Do kdy jste dávali dupačky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já si dupačky taky moc neoblíbila, jednak se mi moc nelíbily a jednak jsem je neviděla moc praktickými. A ne všechny měly druky.
Na malé mimčo jsou dobré polodupačky s ťapkami a širokou gumou, ale ani normální guma mi nepřišla špatná. Jak která.
Na večerní spaní jsem ji ale vždycky převlíkala, stejnak se šla koupat a pak do pyžama - overálku. Přijde mi to dobré i z hlediska odlišení dne a noci a večerních rituálů.
Tak mě přijde trochu zvláštní dítě před spaním nepřevlíkat… ![]()
já si malou teda docela strojila, ale pořád vypadala jako miminko, myslím, že když to není na úkor pohodlí, každého věc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To určitě
Taky jsem malého ven vyoblékávala…A i doma měl krásné věci.Naštěstí neměl problém s blinkáním,takže nám stačilo jen jedno,max.dvě oblečení na den na doma. Ale nesnáším když někdo navleče novorozeně do tuhých džínů a na nohy hodí tenisky… To pak mají ortopedi práce… I džíny jsem pro něj měla takové pěkně volné. Látkuju až od jeho 10ti měsíců. Nejdřív jsem nevěděla o moderním látkování,pak jsme nemohli kvůli hypotonii a pak jsem konečně mohla začít:-) Jinak farmers znám,ale děkuji za připomenutí:-) Aještě - mi prostě ty dupačky k miminku patří…i teď když ho na noc ukládám voňavého v dupajdách,tak mi přijde jako miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezlobte se za můj názor, ale jak to tak čtu, proč tedy ty děti máte, když se Vám zdá zdlouhavé přebalování s dupačkami? O tom to přeci je, vychutnat si to bílé čisté miminko a ne tomu hned narvat nepohodlné rifle, ty bude nosit celej život… je mi 20 a čekám miminko a rifle mu do roka na sebe nedám, je tolik krásných overálků, dupaček- POHODLNÝCH, tak proč miminku nedopřát co nejvíce komfortu? jen proto že vy jste lenivé? pochybuju že některá z vás používá látkové pleny, a pokud ne tak vůbec nechápu, proč tu řešíte přebalování… Proč si to nevychutnat co nejdéle??? Vždyť to tak rychle uteče a moderní maminky ty miminka oblíkají do tmavých, nepohodlných hadrů a co nechápu jsou černé kočárky zevnitř… To to dítě hned od narození leží v rakvi… nezlobte se za můj názor, ale věřím že se mnou bude spoustu mamin souhlasit… Dokud mimču dupačky jsou k sehnání, tak jedině dupačky!!! ![]()
- Citovat
- Upravit
@mmmisa píše:
Nezlobte se za můj názor, ale jak to tak čtu, proč tedy ty děti máte, když se Vám zdá zdlouhavé přebalování s dupačkami? O tom to přeci je, vychutnat si to bílé čisté miminko a ne tomu hned narvat nepohodlné rifle, ty bude nosit celej život… je mi 20 a čekám miminko a rifle mu do roka na sebe nedám, je tolik krásných overálků, dupaček- POHODLNÝCH, tak proč miminku nedopřát co nejvíce komfortu? jen proto že vy jste lenivé? pochybuju že některá z vás používá látkové pleny, a pokud ne tak vůbec nechápu, proč tu řešíte přebalování… Proč si to nevychutnat co nejdéle??? Vždyť to tak rychle uteče a moderní maminky ty miminka oblíkají do tmavých, nepohodlných hadrů a co nechápu jsou černé kočárky zevnitř… To to dítě hned od narození leží v rakvi… nezlobte se za můj názor, ale věřím že se mnou bude spoustu mamin souhlasit… Dokud mimču dupačky jsou k sehnání, tak jedině dupačky!!!
Plně souhlasím, můj syn má 5let a ani dneska nemá rifle..jen takové ty „kalhoty“..přijde mi to nepohodlné pro děti..přece jen to tlačí a zavazí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mmmisa - je videt, ze jeste nemas mimco
Ja jsem si taky dupacky uzivala, ale pro lezouci a stavejici se dite jsou hooodne neprakticke (klouzou, mazou se kolinka atd.)
Prvni dcera nosila dupacky asi do 7-8mi mesicu, mladsi do 6ti
Pak jsou super laclacky a protiskluzove ponozky, nebo teplacky s sirokou gumou
Protoze dite kolem 7-9 mesicu je kombinace dracka, mopa na podlahu a kaskadera, nebo aspon nase holky byly
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmmisa píše:
Nezlobte se za můj názor, ale jak to tak čtu, proč tedy ty děti máte, když se Vám zdá zdlouhavé přebalování s dupačkami? O tom to přeci je, vychutnat si to bílé čisté miminko a ne tomu hned narvat nepohodlné rifle, ty bude nosit celej život… je mi 20 a čekám miminko a rifle mu do roka na sebe nedám, je tolik krásných overálků, dupaček- POHODLNÝCH, tak proč miminku nedopřát co nejvíce komfortu? jen proto že vy jste lenivé? pochybuju že některá z vás používá látkové pleny, a pokud ne tak vůbec nechápu, proč tu řešíte přebalování… Proč si to nevychutnat co nejdéle??? Vždyť to tak rychle uteče a moderní maminky ty miminka oblíkají do tmavých, nepohodlných hadrů a co nechápu jsou černé kočárky zevnitř… To to dítě hned od narození leží v rakvi… nezlobte se za můj názor, ale věřím že se mnou bude spoustu mamin souhlasit… Dokud mimču dupačky jsou k sehnání, tak jedině dupačky!!!
Mně připadá divné, že se omlouváš za svůj názor
![]()
Syn neměl dupačky, kočárek máme zevnitř černý
Je zlatý spokojený mimčo, teď už batole a já si ho vychutnávám pořád.
Tobě přeju zdravé a šťastné mimčo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit