Láhev MAM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
25.3.15 07:11

láhev MAM

Ahoj :-)
mám malou holčičku, bude mit za tyden 5mesiců. Vcera jsme koupili nove flasky od MAM baby bottle. tyhle: https://www.mall.cz/…ack-2x330-ml
chtěli jsme s tim otvorem na utikani vzdubu, jelikoz v nasi prodejně v měste je prestali vozit a maji tam smejdy ktere moc tecou a za tyden je tam velka dira na piti. Tak jsme koupili tyhle, ale mala se ze zacatku moc nechytala, jak pak zacala pit tak to mliko vubec neutikalo, ale kdyz sem to zkusila jestli to vubec tece, tak to teklo. Chci se zeptat, jesli ma nekdo s temahle lahvema zkusenosti?? Jestli se treba jenom mala na to musi zvyknout protoze jsou uplne jine nez ty ktere jsme meli dosud. Jsem z toho uplne na nervy ze jsem koupila drahe flasky a na nic.. dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
25.3.15 07:35

Ahojky taky jsme meli tyto…a co tam je za cislo savicky…byli jsme moc spokojeny, ale prislo obdobi, kdy flasku vubec nechtela a museli jsme koupit uplne jine pitko a vymnit znacku um…po nejake dobe jsme se vratili zpet k lahvicce…tak nevim…jinak ty lahve byli v pohode:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
25.3.15 07:37

Ahoj, já pro syna používala lahvičky MAM anti colic a byli jsme moc spokojení https://www.mall.cz/…pack-2x260ml?… Jen myslím že pokud jsi chtěla lahve proti bolení bříška (ze spodu lahvičky je guma kudy vzduch uniká) tak jsi koupila špatné, ty na odkazu jsou normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.3.15 07:38

@kolenka většina dětí je prý dobře přijme. Moje dítě z nich odmítá pít. Takže taky mám doma drahé flašky, co si můžu dát tak maximálně do vitrínky. A to jsem mu koupila skleněné.
Naše dítě pije z obyčejných Babydream. A to měl ty MAM od 3 měsíců. Od 6 měsíců už má jen UM a v té době začal MAM odmítat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21
25.3.15 08:18

@sjuzn1 mely by byt od 4 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.3.15 08:21

@Brouckova no ono je tam takova ta dirka na unikani vzduchu, meli jsme podobny dudel s tou dirkou a ten byl super ale prestali ho dodavat :-/ Ale ty co jsi tam dala odkaz, to je stejne stejny cumel co na tich co sem koupila ja ne? POdle me, je zvykla na to ze ji to z tich blbych cumlu dobře teklo, nemusela tolik tahat, a tady u tichle musi vic tahat tak je zdechla.. doufam ze se na to nauci :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.3.15 08:25

My je mame taky a jsou super. Nechtela bych uz jiny uz kvuli tomu, ze se daji vyvarit v mikrovlnce. Asi si na ne musi zvyknout. My je meli od zacatku takze mozna proto to je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.3.15 08:29

@Šarlota4 a jak se vyvařuji v mikrovlnce? :-O to sem jeste neslysela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.3.15 08:34

@kolenka mám též MAM lahve, dvojčata z nich pijí zhruba od 9 měsíců, ale ze začátku jsem musela trochu zvětšit dírku na savičce, i když přecházely z prsu a měly být zvyklé pořádně tahat :mrgreen:,tak jim to moc nešlo…trvalo docela dlouho než začaly sát pořádně a dírka jim stačila tak jak je od výrobce-kupuju číslo 3.Ale jinak mi lahve vyhovují, hlavně velikost, teď pijí 3OOml, tak se to tam v pohodě vejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.3.15 08:43

@mogo taky máme tu 3, tak asi je to jenom o zvyku no.. taky me napadlo zvetcit dirku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
25.3.15 08:52

@kolenka ano savičky jsou stejné u všech jejich lahviček. A co koupit větší savičku, oni všechny lahvičky dodávají s nejmenším průtokem - od narození. Syn měl před lahvičkami od MAM calmu od Medely a tam se musel hodně snažit aby se napil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.3.15 08:57

@Brouckova no tamty by práve meli byt od 4 měsíce uz s vysim průtokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.3.15 08:58
@kolenka píše:
@Šarlota4 a jak se vyvařuji v mikrovlnce? :-O to sem jeste neslysela :-D

Na obalu lahve je navod. Na ty krabicce. Vsechny dily se rozdelaji ta savicka se s trochou vody polozi na tu gumu. Celou ji pak slozis uzavres a das na 1 min do MT. A hotovo. Je to otazka dvou minut. Nebo zkus vygooglovat ja to asi spatne popisuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.3.15 09:01

@kolenka teda jde to u tech lahvi anti colic. U tech co nemaji odendavaci dno a tu gumu to nejde. Nicmene to neni muj vymysl je to opravdu na krabicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.3.15 07:20

Ahojte mela bych prosimva jeste jeden dotaz :D Lze na jakykolikv flaskach od MAM vymenit dudle? Mam dostat tu Anti-colic ale je tam dudlik od 0+ a ja mam od 4+ velikost 3, jestli to pujde dat i tam? abych to nebrala zvytecne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí