Krmení dětí kaší Nominal

1322
1.1.12 18:31

Dáváte dětem kaše Nominal?

Dobrý večer, ve zdravé výživě jsem koupila jáhlovou kaši Nominal. Je psáno, že je vhodná pro všechny věkové kategorie, myslíte, že i pro 10 měsíční dítě? Dávala jsem jí malému s banánem a moc mu chutnala. Příprava je velice rychlá, vařím jen ve vodě a navíc neobsahuje nic škodlivého a stojí jen 35 Kč a vydrží mi cca týden oproti kaším Hipp za 70 Kč a když si čtu to složení, tak se mi zvedá žaludek. A nevíte, jestli mohu dávat i jinou kaši Nominal, třeba pohankovou? http://www.nominal.cz/…ni-kase.html?…
Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
1.1.12 18:40

Ahoj. Nevím, jestli máš ty stejné, co já, ale ty naše jsou instantní, tj já je nevařím, jen je zaliju horkým mlékem. Dávám je Máje už dlouho, teď teda jimi hlavně zahušťuju (omáčky a polévky). Odkdy kterou obilovinu si nepamatuju, podívej se na kojeni.net (vlevo je odkaz Zavádění příkrmů), tam je v tabulce rozepsáno, co kdy ;) . Krom těchto kaší ze zdravé výživy kupuju i DM Babylove bezmléčnou kaši (mají různé), teď už teda hlavně na to zahušťování (když je polévka nebo omáčka moc řídká, tak nasypu trochu kaše a je to). Jíšku ani obyč mouku už vůbec nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.1.12 18:43

Jj, jsou instantní. No tam je psáno do horkého mléka nasypat a za stálého míchání uvařit. Takže to jen nasypu do horké vařící vody a chvíli povařím. To bude stejná kaše, jako máš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.1.12 18:45

Jo, už jsem koukla na odkaz a je to ona. Já už vařím z kravského, takže ho mléka naliju trochu horké vody z rychlovarky (nemám mikrovlnku, tak takhle mléko ohřívám :lol: ) a nasypu kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.1.12 18:56

Na kojeni.net jsem nenašla, jestli jsou vhodné jáhly, asi se špatně dívám. V té tabulce to není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.1.12 19:02
xxpetka píše:
Na kojeni.net jsem nenašla, jestli jsou vhodné jáhly, asi se špatně dívám. V té tabulce to není :think:

Tak že seš to ty, tak jsem zvedla svoje pozadí a šla se podívat (já jsem si kdysi tu tabulku vytiskla) a našla jsem proso (jáhly jsou proso) vhodné pro děti už v 6.-7.měsíci. A mám je podtržené, tj já je dala ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
1.1.12 19:04

Ahoj, já jsem je také používala a malému moc chutnaly, Hipp a podobné jsem dala vyjímečně (když jsme dostali). Oblíbená byla „Super“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.1.12 19:14
hkac píše:
xxpetka píše:
Na kojeni.net jsem nenašla, jestli jsou vhodné jáhly, asi se špatně dívám. V té tabulce to není :think:
Tak že seš to ty, tak jsem zvedla svoje pozadí a šla se podívat (já jsem si kdysi tu tabulku vytiskla) a našla jsem proso (jáhly jsou proso) vhodné pro děti už v 6.-7.měsíci. A mám je podtržené, tj já je dala ;) .

Tak moc děkuji za zvednutí pozadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
1.1.12 19:25

Dávám a chutnají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
1.1.12 19:28

Malej má nejradši Super kaši Nominal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.1.12 19:49

davame:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.1.12 20:07

Dávala jsem, ale zrovna jáhlová mu teda nejela- ani nám :-) Nejvíc mu chutnala pohanková. stve me, ze jejich rýzova neni 100% ryzova, ale napul kukuricna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
1.1.12 20:10

taky jsem dávala, taky jsem tím zahušťovala polívky, nebo třeba když jsme měli nějaké jídlo, které nebylo pro děti a měli jsme polívku, tak jsem jim do ní nasypala tuhle instantní kaši a děti měly vydatnější jídlo a já jim nemusela vařit zvlášť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
1.1.12 21:21

Taky dávám, pohankovou, jáhlovou, špaldovou, ovesnou. Rýžovou a kukuřičnou kupuju čisté buď dětské od Nestlé, ale ty jsou hrozně drahé, nebo od Country life ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.1.12 22:18

Jo dávám. Asi tak od osmi devíti měsíců nekupuju jiné, protože cena se nedá absolutně srovnat a přitom složení je o moc lepší, než ty „dětské“. Do roka a půl jsem je rozdělávala s UM, pak už jen s převařeným kravským mlíkem. Malej je večeří ještě dnes, má to děsně rád. Chutnají mu všechny (kukuřičná, pohanková, jáhlová, ovesná, špaldová, rýžová a nejvíc super-tedy mix). Mám vždy doma od každého druhu krabici a každý večer střídám. Někdy do toho frknu mixované ovoce nebo přesnídávku. Jak psala Pudla, tak ta rýžová není čistá, takže v kašových začátcích jsem kupovala od nestlé rýžovou, ale nemléčnou, přidávala jsem Bebu (kupovaná z Polska a tudíž levnější), protože to vycházelo o dost líp finančně. Ovocné a jiné příchutě jakýchkoliv kaší jsem nekupovala nikdy, je to sajrajt. Jo a v 10ti m. už bych pohankovou dala v pohodě. Pohanka je údajně velmi lehce stravitelná, pokud si to dobře pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí