Do kolika let jste dětem četli před spaním?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Do kolika let jste dětem četli před spaním?
Ahoj,
jen mě zajímá, jak je to jinde… synovi jsem před spaním odmalička četla a najednou koukám, za pár týdnů mu bude 8 let, umí si dávno číst sám - a každý den čte doma nahlas - a přesto nám zůstal zvyk, že mu večer čtu já. Máme oblíbené knížky - Roald Dahl, děti z Bullerbynu, teď se smějeme u Kapitána Adorabla. V mém okolí jsem ale asi jediná, známí na mě koukají trochu divně, že už to není miminko. To není, je to jinak šikovný a samostatný kluk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Já mám děti ještě malé, ale budu jim číst večer před spaním dokud o to budou stát. Vždyť je to super ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Synovi je šest a budu číst do té doby, dokud o to bude stát. Je to naše večerní chvilka. Dnes ji měl s tatínkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S osmiletou se taky střídame ve čtení, v tom nevidím problém. Mám dětí víc a čteme si někdy všichni v kruhu na střídačku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi to nikomu neříkej, a zkus přejít na mluvené slovo. Má dcera (12 let) na tom ujížděla do desíti let. Jinak je to určitě lepší, než aby tvoje dítě sedělo neustále u počítače.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Taky mám ještě malé dítě, ale budeme jí číst dokud o to bude
stát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Asi to nikomu neříkej, a zkus přejít na mluvené slovo. Má dcera (12 let) na tom ujížděla do desíti let. Jinak je to určitě lepší, než aby tvoje dítě sedělo neustále u počítače.
Audioknihy děti poslouchají od malička. Půjčujeme si je v knihovně. Mám dětí víc, jsem s nimi často sama a ten rituál před spaním prostě není možné dodržet. Společně cteme většinou v jiné části dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kacz já dětem čtu pořád 8,5 a 4, spí spolu v pokojíčku. Syn by mohl číst sám, ale je večer unavený a při čtení usíná, čteme stejné knížky jako ty, ale taky o princeznách a třeba Káťu a s Škubánka nebo Manku a Cipíska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jinak já už se těším, až začneme Harryho Pottera, Lev, čarodějnice a skříň a tak… Nám naši také četli dlouho. Mně na tom nepřijde nic divného, naopak mi přijde, ze to tak má být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Synovi je 9 na jaře mu bude už deset a dceři je 6. Pořád čteme.
Někdy vytáhneme i stará leporela a čteme z nich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Skoro 9 a 6,5 a čteme, ne teda každý večer, ale několikrát do týdne
ano. Když mám protivný den, tak mě moc rozčiluje predskolakovo čtení
šeptem přes rameno a tretakovo odbihani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
10 a 6 a chtějí pořád, někdy ukecám to starší, ať čte mladšímu,
ale od mámy nebo táty je to nejžádanější. Když se mi nechce, vytáhnu
bajky, ty jsou krátké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Slabé krvácení 23. den cyklu při hormonální antikoncepci
- Novodobé knihy pro děti
- Operace a děti doma
- Společné bydlení před rozvodem
- Neplacené volno do 4 let věku dítěte
- Prolutex a Utrogestan najednou před KET
- Kolik peněz s sebou do Chorvatska ?
- Kolik let byste mi tiply podle stavu pleti?