Do kdy spí?

P.
2302
24.3.09 10:17

Do kdy spí?

ahoj holky, mám doma skoro 7m holčičku, usne kráasně u kojení v 19,15, pak se budí co 3hodky na jídlo, hladem to asi není, ale usne u toho, tak ji dám…no, ale poslední měsíc vstává ve 4,30 - 5 ráno. uz jsme s manelem celkem mrtvi…pres den spi dopoledne od 8,30 skoro 2 h a pak jeste v poledne od cca 13,00 spi 0,5h a odpolko od cca 15,30 taky. hned jak se rano vzbudi uz za chvili ziva, ale ani u kojeni uz neusne…takze musime fakt regulerne vstavat…:-( kdy vam deti vstavaji? jak ji naucit, aby spala hlavne v noci? zoubky ji netrapi, uz jich mame par venku a naprosto v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.3.09 10:28

Ahojky,
nám spala vždy docela dlouho i do 8, ale bylo to asi tmou v zimě. Teď jak se brzy ráno rozednívá, je taky vzhůru dřív, tak okolo 6. Úplně se bojím, co bude až se bude v létě rozednívat ve 4. Mně se nechce vstávat ani v 6, takže ji nechávám v postýlce a ona si tam žbrblá a hraje a za hoďku zase spí a já buď spím nebo se aspoň převaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.09 10:30

a koukám, že jsou holky skoro stejně staré. My jsme 1.9. A my ještě nemáme žádné zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.3.09 10:31

:-)
nam narostly 2 dole ve stejny den - oba 28/02/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.3.09 11:13

Ahojky, tak nám cácorka vstává okolo šesté, potom dostane najíst a někdy ještě na chviličku usne. Nicméně nejdéle vstáváme okolo půl osmé a to je jó dlouho. Taky mám trochu strach z těch letních dlouhých dní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.3.09 11:22

holky a jak vam spi pres den a kdy usinaji? trebas kdybych ji to nekde pres den zkratila…nevim, no.....ale pokud zacne vstavat jeste driv, jdu se odstrelit..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.3.09 11:29

Starší syn mi to dělal taky tak. Vstával ve 4:30. Měl vyspáno a pomohlo by jen - zabít ho:-) Pak šel v 8h ráno na dvě hoďky spát a pak spal odpo dvě hoďky. V noci co hodinu vzhůru na kojení.
Přemýšlím, kdy se to zlepšilo? Asi nikdy :twisted:
Kolem 2roku jsem ho ještě v noci kojila. Pokud jsem to stihla do 5h ráno, tak ještě do 6:30 spal a pokud ne, tak po 5hodině ráno vstával. I teď nám vstává mezi 5h-7:30. Častěji v pět než v 7:30. Je to velmi živé dítko, které od 2 let nespí ani po obědě. Večer chodí ve 20h. Co my děláme, abysme ho unavili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.3.09 11:32

Tak u nás je to tak, že když vstáváme (a už neusneme) v těch šest, tak si dá šlofíčka okolo 9. - 10., tak půl hodinky, pak chodí regulerně spát po obědě (tak hodinku až hodinku a půl), a pak někdy na chviličku usne ještě odpoledne venku (ale to je maximálně taky půlhodinka) a dáváme ji spát někde mezi sedmou a osmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.3.09 12:59

My vstáváme až po deváté. Vzbudí se sice mezi šestou a sedmou na mlíčko, ale hned zas pokračuje. Dopoledne už nespí, pak tak na hodinku asi v jednu a na dvě kolem třetí, nebo i čtvrté. Ale spát chodíme později, v devět, deset, někdy až o půlnoci, podle toho kolik naspí odpoledne… Ale měli jsme to tak vždycky, večer nechtěl spávat a ráno si pospal, tak si myslím, že se s tím moc dělat nedá, jsou tak nějak nastavení… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
24.3.09 14:07

Tak nase Anezka mela taky kolem pul roku takovyhle obdobi… vstavala v 5, pak si od cca 9 tak na dve hodky zdrimla a pak odpol. tak od 3 zase hodinku-dve, vecer chodila spat kolem 9. V noci se budila co hodinu na kojeni a od rana zase od 5 na nohach… preslo to tak po dvou mesicich, kdyz jsme odbourali kolem 9.mesicu veku spani dvakrat denne a zacli chodit spat jen po obede, kolem 12, tak na 2-3 hodiny. Tak spava doted a vstavani se upravilo na cca 7:30 rano. Vecer chodi podle unavy v 8-9 spat. Jo a jestli je rano svetlo nebo tma na nas vliv nemelo snad nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
24.3.09 14:32

My chodíme spát v 7-7.30 od 3m; v 6m (po zavedení kaše) vydržel do 2-3 a pak do 6.30. Teď je to horší - 23, 2-3, 6.30, a to jen pokud máme nezubákovaté dny. Zubákové dny - to je každou hodinu vzhůru.
V noci kojíme nebo dáváme čajík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
24.3.09 14:33

Ahoj, tak u syna se spaní ráno zlepšilo až po čtvrtém roce - to začal vstávat před sedmou ráno. Dcera měla asi půl roku děsné období, kdy neúprosně vstávala mezi pátou a čtvrt na šest :twisted: a nepomohlo nic… Teď se snaží :D a vstává nepozději v půl sedmý :evil: Takže vydrž - u našich dětí nefunguje žádný trik, kterým bychom je donutili spát dýl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.3.09 15:13

náš Vojta je naštěstí po rodičích sova, takže chodí spát mezi 9a 10 a vstává mezi 8 a 9. samo že někdy se utrhne, oběma směry, teď o víkendu kupříkladu /byli jsme u našich/ chodil spát před 9 a vstával jeden den v půl 7 a druhý ve 3/4 na 6 8O a před vánoci chodil spát po 11 a vstával po 10 ráno… 8O
režim si vždycky upravil sám, moje snažení na to nemělo abs žádný vliv 8)
takže to chce asi vydržet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.3.09 21:02

AHoj, my máme štěstí na spící miminko.Vydrží i 10 hodin v kuse. Jupí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.3.09 13:48

ahoj, my kdyz jsme byli mensi, tak pulrocni, coz vychazelo na leto, tak jsme spali rano do 7-7,30 hod… ted nam je 15 mesicu a celou zimu vstavame nejdele v 6,30 ale spis v 6 hodin..... pricitam to trochu take zimnimu casu, od nedele bude vlastne o hodinu vice, tudiz kdyz mu to vydrzi a nebude vstavat s vychodem slunce!!!:-))), tak budeme spat zase do tech 7 hodin :-) Uvidime ! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí