Jídelníček 2 a čtvrt roku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kluk má k snídani musli s mlékem (to je jediná forma mléka kterou je ochoten pozřít, a musí být pořádně nabarveno na čokoládovo) nebo banán, svačina ovoce, oběd masozelenina, svačina jogurt, večeře chleba se sýrem/šunkou + rajčata, paprika. S tím mlíkem mě štve, ale co nadělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám normální mléko, jinak jí to samé, co jíme my. Jíme zdravě, no problem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normalka- to co my
na snidani ma teda vzdycky jogurt s piskotama nebo s kukuricnyma lupinkama, protoze nic jinyho mi k snidani poradne nesni, ale jinak obed s nama, svaciny ovoce, buchty, zelenina, vecere s nama a na noc mliko ![]()
- Citovat
- Upravit
Davala jsem k snidani jogurt, k svacine ovoce, k obedu masozelenina, k svacine lipanek nebo matylda nebo tak neco a k veceri bud masozel.,nebo pecivo se sunkou, syrem a zelenina nebo polivka nebo kase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zalezi co jite bezne doma.
My jime zdrave, takze take nemam problem dat holkam vsechno, co jim ja.
Osobne mam k obycejnemu mleku vyhrady (obvzlast to neco v tetrapaku), neni to nejlepsi potravina. Kdyz mlecne vyrobky tak lepe jogurt a mleko jen na vareni. Na zpestreni maji holky i mleka rostlinna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, davate takto starym detem denne piskoty nebo sem tam oplatek?
- Citovat
- Upravit
Piskoty denne nedavam. Holky ‚si pecou‘ domaci ovesne susenky.
Zalezi, co myslis tim sem tam. Znam deti, co maji oplatky nekolikrat denne a pro rodice to je v poradku. Za me ne, maji pouze vyjimecne. Ale neco sladkeho musi mit deti denne, preferuji domaci vyrobu. Pokud nestiham, jisty to nejlepe susenky ze ZV.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn od 18m jí to co my…méně solím a kořením než jsme byli zvyklí(manža si dosolí a mě to stačí) nedávám tedy smažený, nějaký moc tučny to udělám extra oběd pro syna a od 13m pije plnotučné kravské mléko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@polokoule Nejsou mu ani dva. Už dlouho jí to co my (jíme zdravě), o mlíko jako takové z hrnku moc nestojí. Z mléčných výrobků jí jogurt, sýr (plátkový, mozzarela), lučinu, máslo, občas trocha tvarohu.
Piškoty denně nedávám (on o ně ani extra nestojí), ani sama od sebe nenabízím sušenky (komerční mu nedávám, kupuju dětské špaldové). Dostává ale doma pečené moučníky a v pekárně třeba malý koláček, nikoliv však na denní bázi.
Pokud si doma vzpomene, že chce nějakou dobrotu, nabízíme jako první volbu sušené ovoce (většinou se spokojí s pár rozinkama).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim.Chci se zeptat, jaky jidelnicek maji vase deti kolem tech 2 a ctvrt roku a jestli jeste davate mleko, popr. kolik. Dekuji.