do kdy flasku s mlikem

62
8.9.09 08:21

do kdy flasku s mlikem

ahoj holky,
chtela jsem se zeptat, do kdy mely vase deti flasku s mlikem, moje 26 mesicni dcerka ji ma rano a vecer, rano se budi kolem pul 6 ze chce mliko, myslim, ze kdyby se ji odnaucila, tak by treba spala o pul hodky o hodku dyl, takhle musim vstavat, udelat ji mliko, sice chvilku jeste lezi,ale nespi, a myslim ze je na flasku uz velka.
Dnes jsem to zkusila, rano jsem ji nedala, samo chvilku plac, pak jsme sli asi v pul 7, ze ji dam mliko do hrnecku, a to skoro vubec nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
8.9.09 08:36

Adi a Pepi přestaly dostávat večerní mlíko do aventky cca před rokem - takže před třetím a pátým rokem - ale občas si zahrajeme na miminka a dostanou zase - Pepi z toho má srandu a Adli už protestuje že není mimino :)

Eluška mlíkuje v aventce fest a hodně dlouho ještě bude, i když z hrníčku pít umí.

Máte ještě čas, věř mi, že se to vyvrbí úplně samo :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.9.09 08:48

mlíko

Lesi, tak tvoje odpověď mě uklidinila. Taky jsem pochybovala, že můj malošek - 22měsíců si potrpí na ranní mlíčko - no ono v půl 6 to není žádná hitovka :-( Chtěla jsem mu o sebrat, ale pak jsem si řekla, že malej je jen jednou a tvoje odpověď mě utvrdila, že jsem se rozhodla správně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
8.9.09 08:49

ahoj, teď nevím, zda chceš odnaučit ranní mlíko, abyste dýl spaly, anebo jen nahradit vhodnější nádobou a ranní zachovat?
U nás pijí stále obě děti UM ráno a večer, i starší 4letý syn jsou to mléční maniaci:) Starší kolem 2.roku přesedlal na obyč. hrnek s pítkem-ne netekoucí…pak jsem koupila z Tupperware takové kelímek s víčkem na brčko a pije z toho. Totéž jsem nyní objednala pro mladšího, zatím pije taky z avent flašky se savičkou…taky mi přijde už velký a bude rád, že má totéž, co brácha:) a navíc to brčko děti baví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.9.09 08:57

Naše Janička pila z flašky (avent) ještě nedávno, je jí 4,5, z hrnku by mi to nevypila, myslím, že to ranní vstávání stejně nezachráníš, spíš si myslím, že se probudí a hned si vzpomene na mlíko, prostě proberu se, zjistím, že je ráno a to znamená, že můžu dostat mlíko - mamíííí, mlíko! :lol:
Mlíko je ještě ta jednodušší cesta, je to rychlovka, snídaně pak chvíli počká. Lituju, že Tomík není takový mlíkař jako Jani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.9.09 09:18

Nečetla jsem odpovědi …

Jára 3,5r pije mlíko ráno a večer pořád :oops: , někdy žádá i v poledne. Už rok teda jen obyč kravské.
Ale ráno vyběhnu, naleju mlíko do flaše, ohřeju v mikrovlnce, a vrátím se i s ním zpět do postele kde si ho vypije a ještě si chvíli poleží ;). Se sunarem jsem to dělala tak, že jsem převařenou vodu ráno jen přihřála na požadovanou teplotu, popř na tvrdo zředila vodou studenou, a namíchala sunar :D.

• Citovat
  • Upravit
3826
8.9.09 12:04

ahojky,naše Kačka 2 a 3/4 roku pije mléko ráno a večer z flašky z dudlíkem také a do tří let určitě bude. Pak už bude dostávat jen kravské,ale jestli do flašky s dudlíkem nebo do hrnečku,to nechám na ní.
Mlíčko miluje a pije normálně ze všeho,ale mlíčko z dudlíku v posteli nic nenahradí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.9.09 12:26

jo zapoměla jsem napsat, že jára jinak mlíko nepije :roll: . Jednou za čas si u babičky dá pidi hrneček kakaa, jinak ne. Pije ho jen z flašky.
Ale už jsme asi odbouraly dudlík ostudy, tak ještě flašku a plínu na noc a bude to o.k. a bude velkej chglap :D

• Citovat
  • Upravit
3585
8.9.09 12:56

ahojki, já holce nějak těsně před třetím rokem sebrala flašku, protože už mi to přišlo divný a jakýsi až nepatřičný, škoda, že jsem tuhle diskusi tenkrát nezaložila, bych se uklidnila a nedělala bych to. Docílila jsem tím akorát toho, že mlíko úplně odmítla, nechtěla z ničeho jiného než z flašky,,,, až po dost dlouhé době vzala na milost hrnek s kakaem. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.9.09 13:16

Ahoj, stále máme flašky s mlíčkem ráno a večer. Taky už jsem si řikala, jestli to nezačít už řešit, ale na druhou stranu mlíko do nich nedostanu, kakao jim nechutná. Tak jsem ráda, že aspon nějakým zpusobem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
8.9.09 14:19

Adámek pil sunar z flašky do cca tří let. Čaj apod. z hrnku pil v pohodě, ale svůj sunar si prostě užíval z flašky :D Vůbec bych to neřešila a mlíko ve flašce bych dávala dál :wink: Teda v tomto věku opravdu už jen to mlíčko :D
Viktorka z flašky nechtěla nikdy. Nechutnalo jí to a neuměla to. Takže má od 15ti měsíců, kdy jsme ukončili kojení má hrneček NUK a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.9.09 18:38

mlíko

Holky a v kolik hodin si o mlíko ráno řeknou? U nás právě lehce po 5 ráno a pak už neusne - jen vyjímečně. A mě to pro vstávání prostě přijde brzo. Starší syn když měl takto mlíko,tak si dal a usnul pak třeba do 8. Ale tohle zvíře ne:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.9.09 20:05

Ahoj, no většinou si hrají a čekají až se probudime s tatinkem a bratříčkem, tak pak chtěji mlíko. Oni si hraji tak potichounku, že nás nevzbudí :) . Ale většinou kolem te 8 až 9 hodiny. Teda tak brzy? To je pro mě dost brzy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.9.09 20:36

me nevadi davat jim tu flasku, klidne ji ji budu jeste dva roky davat, jen si proste myslim, jestli se rano nebudi tak brzo, ze se tesi na tu flasku, a ze kdyz ji nebude mit, tak ze bude hodku spat, no zkusime to, a jestli se bude budit stejne brzo,tak ji ji dam nazpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.9.09 21:08

Vyzkoušej to a uvidíš. Jinak mě ještě napadlo vstát o hodinu - dvě dřív a dat ji mlíčko a pak by třeba spala dýl… no ale je otázka, jestli by ještě usnula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí