Dobrá voda - hořká chuť
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrá voda - hořká chuť
ahoj, dnes se mi stala divná věc. Koupili jsme balík Dobré vody neperlivé a když jsem otevřela jednu láhev a napila se, voda chutnala hořce. Ještě jsme před tím vypili celou láhev ze stejného balíku a ta byla dobrá.
Nestalo se vám někomu něco podobného? Jsem docela nervózní, běžně z té vody dělám malé Sunar a já sama jsem se dost napila než jsem zaregistrovala tu chuť. Jsem těhotná, takže o mě samotnou mi moc nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, zrovna se mi to stalo. Nevím co to bylo, flašku jsem teda dopila já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to se mi nikdy nestalo ale prevaznej i nepiju jen z ni delam malymu nutrilon, aj piju vodu z vodovodu z Brity…ale obcas sjem se taky napila a nestalo se mi to…
to by me lae zajimalo cim to je snad je vse ok kdyz je ot kojenecka voda tak by mela mit prisnou kontrolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nainuva píše:
Ano, zrovna se mi to stalo. Nevím co to bylo, flašku jsem teda dopila já
a byla to taky Dobrá voda? Jaká šarže? Já tam chci zítra zavolat ať si to tam nějak pořeší. Vždyť se to opravdu dává kojencům a málo koho napadne to nejdřív ochutnat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vera111 píše:Nainuva píše:a byla to taky Dobrá voda? Jaká šarže? Já tam chci zítra zavolat ať si to tam nějak pořeší. Vždyť se to opravdu dává kojencům a málo koho napadne to nejdřív ochutnat…
Ano, zrovna se mi to stalo. Nevím co to bylo, flašku jsem teda dopila já
Kde je to číslo šarže
Doufám, že tu mám ještě ty flašky z toho samého balení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to pod hrdlem jakoby vypálené do toho plastu pod datem spotřeby. Jo a byla to ta dvoulitrovka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak jsi teda odvážná žes to vypila, já kolem toho chodím jak kolem nášlapné miny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, já mám 1.5 litru. Na závitu je 075A- 053 (to je asi něco jiného co
)
Příspěvek upraven 02.01.12 v 22:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ne blbost, už to na té lahvi vidím
Pod datem spotřeby je 01 01/38 ! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm, tak já mám nějakou jinou. To je divný. A ještě divnější je, že to byla jen ta jedna lahev z balení… ![]()
Teď mi došlo že bylo zbytečný se tě ptát na šarži, když sama mám doma ještě pár kusů a jsou v pořádku.
a nic ti po ní nebylo? Mě to teda vylekalo, taková hnusná chuť a skoro to štípalo na jazyku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nic mi po ní nebylo, ani malýmu (stihla jsem udělat asi dvě flašky čaje)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm, tak snad to nic nebylo. Ale radši jim tam zítra zavolám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dobrou vodou ne, ale stalo se nám to s jinou vodou, teď si to přesně nevybavím.. Chuť ot teda nebyla vyloženě hořká, ale taková divná.. Jako když si dáte rozpustit Magnezium
Nepili jsme to.
- Citovat
- Upravit