Kojenecká voda v Rakousku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojenecká voda v Rakousku
Dobrý večer, holky!
Mám takové dilema, kvůli němuž se s manželem pořád přeme. On je Rakušan a tvrdí, že si s sebou do Rakouska nemusím brát pro synka kojeneckou vodu (respektive ani tam kojeneckou kupovat), protože v Rakousku je pitná voda z vodovodu dostatečně kvalitní a její převaření k použití pro miminka stačí. Nikde jsem se zatím nedočetla, jestli to tak doopravdy je. Třeba u nás na jižní Moravě není pitná voda vhodná pro kojence úplně všude, proto kupuju kojeneckou.
Děkuju za případné postřehy
. Pěkný večer!
Iva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ono to hodne lidi tvrdi i u nas. ale to je fakt o konkretnim miste a nekdy i konkretnim dome. kvalita vody z vodovodu je vysoka, ale ono zalezi jeste i na trubkach a to jak tech venkovnich, tak v ramci domu.
ale pokud ti od oka a po chuti prijde ok, tak klidne davej ( u novorozence prevarit)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojeneckou vodu jsem nikdy nekoupila. Opravdu neverim vode, ktera se nekde mesice i roky vali zavrena v plastu a nikdy nevis, jestli na ni neprazilo slunce. V Rakousku bych se nebala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nekupovala kojeneckou vodu… jen k našim, kteří mají vlastní studnu, jsem si kupovala obyč neperlivou vodu a převařovala.
Vodě z vodovodu věřím, a hlavně po převaření. Nemám s ní problém a v rakousku bych taky neměla.
A souhlasím s @Busy Bee… vím jak se skladovali vody u nás v Tescu, a bůhví jak je to jinde, i u výrobce, přepravce… taky vodě, kteá může být bůhvíjak dlouho „stará“ zavřená v lahvi, nevěřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, moc díky, uklidnily jste mě
… a o tom povalování se kdo ví, kde na paletách… o tom taky furt přemýšlím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit