Do kdy láhev s dudlíkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
13.11.08 08:01

Do kdy láhev s dudlíkem

Ahojky,
moje 16-měsíční dcerka miluje mléko ve flašce s dudlíkem. Dostává mléko ráno a večer.Když ho ale dostane v hrnečku, tak to nechce. Do kdy myslíte je vhodné aby pila mléko v láhvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.11.08 08:12

Mispulko,

náš syn měl láhev do 3,5 let:-)Upozorňuju, že pouze na mléko před spaním, vždy jsme pak vyčistili zuby.Jednou jsme ji zapomněli ,
když jsme jeli na víkend a od té doby pouze hrneček.
Já bychtvojí malé lahvičku ještě neodpírala. Kamarádkatakhle sebrala lahev synovi a on od té doby mléko nepije. Nevidím na lahvičce nic špatného, když z ní nepije sladké nápoje během noci (kvůli zubům).

Jana

• Citovat
  • Upravit
3584
13.11.08 09:16

Mispulka: mám přesně takovou holku taky :) Dnes už je teda třiapůlletá, ale flašku na mlíko měla určitě do 2,5 let,,,,, byla jsem strašně ráda, že jí mlíko chutná, že ho vyžaduje, v okolí moc takových dětí neznám, tak jsem to neřešila, ale pak už mi to přišlo divný, tak jsem jí flašku sebrala, a už jsem do ní to mlíko večer prostě nedostala. Měla teda asi půlroční období bez mlíka, nahrazovala jsem jogurty, sýry apod.,,,,,,až ve 3 letech si dala říct a pije každý ráno kakao.
V Tvým případě bych ještě počkala, 16 měsíců není tak moc, určitě aspoň do dvou let, dál uvidíš. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.11.08 13:23

My jsme přešli z dudlíku na hrneček od aventu(asi v 9. měs) a pije mlíko z něho ještě pěkně v posteli. S hrníčkem bych po ránu taky neuspěla, a navíc malá chce mlíko hned po probuzení, takže by mi jí bylo líto, kdybych ji hned měla tahat z teplé poslele aby se napila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.11.08 13:24

My jsme přešli z dudlíku na hrneček od aventu(asi v 9. měs) a pije mlíko z něho ještě pěkně v posteli. S hrníčkem bych po ránu taky neuspěla, a navíc malá chce mlíko hned po probuzení, takže by mi jí bylo líto, kdybych ji hned měla tahat z teplé poslele aby se napila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
13.11.08 20:40

Dávali jsme do 3 let, vždycky ráno v posteli - rituálek. Jak začal chodit do školky, tak jsme zrušili. Z hrnku normální mlíko nepije.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna