Dobrá knížka o batolatech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
1.5.06 17:42

Dobrá knížka o batolatech

Ahoj maminy,

tak nám utekl rok a já pomalu zjišťuju, že naše miminečko zlatý se mění v osobnost a já nejen, že se s tím těžce smiřuju :wink: , ale taky zjišťuju, že bych někdy potřebovala poradit, jak na něj a tak. Neznáte některá dobrou knížku, kde bych se dočetla něco o vývoji batolat, jejich psychice, výchově, ale taky jak si s nima hrát, zabavit je? Jde mi o to trochu si o tom přečíst abych taky věděla, co mě čeká 8) a mohla se na to trochu připravit (pokud to jde) 8O
Díky za tipy a hezký den přeje Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
1.5.06 18:44

Nejvíc se mi líbí knížky od Matějčka - Co, kdy a jak ve výchově dětí; Co děti nejvíc potřebují… je toho víc a všechny jsou super :-) Takový vlídný a laskavý přístup, a přitom to není ten americký styl knížek o výchově - jestli víš, co mám na mysli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.5.06 20:50

Ahoj,
Dítě - vývoj a výchova od početí do tří let - Ilona Špaňhelová
edice PRO RODIČE

gepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.5.06 21:28

Ahoj, já bych ti doporučila knížku Vaše dítě ve věku od 1 do 3 let (Anne Bacus) a taky Dítě a já oc Penelope Leachové. Měj se hezky.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.5.06 21:35

Ahoj, k prvním dvoum typům bych Ti poradila od Jany Hanšpachové- HRY pro maminky s dětmi, Portál, jsou tam prima nápady i pro opravdové mrňousky. Takže k těm teoretickým i praktické… Hezkou zábavu s batolátkem přeje Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
2.5.06 08:28

Kubulko,
já bych ti doporučila knížku Miriam Stoppardové - Učte své dítě . Kniha je zaměřena na fyzický, intelektuální, emocionální i společenský vývoj dítěte v jednotlivých etapách života (od narození po školní věk).
 V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
2.5.06 12:47

Kubulko,

(říkáme tak našemu Kubulkovi:o), krom zde zminovaných se mi velmi zamlouvá i německá psycholožka českého původu - Jiřina Prekopová. Praxe „pevného objetí“ je , myslím, vynikající.

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect