Do jaké země jít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3795
8.2.21 09:50

Austrálie, ale ne do vnitrozemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.2.21 09:51

Kanada, Německo, Nový Zéland. Skotsko - zejména pokud se trhnou do UK a vrátí se do EU. Případně Gruzie.

Gdaňsk - nějakou dobu po volbách kdy se k moci dostane ta druhá půlka Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
8.2.21 09:59

Pro mě je jednou z mála přijatelných zemi asi Portugalsko. Velké omezení u sebe vnímám v jazycích - určitě bych nechtěla nikam, kde se mluví anglicky. Je to pro mě tak neznely a monotónní jazyk, že mi běžna řeč neskutečně splývá a i po mnoha letech snahy a učení je pro mě komunikace v angličtině (nedej bože s rodilým mluvčím), strašně náročná a vyčerpávající. Němcina se mi upřímně nelíbí, stalo by mě hodně velké premahani se ji nějak obstojně naučit. Románské jazyky mi oproti tomu přijdou prirozenejsi. A taky mám raději teplo. 😁 Nicméně mám ráda i spolehlivost, což u těch jizanskych národů ve velkém chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
8.2.21 10:06
@Jana525 píše:
Tak rada bych do Francie, tu miluju nejvic, ale neumim jazyk. Takze asi Spanelsko.
Ale muj sen je proste Francie, ja mam ten narod rada.

Francii mám také moc ráda…ale jen tu zemi. :-) Francouzi mi svou nadřazeností nad všemi ostatnimi (nad těmi „z východu“ obzvlášť) neskutečně vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.2.21 10:17

Taiwan - krásná příroda, vyspělá země. Horší by to bylo s jazykem, protože čínštinu bych se asi nikdy nenaučila.

• Citovat
  • Upravit
35
8.2.21 10:17

Kdyby jen tak, že se mi chce, tak Itálie nebo Portugalsko, tam se cítím nejlíp, potřebuju teplo a mám hodně evropské myšlení - třeba v Asii bych se nikdy s okolím nesžila. Kdyby například v Evropě byla válka, tak jedině asi Kanada, kde vím, že bych se pracovně nejlíp uchytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.2.21 10:27

Anglie je srdcovka, ale nejbliz mam Rakousko. Tam jsme za par minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
8.2.21 10:28
@modravlocka píše: Čistě hypotetická a kecací otázka. Kdybyste z nějakého důvodu museli opustit ČR, do jaké země byste chtěli odejít a proč? Slovensko nepočítejme. 🙂

Do Rakouska nebo Nemecka, kdybych byla rentietka tak do Svycarska u Zenevsk jezera, vilku v Lisabonu u Oceanu a hezky bylo i v Norsku..jo a hlavni sidlo asi ve Vidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.2.21 11:35
@modravlocka píše:
Francii mám také moc ráda…ale jen tu zemi. :-) Francouzi mi svou nadřazeností nad všemi ostatnimi (nad těmi „z východu“ obzvlášť) neskutečně vadí.

Vazne? To mi nukdy neprislo :think: ja mela vzdycky pocit, ze jim vadi hlavne Anglicani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
8.2.21 11:36

Novy Zeland. A docela realne jsem zvazovala Kanadu, ale muz uz tam nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
8.2.21 11:47
@Jana525 píše:
Vazne? To mi nukdy neprislo :think: ja mela vzdycky pocit, ze jim vadi hlavne Anglicani :mrgreen:

Nevím jak na severu, ale na jižním pobřeží a v Paříži jim vadí úplně všichni. Kdyby mi to neříkali i jiní lidé, asi bych to brala jako blbou náhodu, ze jsem narazila na pár… Potkala jsem tam i hodně rozladene a naštvane Němce, kteří si potřebovali postěžovat. Nepomohlo jim ani to, že pani uměla obstojne francouzsky, holt měla přízvuk a hned byla identifikovana. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.2.21 12:05

Florida nebo Austrálie, klidně Kanada, akorát se bojím medvědů tak asi nic😁 😁 Kdyby Evropa, tak Švýcarsko
Ale to si můžu plánovat tak na důchd. Leda bych vyhrála ve sportce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.2.21 12:14

@modravlocka tak to mam uplne jine zkusenosti. Nikdy se mi nic takoveho nestalo, jen jednou na poste byli trosku protivni, kdyz videli, ze pohledy, co posilam, maji adresata prave v Anglii :mrgreen:
A to jsem byla prave nekolikrat v Parizi a jednou na jihu

Jo vlastne jeste byly hrozne problemy jednou v Parizi s zenskou u ktere jsme meli ubytovani a to byla fakt mrcha, co delala, ze neumi anglicky a myslela si, ze se na nas povozi. Ale tak nejak jsem ji dala najevo, ze takhle tedy ne a byl klid. Nastesti jsem ji ani nevidela nazivo, po telefonu to uplne stacilo :mrgreen:

Jo a jednou v metru v Parizi, si Francouzka myslela, ze patrim k nim, proste nepoznala, ze jsem cizinka a tam byl vagon hlucnych Japoncu, tak na me zacala kroutit ocima, jako ze je to hruza, tak jsem ji pritakavala a delala, ze jsem taky Francouzska a ze ji chapu :mrgreen: Bylo to docela srandovni.
Ne, ja tu ze, mi proste miluju a i tu jejich povahu, jak ty klady, tak i ty zapory. Nikdy jsem se nikde necitila tak dobre, jako tam. Proste tak nejak citim, ze to je misto kam zapadam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.2.21 12:29

Kvůli přírodě asi Nový Zéland, Island nebo Irsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.2.21 12:29

Amerika nebo Kanada.