Krmení dětí kaší Nominal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18000
4.12.14 18:33

@janusak no,u nás se kadilo celkem často a řídce, takže jsem trochu zhustění ocenila. Tak vezmi jinou-třeba jáhlovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.12.14 10:23

Nevim, jestli pohankova neni vhodna, ale davam jsem ji celkem pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
5.12.14 12:29

@Pudloslava do dvou let má být snad jen jednou týdně :think: už si nepamatuju jak to přesně bylo, ale říkala mi to paní ve zdravé výživě a pak jsem to i dohledala na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.12.14 12:32

@Liszane tak ja na to pohlizela tak, ze to ma hodne bilkovin a decka mi moc nejedla svoje hnusny specialni UM, tak jsem byla rada za pohanku. Taky dostavali hodne lustenin, ktere taky mimina uplne myslim nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
5.12.14 12:51

@Pudloslava já o tom nic moc nevim, ale pamatuji se, že ve chvíli, kdy jsem přinesla ke kase pohankovou a řekla jak mám malý mimi tak se paní zděsila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.12.14 12:55

@Liszane tak me to nikdo nerekl, detem vzdy moc chutnala. Tedka uz ji davat neprestanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
5.12.14 13:08
@Pudloslava píše:
@Liszane tak me to nikdo nerekl, detem vzdy moc chutnala. Tedka uz ji davat neprestanu :-)

má to nějakej důvod, ale fakt si nevzpomenu jakej :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.12.14 13:41

Davala jsem od 5. mesice pohankovou (Hipp - neochucena), ryzovou (Nestle, ryzova krupicka - je v sacku a neni ochucena), kukuricni (Hipp - neochucena). Hipp je super jemna, ale draha.
Nominal kase prosevam pres sitko a delam malemu kasi z te jemnejsi casti. Davam spaldovou, ovesnou, pohankovou, asi od 6. mesice.
Vyzkousela jsem i Country Life. Ted davam Wolfberry, jsou trochu jemnejsi nez Country Life, mam rada jejich jahlovou.
Jsem lina matka, diky bohu za instantni kase. Do vsech pridavam trochu UM a mixovane ovoce
nebo pulku presnidavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
5.12.14 13:50

@janusak Dávala jsem tyhle kaše hned od začátku (6. měsíc) a střídala jsem všechny druhy, tedy i tu pohankovou. Vařila jsem ve vodě, od jednoho roku potom v kravském mléce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.12.14 18:38
@fenny píše:
@janusak Dávala jsem tyhle kaše hned od začátku (6. měsíc) a střídala jsem všechny druhy, tedy i tu pohankovou. Vařila jsem ve vodě, od jednoho roku potom v kravském mléce.

A dávala jsi je hned od začátku tak, jakože v poledne zelenina a večer ta kaše? Já právě nevím, jestli se to může hned od začátku začít dávat takto společně. Někde jsem četla, že by se nejdřív měla začít dávat v poledne zelenina, pak další měsíc na svačinu ovoce a až potom večer ty kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
5.12.14 19:40

@janusak Dávala jsem je v podstatě od začátku, možná tak týden po té zelenině. Ovoce samotné stejně nejedl, takže jsem ho pak dávala do těch kaší, to mohlo být tak měsíc od začátku té zeleniny. Ono by se toho mělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.1.17 06:38

Děvčata a dají se ty kaše udělat jen z vody a přidat ovoce? Stále kojim a umělé nikdy neměl… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
31.1.17 21:23
@Luciik6 píše:
Děvčata a dají se ty kaše udělat jen z vody a přidat ovoce? Stále kojim a umělé nikdy neměl… Děkuji

Sice dá, ale je to hnusné. Nevím, jak je syn starý, ale můžeš ji udělat z obyčejného kravského mléka nebo jiných alternativ - rýžového, mandlového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.3.17 13:24

Maminky, prosim prozradte mi, jak jste kasi varily? Kolik lzicek kase na kolik vody? A jaka ma byt jedna porce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.3.17 13:32

Ja to vařím od oka :D naliju jen horkou vodu, nevarim, a sypu aby to bylo tak akorat, ani moc husté ani řídké. A male to moc chutná, dávám ji to asi od 6. měsíce. A ja to snidam s ni každé rano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí