do kdy flasku s mlikem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
11.9.09 15:00

No ja dávám dcrece, 22 měsíců, taky pořád. Ze skleničky by tolik nekutiny najednou nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.09 13:45

Já myslím, že ranní vstávaní nemá s mlíkem spojitost.:-) Syn mojí kamarádky mlíko z lahve nikdy nepil, jen byl do roka kojený a teď jsou mu 3 a stále vstává v 6 hodin. Naopak moje dcera má ranní láhev s mlíkem a vstává kolem 8., někdy i později. :-)
Já osobně jsem ráda, že ráno ještě mléko pije, klidně jí ho dávám v lahvičce s dudlíkem (pije ho jen ráno), ostatní nápoje pije z hrnku nebo skleničky. Podle mě se i mléko z dudlíku vymeje líp než z hubičky u nekapajícího hrnku.

• Citovat
  • Upravit
LEM
669
12.9.09 18:01

My jsme měli mlíko do roka, kojený nebyl vůbec a nakonec ho pil jen v noci. K večeři jsem mu dala dětskou mléčnou kaši. Skoro přesně v roce se v noci přestal budit hlady a bylo po mlíku. Ale myslím že se ještě nemusíš nějak bát. Dokud chce tak bych jí ho dávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
12.9.09 20:50
Anonymni píše:
Já myslím, že ranní vstávaní nemá s mlíkem spojitost.:-) Syn mojí kamarádky mlíko z lahve nikdy nepil, jen byl do roka kojený a teď jsou mu 3 a stále vstává v 6 hodin. Naopak moje dcera má ranní láhev s mlíkem a vstává kolem 8., někdy i později. :-)
Já osobně jsem ráda, že ráno ještě mléko pije, klidně jí ho dávám v lahvičce s dudlíkem (pije ho jen ráno), ostatní nápoje pije z hrnku nebo skleničky. Podle mě se i mléko z dudlíku vymeje líp než z hubičky u nekapajícího hrnku.

Já myslím, že muže a nemusí. Prostě její metabolický režim muže být v tu dobu nastartovaný díky mléku. Jinak s tím čištění násosek to je peklo, ale mám super tablety Milton a jednou týdně vše vymyju včetně flašek a trvá to deset minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.9.09 13:23

ahoj, tak my jsme na mléku závislí :lol:
Kdybych ho nechala, klidně by ho měl 10× denně a jinak by nemusel jíst nic.Zatím flašku neřeším, jinak pije z hrnku už dávno a bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.9.09 08:29

tak jsme se po dvou dnech vratili zpet k flasce, hlavne z toho duvodu ze z hrnecku vypije mleka asi tak 10 ml…
a takhle ma denne 500 ml mleka.
nekdy brzo k ranu zkousi, ze chce mliko, tak ji reknu ze jeste ne, ze az rano, nekdy zas zabere a jeste hodinu spi,nekdy uz ne ale zvlast nevyvadi.
tak diky za rady:-)neprihlasena mispulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.9.09 08:39

ahoj,

náš čerstvě dvouletý chlapeček má taky mlíčko ráno a večer do flašky s dudlem - od mala používáme MAM, aby tu taky zazněla jiná značka než Avent :D - ale to jen takové odbočení.

Už jsem si taky kolikrát říkala, že dokdy tu flašku bude takhle vyžadovat?! Co až půjde za rok do školky, tak si ráno vycucne doma mlíčko z flaše a půjde? :lol: , příjde mi to úsměvné, ale na druhou stranu, náš MLÍKOMIL - se jen tak oblbnout nedá a jak už tu někdo psal, tak z flašky má 2×250 ml denně, z hrnku by tolik naráz nedal.

Pití přes den - napije se sám z petky, hrneček a nejradši flašku s brčkem z DM, tak to má od 15 měs., do té doby i přes den byla flaša.

, tak jsem taky ráda, že v tom „flaškování“ nejsme sami

a moje tchýně vždycky říká : „však má být malej po kom, já jsem mlíko z flašky pila do sedmi let“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí