Do kdy sporťák/golfky?

7323
9.5.16 13:37

Do kdy sporťák/golfky?

Mám otázku a to, do kdy jste měly dítě v kočárku? Myslím batole, tzn. ve sporťáku nebo golfkách? Na nákupy, na výlety apod. Mám sporťák, který mi až tak nevyhovuje (není dobře skladný do auta, jinak je celkem fajn a stačí), ale malý je 1,5 roku a nevím, jestli pořizovat něco jinýho. Měly jste na popojíždění kočár třeba pro 2-3 leté dítě? Navíc tedy dodám, že ještě ani samostatně nechodí, takže toho moc nenachodí. Zatím si vystačím s tím, co mám, ale když koupím nějaké skladné golfky, využiju je? Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
9.5.16 13:39

Těžko radit, záleží na dítku, malej chodil v roce a kočár neměl v oblibě, takže v roce a půl šel kočár na půdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.5.16 13:42

Pokud zatím moc nenachodí, tak bych určitě pořídila, klidně něco bazarového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.5.16 13:45

@Pomka
Měla jsem kočár pro malou do 2,5 let, pak už něco ušla, procházku, nákup a tak, a když byl delší výlet, tatínek vzal na záda, když už byla unavená a nechtělo se jí chodit. Já bych ještě určitě pořídila, pro takto starou, věřím, že využiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
9.5.16 13:46

My meli az temer do 3 let golfky, ale pouzivala jsem je jen do skolky, protoze tu mame asi 15 min. cesty a s malym bych to sla tak 2 hodiny a rano clovek moc nestiha. A nebo kdyz jsme jeli nekam na vylet, tak aby se v nich maly po obede vyspal. Jinak jsme nepouzivali. Spis opravdu jen prilezitostne. Sportak jsem mela taky, ale ten jsme vyradili driv, jak pises, golfky jsou skladnejsi, lehci a pro ty vetsi deti asi lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
9.5.16 13:47

Synovi jsou ted dva, na nakupy chodim s kocarem ale jak si zvyklnul chodit na prochazky bez kocaru tak jak vidi ze ho beru tak stoji u dveri dupe a jeci nee kocar :P ale pak kdyz uz ho tam posadim a reknu mu, ze jdeme koupit mnam mnam tak dobry.. za mesic se chystame do zoo do prahy ta taky dumam jestli ten kocar vzit nebo ne.. zas abych ho tam pak pulku vyletu nenosila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.5.16 13:48

Já právě musím u sporťáku sundávat zadní kolečka pokaždé, když ho dávám do kufru a už tak je to obouchaný z toho cestování… Už loni jsem chtěla nový sporťák, ale okolí mi to vymluvilo, že mi začne brzy chodit a už v něm nebude. No nechodí a maximálně ťape po zahradě nebo jen v ulici, když někam jdeme, tak máme kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.5.16 13:50

Syn chodil sám a na výletech ho nosil manžel, tak jsem před 2. rokem golfky prodala. Pak jsme se přestěhovali, a já řešila cestu autobus/ vlak a půlhodinovou cestu pěšky do centra na čas. Koupila jsem bazarové obyč. golfky nepolohovací bez stříšky. Ale lepší by byly aspoň se stříškou( když prší) a občas mi po cestě domů usnul.
Za mě lehké, velké, polohovací a stříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
9.5.16 13:53

Golfky jsme kupovali chvili potom, co jsme stehovali z vejcete, tedy jsme nemohli autosedacku pripnout na podvozek kocaru. Protoze tahat vecne do auta a z auta cely kocar… Mame velky a tezky,, takze ne… Nakonec jsem si i rikala, ze nam byval stacil hluboky kocar a pak golfky. Do sportaku sel kluk na jare, skoro v roce a vyuzili jsme ho pak uz jen v miste bydliste. K rodicum, na vylety, proste kam se jelo autem, jen golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
9.5.16 13:59

Tak já mám 1,5 ročního kluka a chodí teda od 13 měsíců a v poslední době už golfky vůbec nepoužíváme, na procházky a na nákup chodíme pěšky. Ale na výlet, jako např. do zoo, je plánujeme vzít s sebou, myslím, že na ty výlety bude ještě občas třeba, aby se posadil a popovezl. Takže si myslím, že když koupíš nějaké skladné golfky, tak chybu neuděláš, třeba ojeté. My máme z bazaru pěkné za 500,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.16 14:04

@Pomka záleží, kde se pohybuješ. kluk má 20 m, gofky fakt kupovat nebudu.. je to pro mne strašné hrkadlo.. jezdíme denně po lese, tam bych je fakt nevyužila a do mhd a pod používám šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
9.5.16 14:05

Já bych řekla, že je užiješ ještě. Ono sice prcek ti může krásně běhat, ale když budeš chtít jít třeba na 8km procházku, tak to nejspíš nedá.
Já malýho vozila občas od dvou let, když sme šli někam dál, nebo když jsem pospíchala a věděla, že posvých to bude na hodinu…
A jak se nám ještě ve 3,5 letech hodil na Slavnostech, když to mladej po čtyřech hodinách zalomil a já místo úprku domů nebo tahání na ruce, dítko odložila na hodinu a půl do golfáčů a mohli sme tam být až do večera :palec:
To samé Zoo na celý den, já sem nezmar, zvládla sem s nima i dost šílený výstup lesem na místní zříceninu :lol: mladej by to prostě nedal, tak sem si dala posilovnu já.
Takže golfky sme užili jen párkrát, ale bohatě se nám vyplatily. Měli sme obyčejné golfáče (po dvacetileté neteři), na odložení dítěte, případně batohu byly skvělé a přitom nevážily nic…

Příspěvek upraven 09.05.16 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
9.5.16 14:05

Jo a my jsme teda taky meli jen sportak, ten pouzivam i ted ale loni na leto jsme koupili golfky protoze mi kocar do auta vubec nedame :lol: vyuzili jsme je ta nejak jen pres to leto no tady po meste chodit se sportakem ale byli to jen levny golfky za nakych 1200 takze to fakt neresim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
9.5.16 14:12

Golfky bych nepořizovala, mě se s nima teda jezdí špatně.

mám espiro magic, ještě se mladší občas sveze, ten kočárek mám moc ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
9.5.16 14:17

@Pomka Náš naposled seděl v kočáru v necelých 2 letech a pak už jen jezdil na motorce. Ale nechodíme na dlouhé výlety, takže záleží, jak dlouhou trasu ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí