Do kdy dávat večerní kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
do kdy dávat večerní kaši
Maminky chtěla jsem se zeptat, do kdy dávat dcerce (1 rok) večer kaší? Má ji pořád ráda, ale nevím, zda už ji nedávat normální večeři nebo ji stále stačí kaše. Děkuji za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych davala sokud chce. Je to jednoduchy, nemusi se to varit nijak slozite
nase zacala po roce odmitat a ted ji do ni nedostanu vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala, dokud jedly. Nedávala jsem po skončení kojení UM, tak aby měly tu dávku bílkovin. Na střídačku s jiným jídlem jsem dávala tak do dvou let. Mladší ještě sem tam má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malému bude rok a půl a pořád ji baští k večeři. Nechám mu ji, dokud bude chtít a nezačne odmítat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že je to jedno
záleží na vás..Syn třeba kaši jedl jen chvilku, asi od 9.měsíce ji nechtěl, tak měl normální večeři a pak mléko. Kaši pak začal jíst zase v roce a půl.
Já bych asi střídala kaše a jiné večeře, ať má trošku změnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Isia kasi jsem davala dokud chtel, tak do 15 mesicu. Pak jsme najeli na normalni vecere. Ted uz si obcas zase s chuti tu kasi k veceri da.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co davate za normalni veceri, kdyz ne kasi? Muj 15ti mesicni zatim kasi ji, ale chtela bych mu to i nejak obmenit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má skoro 20 měsíců a kaší má k večeři taky pořád…ne tedy každý den, ale má ji ráda. Jinak když nemá kaši, tak většinou večeří polévku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina chleba s zerve, maslem, sunku od kosti obcas, domaci marmeladu, syr platkovy si myslim, ze muzes dat, ten nas lump ho nema rad. Vyjimecne treba knedlik s vajickem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina Pečivo s máslem a šunkou, pomázanky (dám třeba jen lučinu, máslo a tuňáka), vajíčka na tvrdo na chleba, krupičnou kaši. Někdy dám polívku, co měli v poledne, to spíš té mladší. Když se dostanu do Lidlu, tak jim dám i párek, mají tam s vysokým podílem masa. Ale to bývá vyjímečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej má krupičku k večeři i teď cca dvakrát do týdne. Prostě mu chutná.
Jinak dostává to co k obědu, omáčku, knedlík, těstoviny, občas i řízek, bramborovou kaši s masem prostě kde co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prcek jedl kase pravidelne k veceri asi od 9mes, miloval je. nejvic od nestle, takze pro me nenarocna rychlovka
prestal je jist v roce a ctvrt, presne v okamzik, kdy jsem koupila velmi vyhodne multibaleni 5 krabic, kus asi za 40kc, coz je polovicni cena. od te doby to cas od casu zkusim, ale ani nahodou nevezme, pak to snedi kocky
je mu rok a pul, tak ještě uvidíme…
jinak ji ruzne, většinou davam teple jidlo, zbytky od oběda, polevku, omacku, maso s bramborami, testoviny… ji uz v podstate to, co my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvorozený měl kaši snad až do dvou let, od roku a půl jsem mu to střídala ob den s nějakým chlebem. Od dvou jsem mu miminkovské kaše vyměnila za krupičku obvykle napůl namíchanou s nějakou pohankovou či kukuřičnou ze zdravé výživy. Teď má čtyři a pořád si tak jednou týdně krupičku na večeři dává. Druhorozená chtěla vždycky jíst to samé jako dospělí, takže ta už od roka kašičky odmítala, jakmile viděla, že ostatní mají cosi lepšího. Teď má dva roky a občas to do ní ještě dostanu, ale spíše výjimečně (nicméně flaškou s mlékem nepohrdne). Normální večeře jsou u nás chleby a rohlíky s čímkoliv a spoustou zeleniny k tomu. Štve mě to, protože pečivo mají i ve školce na svačinu, ale teplé večeře zejména u staršího jsou nereálné, i u oběda dělává scény.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za rady, chtěla bych se ještě zeptat, zatím dcerke dělám kaše do vody, přidávám trochu jogurtu a kaši rýžovou, jahlovou atp. Bohužel mléčné kaše mi odmítá, kojím. Teď nevím jestli ji nebude už chybět mléčná dávka, když kojím už jen večer a ráno a jí denně jeden jogurt. Mléčnou kupovanou kaši nechce, zkusit jí uvařit už kaši v kravském mléku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, dcerka má 2 a kousek a kašičku si občas dává i tedka na večeři, střídáme ji s chlebíčkme, jak tady už taky někdo psat. Má moc ráda sunarku krupicovou na dobrou noc, tak proč jí ji občas nedát?! určitě to není nic špatného. Vím, že kamarádky dcerka, stejně stará, nejí zatím nic jiného na večeři než kašičky, že to přímo vyžaduje a že po těch kašičkách na dobrou noc i hezky spí, jsou lehce stavitelné a déle dítě zasytí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit