Do kdy jste dávali dupačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9622
10.10.11 22:18

My sme měli jen pár, dávala sem je do cca 4-5měsíců, měly rozepínání mezi nohama, takže přebalování bylo bez problému, ale malá furt mlela nohama, a když jí byly ty dupajdu trochu větší, dost často měla vystrčenou tu svojí teňounkou nožičku mezi drukama :roll: nebo ji strčila do druhé nohavice :roll: Tak pak sem je zrušila…No a teď, když se začala plazit a lozit, sem je zas zavedla (ale jen takové ty lacláčky, ne ty klasické dupačky se šlapkama), protože si při plazení furt stahovala tepláky 8-o A overálky měla jen na spaní (teda později, když prospala 4/5 dne, tak je měla pořád).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
10.10.11 22:36

Dupačky jsem dávala taky asi tak do tři čtvrtě roku. Přijde mi to praktické a miminka vypadají jako miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.10.11 07:43
Livlin píše:
Dupačky jsem dávala taky asi tak do tři čtvrtě roku. Přijde mi to praktické a miminka vypadají jako miminka.

Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka :nevim: , občas vidím na fotce, jak nějaká célebrita ukazuje pártýdenního potomka v džínách, teniskách, drží ho na jedné ruce vzpřímeně, nejraději by byli, aby už z porodnice ty děti šly po svých :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.10.11 07:51
sieta.m píše:
Livlin píše:
Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka :nevim: , občas vidím na fotce, jak nějaká célebrita ukazuje pártýdenního potomka v džínách, teniskách, drží ho na jedné ruce vzpřímeně, nejraději by byli, aby už z porodnice ty děti šly po svých :lol:

tssa nevypadat jako miminka - takova dcerka Kristelové-Blažkové dostala od jejiho stylisty k prvnim narozeninam znackovou kabelku v hodnote 10 tisic 8-o

pak je druhy extrem, kdy sousedka navlika do dupacek 18ti mesicniho kluka - na hlavu mu napari miminovskou pletenou cepici a on chudak vypada jak „momentalne“ postizeny :roll:

• Citovat
  • Upravit
cher
11.10.11 09:05
Hanka1 píše:
sieta.m píše:
Livlin píše:
Jenže to dnes nefrčí, aby miminka vypadaly jako miminka :nevim: , občas vidím na fotce, jak nějaká célebrita ukazuje pártýdenního potomka v džínách, teniskách, drží ho na jedné ruce vzpřímeně, nejraději by byli, aby už z porodnice ty děti šly po svých :lol:

tssa nevypadat jako miminka - takova dcerka Kristelové-Blažkové dostala od jejiho stylisty k prvnim narozeninam znackovou kabelku v hodnote 10 tisic 8-o

pak je druhy extrem, kdy sousedka navlika do dupacek 18ti mesicniho kluka - na hlavu mu napari miminovskou pletenou cepici a on chudak vypada jak „momentalne“ postizeny :roll:
:lol: :lol: Jj to máš recht
  • Citovat
  • Upravit
1995
11.10.11 12:32
sieta.m píše:
Livlin píše:

Což o to, možná by se mi to líbilo, kdyby šli z porodnice už po svých, no ale když už se jako miminka narodí, tak je chvilku budu mít za mimina :lol: Jjo, mám doma třicet let starý dupačky, který jsou tak velký, že by se do nich 18měsíční vešel, to jo. Ale to už mi přijde divný 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.10.11 12:38

Mne prisly od prvniho lezeni (tak kolem 8 mesicu) uz neprakicky, bo to v nich prckovi klouzalo. Tak jsme je vymenili za teplacky a protiskluzove ponozky :wink: Ale do 8 mesicu jsem vlastne nic jineho nez bodycka, dupacky a overalky nedavala :wink: Jen veci do zimy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.10.11 18:34

Livlin taky jsem zdědila po tchýni (resp. jejích dětech :-) ) dupačky - nejmenší byly tak na roční dítě a některý taky tak na rok a půl :roll: Navíc teda jsou všechny z pleteniny 100% akryl :roll:

• Citovat
  • Upravit
1995
11.10.11 21:51
Mufina píše:
Livlin taky jsem zdědila po tchýni (resp. jejích dětech :-) ) dupačky - nejmenší byly tak na roční dítě a některý taky tak na rok a půl :roll: Navíc teda jsou všechny z pleteniny 100% akryl :roll:

Jjo, taky jich mám několik v krabicích. Ale materiál nevím, já je vyprala a pěkně uklidila do krabice. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.10.11 11:16

já dostala od tátovy manželky hromádku klasických „stoletstarých“ dupajd, ale mě přijdou úžasný, krásně měkký, žádná umělotina a zároveň se dají prát i na vysoké teploty (v případě potřeby), takže já je mám v plánu využít, teď první zimu, mě ty tepláčky nějak nepřirostly k srdci, protože mi přijde, že mu spodem bude táhnout na nožky…takže leda když bude jo chladno, tak je přetáhnout přes ty dupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.10.11 11:20

a taky mám doma připravené dvoje džíny a jedny lacláčový džíny kojenecký a dvě kostičkované košile (jako na dospěláka), přišly mi rozkošný, ale to bude jen tak na parádu až pojedu (třeba na vánoce) na návštěvu :lol: (a dupky budou v tašce, až mi to „božihodový“ do pěti minut zbleje :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.10.11 11:27

Já jsem měla na miminko jen dvoje dupačky a furt dokola je střídala..litovala jsem,že jsem nakoupila hodně takových mako tepláčků - pravda byly hezké a i pohodlné,ale nebylo to takové miminkovské:-) Tak jsme je pak nosili hlavně ven do kočárku a doma overaly. Na druhé mimčo dokoupím určitě dupajdy. Syn má rok a půl (ale je menší) a na spinkání střídám dupačky a overaly. Nemám ráda klasické pyžamka,příjde mi,že to prostě musí škrtit. Navíc používám látkové plenky a na ty jso dupačky přímo ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.10.11 11:31

broki: tak tak s těma látkovkama, já když koukala na „moderní“ hadříky, tak mi přijde, že s plenama jakoby ani nepočítaj a jsou hodně úzké…zatímco klasické dupačky jsou dost široké a i „roztahovací“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.10.11 11:43

Přesně tak…Hlavně je to problém teď. Malý musí nosit o x čísel větší věci jen abych mu mohla dát na ven pěkné džíny,nebo kalhoty a nebyl v tom jak presvuřt :-) A zas má krátké nohy tak to musím zahrnovat…Jo jo,většina lidí používá papírovky a na nás se nemyslí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.11 13:11

Nejde o dupačky ani džíny, ale pár kalhot na látkovky najdete třeba tady u Farmers: http://www.farmers.cz/shop/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat