Dobrá restaurace v Brně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dobrá restaurace v Brně?
Ahoj, prosím, poraďte mi, kam v Brně na dobrou večeři? Chceme zkusit něco nového, tak budu ráda, za jakýkoli tip.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sushi restaurace v Olympii. Hacienda Mexikana , ale tam jsem nebyla dlouuuho, takze netusim a Steak house na Svobodaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Havana, Green, Noem Arch, Borgo Agnes (dražší), U starého Billa
- Citovat
- Upravit
@Naima píše:
Havana, Green, Noem Arch, Borgo Agnes (dražší), U starého Billa
jeee a muzes mi rict, prosim, kde je ta Borgo Agnes?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě najdeš dobrou restauraci tady - jen by to chtělo rezervaci tak týden předem. Ale některá jejich jídla jsou mňamózní, i když chutě má asi každý jiné…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě z těch lepších taky Havana a pak výborně vaří v La-Patas v Bohunicích, není to ani nijak drahé, dá se tam jít na normální běžnou večeři a dělají výbornou pizzu i těstoviny plus pár klasických jídel typu steak, ryba, atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry Chtěla jsem se mrknout na toho Apolináře, ale nenašla jsem to. Nemůžeš mi poslat odkaz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz Právě toto jsou naše oblíbené, ale La Patas je na večer plná, tak zkouším hledat něco jiného. Havanu, Billa, Haciendu známe taky moc dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz La Patas je taky dobrá a ceny v poměru ke kvalitě fajn. Jen ten Ceasar salát, co tam mají, jim v životě neodpustím
.
- Citovat
- Upravit
já mám moc ráda http://www.ubilehoberanka.cz a http://www.facebook.com/kavarnaera
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
souhlasím s kapaz, havana a la pataz v Bohunicích, do La pataz chodíme normálně a v Havaně jsme byly dvakrát(je to dražší) ale ten požitek za to stojí jednou za čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.