Do kdy jste dávali dupačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
10.10.11 17:37

Do vel. 68 :nevim: používám látkovky a tak široké dupky bylo nelidský sehnat, lepší je cokoli bez ťapek a s vyšším pasem, aby netáhlo na zádíčka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.10.11 17:41
rosslyn píše:
Do vel. 68 :nevim: používám látkovky a tak široké dupky bylo nelidský sehnat, lepší je cokoli bez ťapek a s vyšším pasem, aby netáhlo na zádíčka:)

No vidíš, já jsem právě kvůli látkovkám měla klasický dupačky ráda :-) ALe je fakt, že jsem vybírala takový, který se mi zdály dost široký :-)

• Citovat
  • Upravit
14046
10.10.11 17:45

do 3 měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.10.11 17:45

Asi 14dní… je to nepraktické :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.10.11 17:46

Vůbec, používala jsem velmi dlouho overaly. Velmi praktická věc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
10.10.11 17:55

Klasické dupačky jsme nikdy neměli. Dávala jsem overalky, lacláče a bodička. Tak od 3/4 roku nosil tepláky a punčošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
10.10.11 18:05

Mas spousty teplačků a i dupaček. Teplačky jsem dávála kdyz bylo teplo ale ted kdyz je chladno dam dupacky a na to jeste teplačky.

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
10.10.11 18:06

Jinak male je pul roku a davám je asi měsic.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.10.11 18:14

Teplacky jsme meli se sirokym pruznym pasem - neprislo mi nic pohodlnejsiho. Hlavne na doma jsem nechavala v overalech - nic lepsiho a pohodlnejsiho pro mimco neni…

Laclace jsem myslela na ven na pisek - ne na doma, to da rozum… :roll: Na paradu jsme chodili v normalnich kalhotech do pasu… :palec:

Mmch dostali jsme i nekolikero „novych dupacek“ s rozepinacima nohavicema v rozkroku a praktickeho mi na nich neprislo nic - z ramen to klouzalo a kdyz si blinkla, tak to mela i na dupackach…u teplaku nehrozila, ze mi si na ne nablila…:-))), takze u ublinkavajiciho mimi razem dve veci spinave, misto jednoducheho prevleceni bodycka…

• Citovat
  • Upravit
cher
10.10.11 20:01

Dupačky jsem dávala dlouho, pro malé miminko je to určitě pohodlnější než ultra moderní džíny :lol: anebo cokoli na gumu do pasu.

• Citovat
  • Upravit
9066
10.10.11 21:32

My je meli radi, davala jsem je do doby, nez Zuzka zacala lezt - cca 8 mesicu :wink: Prisly mi prakticke a nikde ji neskrtily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.10.11 21:54

ja nevidela nic pohodlnejsi nez overal na doma a na ven teplacky/kalhoty z HM se sirokym jemnym pasem - chvalila je i pediatricka, ze jsou pekne, mekke, pohodlne - meli jsme od kazde velikost asi 5 ks od jednobarevnych po barevne. Hlavne ten pas se dal ruzne vytahnout nebo ohrnout…

nevim, ja mela dziny pro uplne male mimi z MotherCare - naprosto mekke, bez kapes a pohodlne, strihem take s bavlnenym pasem a pak treginy - vypadaji jako dziny, ale jsou to elastakoleginy trochu silnejsi bavlna - nyni porad i velmi oblibene u osmilete i trilete…

nejvic mne derou v dupackach chodici deticky, co si prislapavaji ty tapky…chudery… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.10.11 21:56

jo a klasicke bavlnene puncochacky pres zimu taky nemaji chybu - volny polohovaci pas, resp. volna guma na upravu v nem a clovek pres ne v zime natahne kalhoty nebo kombinezu a je mimi bez revu a soukani do vrstev v cuku letu oblecene. Pak nedam dopustit na termokamase nebo termopradlo vubec. Loni jsem v MarksSpencer sehnala krasne barevne sety za par korun a unosila je dvouletka celou zimu, navic pekne vypadala, kdyz jsem ji pak v teple nekde vysvlikla… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17042
10.10.11 22:06

Měla jsem asi troje, dostala jsem darem. A použila jsem je dohromady asi 10× :lol:. Neoblíbila jsem si je, přišlo mi to nepraktické. Místo nich jsem dávala polodupačky, overálky a později punčocháčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.10.11 22:15

asi do 3/4 roku (pak bylo už léto) dupačky za mě ano, dávala bych je kdyby bylo počasí tak do té doby než dítě chodí, protože pro mě bylo praktcký, že mají ťapky (dokázala si pořád sundavat ponožky), ale musely mít dole kvalitní a šikovný rozepínání, nebo polodupačky se širkou gumou. Overálky jsou u nás na spinakání (říkáme tomu pyžamo). taky nemám ráda na mimču gumy do pasu, džíny, nohy na které táhne a pod… dcera vlastně měla první džíny asi skoro ve 2 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat