Dobrá restaurace v Brně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dejv67
2.11.13 13:27

Pane Šmíd,

vy jste ta akce, která si do restaurace doveze z větší části veškeré vlastní jídlo, pití a pomalu i plastové talíře s příborama a myslí si, že bude moct využívat prostory a zařízení restaurace bez jakéhokoliv nájmu? Také jsme toho zažili hodně, ale u tohoto jsme se s kolegama hodně nasmáli, nic ve zlém.. Bohužel jsme si tam byli s kolegama v den Vaší svatby sednout na zahrádku, i den předtím a to, co jste předváděli s Vaším skákacím hradem pro děti, ve kterém nakonec děti skákali asi 30 minut, to bylo hodně zajímavé.. Pokud vím, restaurace u Raka má kapacitu asi 200-300 lidí, tudíž se moc nedivím, že Vám nechtěli uzavřít celou restauraci jen pro Vás..

Nové provozovatele neznám, do konečného placení a domluvených/nedomluvených cen jsem samozřejmě neviděl, to vám neberu, ale mám za to, že jste to byl zrovna VY, kdo si tam s provozovatelama potykal a nakonec i tancoval, jako velký kamarád a hle, jednou se člověk podívá na internet kam v Brně zajít na dobrej guláš a dozví se, jací jsou noví provozovatelé neuvěřitelní křiváci.. :potlesk: V jednom máte pravdu, asi to tam bylo velké.. :D

• Citovat
  • Upravit
Rebellda
2.11.13 15:41

Restaurace u raka Brno

ToDejv67:
Asi si mě pletete s jinou akcí. U nás bylo vše dodáno provozovatelem. Vlastní bylo pouze požadované víno, které provozovatel nebyl schopen zajistit a za něž byl také zaplacen řádný poplatek (špuntovné). Platit za najem restaurace, kde je objednáno kompletní občerstvení pro 60-70 osob jsem zažil pouze u tohoto podniku a když vám za zády při svatební hostině prochází místnosti přichozí lidé a lidé ze zahradky na záchod, tak to není moc příjemné.
Netuším jakou souvislost má skákací hrad s vystupováním provozovatele? Asi Vás do něj nechtěli pustit.
Máte pravdu: s provozovateli jsem si potykal, dali jsme si hromadu štamprlí a druhý den je dotyčný pán pěkně osolil na vyučtování (vše co vypil z vlastního i to co naléval na učet podniku).
Nebudu se rozepisovat. Nechce se mi k vystupování provozovatelů více vracet. Jedno vím jistě, dokud je tam uvidím, do Restaurace u Raka nevkročím. A organizaci větších akcí na tomto místě všem vymluvím. Pěkná restaurace na pěkném místě, jen ji provozují lidé, které já nazívám Křiváci. Ať si to sami přeberou jak uznají za vhodné a třeba se poučí.

• Citovat
  • Upravit
340
15.10.14 17:30

Colatransport, Monte Bu, PaLadeo,… Podotykam, ze me zkusenosti jsou „predporodni“, mohlo se to od jara zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:27

Za mě doporučuji Formana na České, dělají skvělé steaky :D Fakt mňamka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.15 21:34

Za mě dopručuji Formana na České. Dělají skvělé steaky :D Opravdu mňamka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.11.15 12:48

Holky,
neporadíte nějakou restauraci vhodnou na oběd po promoci? Nejlépe střed Brna, ale pokud víte o něčem dobrém i bokem, není to pro nás problém…
Ráda bych něco takového opravdu hezkého, ale zase ty ceny by mohly být ještě přiměřené. Pokud nic nového nenajdu, mám v plánu Baroko, ale ráda bych zkusila něco nového.
Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
9.11.15 14:02

V centru na takove akce je skvela Piazza, ceny jsou rekla bych podobne tomu Baroku, pokud si nedas neco extra specialniho a zatim vzdy varili skvele. Doporucuju rezervaci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.