Dobrá restaurace Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kalinkab píše:
Holky mám dotaz ohledně dvou restaurací, jedna v regionálním centru v 18.patře - jaká je? a druhá gastroland? jaké je prostředí a zhruba ceny, děkuji moc
Pokud chceš takovou jako lepší restauraci, tak doporučuji Arigone, spokojení jsme byli i s pivovarem Moritz. Dobré jídlo, ale malé porce a pomalý personál je na Kopečku v restauraci Archa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalinkab píše:
Holky mám dotaz ohledně dvou restaurací, jedna v regionálním centru v 18.patře - jaká je? a druhá gastrolanodpoe prostředí a zhruba ceny, děkuji moc
Tak v rco jsou cinani, klasicka nabidka cinskych jidel+mivaji bufet za 160 kc a snist muzes, co snis. vyhled pekny, obsluha v pohodea jidlo klasicky jak v cinsk. restauracich. v olomouci doporucuju jazz tibet, nepalskou rest.,to je mnamka a u sv.jana,kde je italska kuchyne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka píše:
Tak v rco jsou cinani, klasicka nabidka cinskych jidel+mivaji bufet za 160 kc a snist muzes, co snis. vyhled pekny, obsluha v pohodea jidlo klasicky jak v cinsk. restauracich. v olomouci doporucuju jazz tibet, nepalskou rest.,to je mnamka a u sv.jana,kde je italska kuchyne
Ani v jedné co píšeš jsem nebyla, ale ta Nepálská vypadá sakra dobře
asi o víkendu vyzkouším
takže díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa @kalinkab holky,to vam je basta, vari tam fakt nepalci, jen at vas to nezmate…nepalska rest.je soucasti irske hospody, ale asi jste uz koukly na net.kdyz vam to donesou, vypada toho celkem malo, ale je to syte a to jejich koreni a placky a ryze…se mi zbihaji sliny
jazz tibet je nove zrekonstr.,maji novy jidelnicek, jidel par, ale vymazlena-domaci burgery, omaci brambor. chipsy, obri zebra, steaky a par testovin - taky kulinarsky zazitek. chodim s babincem jednou za mesic na veceri a stridame hospody a za sebe muzu s klidem doporucit asi jen 4 v olomouci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka píše:
@MiskaKosa @kalinkab holky,to vam je basta, vari tam fakt nepalci, jen at vas to nezmate…nepalska rest.je soucasti irske hospody, ale asi jste uz koukly na net.kdyz vam to donesou, vypada toho celkem malo, ale je to syte a to jejich koreni a placky a ryze…se mi zbihaji slinyjazz tibet je nove zrekonstr.,maji novy jidelnicek, jidel par, ale vymazlena-domaci burgery, omaci brambor. chipsy, obri zebra, steaky a par testovin - taky kulinarsky zazitek. chodim s babincem jednou za mesic na veceri a stridame hospody a za sebe muzu s klidem doporucit asi jen 4 v olomouci.
Já a přítel chodíme několikrát měsíčně do restaurací a taky jich mohu doporučit jen velmi málo…
ale tuhle fakt vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa znam na ni jen spokojene ohlasy, zaklad je samozrejme, ze clovek rad ochutnava jinou kuchyni
krom nepalu, jazzu a toho sv.jana je jeste celkem dobra mexicka.kde chutna vam? at mam inspiraci pro babinec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka píše:
@MiskaKosa znam na ni jen spokojene ohlasy, zaklad je samozrejme, ze clovek rad ochutnava jinou kuchynikrom nepalu, jazzu a toho sv.jana je jeste celkem dobra mexicka.kde chutna vam? at mam inspiraci pro babinec
Jestli myslíš tu Mexickou u Billy, tak na ní je Mexickej fakt jen název teda… Tam jsem to málem hodila arogantnímu číšníkovi na palici…
Já jsem hodně spokojená s Moritzem, pak celkem Mučírna (Torture), dřív jsme chodili tak 2-3× týdně do Švejka, ale pak se nehorázně zkazili. Podražili a kvalita jídla šla sakra dolů, takže jsme tam na jídle nebyli už půl roku, ale možná to zajdu opět zkontrolovat
Arigone je super, tam teda personál i jídlo super. Archa dobrý jídlo sice menší porce, ale dorazíš se dezertem, akorát číšníci na přes držku… A přítel si chválil nekuřáckou U Kohouta v Lafajetce, byl tam na nějakým podnikovým večírku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Arigone je fajn, překvapuje mě, že zatím nikdo nezmínil restauraci U Anděla…
jestli tedy v poslední době nešli s kvalitou dolů, tak podle mě nejlepší restauračka v Olomouci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa tak arigone znam a docela fajn a archa taky. Na posledni veceri jsme byli u husy a jidlo moc dobre, ale strasne drahe, takova snobarna. zkuste nekdy i ten jazz, moc hezke prostredi a u jana, na lasagne, pizzu, ale i maso…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katek78 píše:
Arigone je fajn, překvapuje mě, že zatím nikdo nezmínil restauraci U Anděla…
jestli tedy v poslední době nešli s kvalitou dolů, tak podle mě nejlepší restauračka v Olomouci
K andelovi jsme chodili driv, uz je to ale davno, tak nedokazu posoudit aktualni stav.driv varili vyborne, to jo. ochutbej ale nepalskou kuchyi a mozna prehodnotis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka píše:
K andelovi jsme chodili driv, uz je to ale davno, tak nedokazu posoudit aktualni stav.driv varili vyborne, to jo. ochutbej ale nepalskou kuchyi a mozna prehodnotis
díky za tip, určitě vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.