Do kdy jste dávali dupačky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My sme měli jen pár, dávala sem je do cca 4-5měsíců, měly rozepínání mezi nohama, takže přebalování bylo bez problému, ale malá furt mlela nohama, a když jí byly ty dupajdu trochu větší, dost často měla vystrčenou tu svojí teňounkou nožičku mezi drukama
nebo ji strčila do druhé nohavice
Tak pak sem je zrušila…No a teď, když se začala plazit a lozit, sem je zas zavedla (ale jen takové ty lacláčky, ne ty klasické dupačky se šlapkama), protože si při plazení furt stahovala tepláky
A overálky měla jen na spaní (teda později, když prospala 4/5 dne, tak je měla pořád).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dupačky jsem dávala taky asi tak do tři čtvrtě roku. Přijde mi to praktické a miminka vypadají jako miminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Livlin píše:
Dupačky jsem dávala taky asi tak do tři čtvrtě roku. Přijde mi to praktické a miminka vypadají jako miminka.
Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka
, občas vidím na fotce, jak nějaká célebrita ukazuje pártýdenního potomka v džínách, teniskách, drží ho na jedné ruce vzpřímeně, nejraději by byli, aby už z porodnice ty děti šly po svých ![]()
- Citovat
- Upravit
sieta.m píše:Livlin píše:Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka
Dupačky jsem dávala taky asi tak do tři čtvrtě roku. Přijde mi to praktické a miminka vypadají jako miminka., občas vidím na fotce, jak nějaká célebrita ukazuje pártýdenního potomka v džínách, teniskách, drží ho na jedné ruce vzpřímeně, nejraději by byli, aby už z porodnice ty děti šly po svých
tssa nevypadat jako miminka - takova dcerka Kristelové-Blažkové dostala od jejiho stylisty k prvnim narozeninam znackovou kabelku v hodnote 10 tisic ![]()
pak je druhy extrem, kdy sousedka navlika do dupacek 18ti mesicniho kluka - na hlavu mu napari miminovskou pletenou cepici a on chudak vypada jak „momentalne“ postizeny ![]()
- Citovat
- Upravit
Hanka1 píše:sieta.m píše:Livlin píše:Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka
Dupačky jsem dávala taky asi tak do tři čtvrtě roku. Přijde mi to praktické a miminka vypadají jako miminka., občas vidím na fotce, jak nějaká célebrita ukazuje pártýdenního potomka v džínách, teniskách, drží ho na jedné ruce vzpřímeně, nejraději by byli, aby už z porodnice ty děti šly po svých
tssa nevypadat jako miminka - takova dcerka Kristelové-Blažkové dostala od jejiho stylisty k prvnim narozeninam znackovou kabelku v hodnote 10 tisic
pak je druhy extrem, kdy sousedka navlika do dupacek 18ti mesicniho kluka - na hlavu mu napari miminovskou pletenou cepici a on chudak vypada jak „momentalne“ postizeny
- Citovat
- Upravit
sieta.m píše:Livlin píše:Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka
Což o to, možná by se mi to líbilo, kdyby šli z porodnice už po svých, no ale když už se jako miminka narodí, tak je chvilku budu mít za mimina
Jjo, mám doma třicet let starý dupačky, který jsou tak velký, že by se do nich 18měsíční vešel, to jo. Ale to už mi přijde divný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne prisly od prvniho lezeni (tak kolem 8 mesicu) uz neprakicky, bo to v nich prckovi klouzalo. Tak jsme je vymenili za teplacky a protiskluzove ponozky
Ale do 8 mesicu jsem vlastne nic jineho nez bodycka, dupacky a overalky nedavala
Jen veci do zimy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Livlin taky jsem zdědila po tchýni (resp. jejích dětech
) dupačky - nejmenší byly tak na roční dítě a některý taky tak na rok a půl
Navíc teda jsou všechny z pleteniny 100% akryl ![]()
- Citovat
- Upravit
Mufina píše:
Livlin taky jsem zdědila po tchýni (resp. jejích dětech) dupačky - nejmenší byly tak na roční dítě a některý taky tak na rok a půl
Navíc teda jsou všechny z pleteniny 100% akryl
Jjo, taky jich mám několik v krabicích. Ale materiál nevím, já je vyprala a pěkně uklidila do krabice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dostala od tátovy manželky hromádku klasických „stoletstarých“ dupajd, ale mě přijdou úžasný, krásně měkký, žádná umělotina a zároveň se dají prát i na vysoké teploty (v případě potřeby), takže já je mám v plánu využít, teď první zimu, mě ty tepláčky nějak nepřirostly k srdci, protože mi přijde, že mu spodem bude táhnout na nožky…takže leda když bude jo chladno, tak je přetáhnout přes ty dupky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a taky mám doma připravené dvoje džíny a jedny lacláčový džíny kojenecký a dvě kostičkované košile (jako na dospěláka), přišly mi rozkošný, ale to bude jen tak na parádu až pojedu (třeba na vánoce) na návštěvu
(a dupky budou v tašce, až mi to „božihodový“ do pěti minut zbleje
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla na miminko jen dvoje dupačky a furt dokola je střídala..litovala jsem,že jsem nakoupila hodně takových mako tepláčků - pravda byly hezké a i pohodlné,ale nebylo to takové miminkovské:-) Tak jsme je pak nosili hlavně ven do kočárku a doma overaly. Na druhé mimčo dokoupím určitě dupajdy. Syn má rok a půl (ale je menší) a na spinkání střídám dupačky a overaly. Nemám ráda klasické pyžamka,příjde mi,že to prostě musí škrtit. Navíc používám látkové plenky a na ty jso dupačky přímo ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
broki: tak tak s těma látkovkama, já když koukala na „moderní“ hadříky, tak mi přijde, že s plenama jakoby ani nepočítaj a jsou hodně úzké…zatímco klasické dupačky jsou dost široké a i „roztahovací“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak…Hlavně je to problém teď. Malý musí nosit o x čísel větší věci jen abych mu mohla dát na ven pěkné džíny,nebo kalhoty a nebyl v tom jak presvuřt
A zas má krátké nohy tak to musím zahrnovat…Jo jo,většina lidí používá papírovky a na nás se nemyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde o dupačky ani džíny, ale pár kalhot na látkovky najdete třeba tady u Farmers: http://www.farmers.cz/shop/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit