Do kdy ukládat na bok?

10459
2.11.04 21:57

Do kdy ukládat na bok?

Ahoj, chtěla bych se zeptat v jaké poloze dáváte miminko spát. V porodnici nás učili dávat miminko na bok, ale naší 2,5 měsíční holčičce se tahle poloha už přestává líbit. Vrtí se tak dlouho, že se stejně do rána přes všechny „zarážky“ sesune na zádíčka 8O . Máme monitor dechu, tak si říkám, že i kdyby něco, tak mě upozorní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.11.04 22:07

Na bok se dává aby se mimo ve spánku neudusilo zvratky.Tvá malá je již čiperka a lehne si sama jak bude chtít.

• Citovat
  • Upravit
550
2.11.04 22:41

Ahoj Anette,

nam zase v porodnici rikali, ze podle poslednich vyzkumu je nejbezpecnejsi poloha na zadech, protoze z boku se muze skulit na brisko. Ale pred dvema rokama taky sefova davala na bok. No jsem 5 mesicu po porodu, takze je to uz reba zase jinak :roll:
Mrnouska netrap a nech ji spat na zadickach a bud rada, ze Ti hezky spinka :D Jestli Ti trochu ublinkava nebo z toho mas strach tak ji vypodloz postylku Naucnym slovnikem, aby mela hlavicku vys nez nozicky. Ale neboj, nase holky byly fest blindici a vzdycky si daly hlavicku na stranu. Zvedlou postylku jsme meli asi do 3 mesicu, to se jeste vesly do jedne vedle sebe. Ted spi nozickama proti sobe, takze to uz nejde. Teda, kdyz mely rymu tak jsem jim soupla pod matraci polstar, ale pravidelne jsem je nachazela skulene na hromadce uprostred postylky. No brzy uz poputuji kazda do sve :P

Preji klidne noci a krasne sny.

Monca a princezny [zitra 5.m]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
2.11.04 22:42

Ahoj. Naše Eliška (tři měsíce) spí na zádíčkách. Chtěli jsme ji dávat na bok, ale protože spí v kolíbce, není to možné. Tak jsme ji ze začátku pro klid nechávali spát ve zvýšené poloze. Teď už prakticky vůbec nezvrací, tak už nepodkládáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.11.04 08:01

Ahoj,
na bok se má dítě ukládat dokud se samo neumí obracet. Pak už je to boj s větrnými mlýny. My jsme asi ve 2 měsících zrušili zavinovačku a tím pádem skončilo spaní na boku. Spíme na zádech s hlavičkou nabok. Hanička je dost blinkací, ale se zvýšenou hlavičkou je to v pohodě.
 JItka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky