár minut času, mohlas mít pas nebo občanku dávno doma, v dnešní době moc nechápu, že to někdo doma nemá a pak se ptá na netu, jestli by jako mohl s dítětem bez pasu vycestovat. co ti tu asi tak řekneme? Že riziko kontroly je minimální? Ano je, a co když zrovna ne? Co když se náhodou jeden blbej německej policajt blbě vyspí? budeš koukat na to, jak něklam malou odvážejí a drží, než prokážeš, že je tvoje? No děkuju pěkně za takovou zodpovědnost rodiče. Ptáš se, kdyby ti tady 30 ženských napsalo, cizích lidí, že by jeli, tak sebereš dítě a pojedeš? nebylo by lepší zapojit vlastní zdravý rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.13 15:14

Ikdyž vlastně nemusím, tvoje dítě, co je mi po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.8.13 15:15
@Sisinka04 píše:

fakt nee, nejela bych nikdy takhle udelej si pas nebo občanku pro děcko a je to. Jeden měsíc tě nezabije nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí