Krmení dětí kaší Nominal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
18.3.14 21:27

@Tina007 a jake mleko jsi mela, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.3.14 21:31
@evulkanov píše:
@Tina007 a jake mleko jsi mela, prosim?

Zpocatku Nestle AL110 (umele, kupovane v lekarne), ted uz davam kravske bez laktozy, to kupuju normalne v supermarketu. Neni jich moc na vyber, u nas jsem videla zatim od Meggle nebo z Kauflandu tu jejich znacku K-Classic. To kravske davam asi od dvou let, ale mohla jsem i drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.3.14 21:36

Na ABKM by mozna mohlo byt ryzove mleko? Ale to jen tak tipuju, nezkoumala jsem jeste slozeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
18.3.14 21:37
@evulkanov píše:
Ahoj, myslíte, že je lepší tedy dávat kaše Nominal (příprava ve vodě) nebo ještě ty nemléčné od Hami, či Nestlé pro 18.mes.dítě???

malemu je 8mes a ma ABKM..davam kase Nominal uz od pol roku..davam i nemlecne Hipp a Hami(len ryzovu, ostatne su sladke)..a namiesto mlieka mu to zalievam ovesnyma lebo mandlovym mliekom, alebo ryzovym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.3.14 21:37
@Tina007 píše:
Zpocatku Nestle AL110 (umele, kupovane v lekarne), ted uz davam kravske bez laktozy, to kupuju normalne v supermarketu. Neni jich moc na vyber, u nas jsem videla zatim od Meggle nebo z Kauflandu tu jejich znacku K-Classic. To kravske davam asi od dvou let, ale mohla jsem i drive.

MAji v Lidlu bezlaktozove, za 20,–Kc myslim. Zkousela jsem ho, je stejne, jen sladsi, nez „nase“.
Ano, Nominu a podobne davam dceri od cca 7.mesice.- Rozmichavam ve vode, pridavam ovoce/jablko, banan…/a kokos tuk nebo sl, olej. Ji to i takhle, koje na je hodne, proto zadne UM :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.3.14 21:39

@farska Jojo, ja kupuju nejvice to K-Classic z Kaufu, taky chutna skoro stejne jako normalni mleko a cena taky dobra, 23 korun. Lidl tady sice mame, ale dost z ruky, kazdopadne ale dekuju za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.3.14 21:41

@Tina007 Neni zac ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
18.3.14 21:41

@farska @Tina007 díky holky, kouknu po nich. jsem myslela, ze to sezenu jen ve zdrave vyzive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.3.14 21:43
@evulkanov píše:
@farska @Tina007 díky holky, kouknu po nich. jsem myslela, ze to sezenu jen ve zdrave vyzive

Akorat teda je to kravske mleko, jen je bez laktozy, mam obavu, ze to na ABKM nemuzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.3.14 22:06
@Tina007 píše:
Akorat teda je to kravske mleko, jen je bez laktozy, mam obavu, ze to na ABKM nemuzes…

A co kase Sinlac??? ta je z Karobu… Ta by taky sla. Ale s vodou. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
18.3.14 22:58
@farska píše:
A co kase Sinlac??? ta je z Karobu… Ta by taky sla. Ale s vodou. :nevim: :nevim:

pri ABKM sa nedoporucuje kvoli skrizenej reakcii a je strasne sladka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.3.14 23:02
@miisenka píše:
pri ABKM sa nedoporucuje kvoli skrizenej reakcii a je strasne sladka..

Vim, ze je tam sacharoza, ale naredena napul s napr. ryzovou nebo kukuricnou je ok. A rrrozhodne lepsi, nez kase typu Nestle, Hami a spol!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.3.14 23:10

@farska ja myslim, ze @miisenka myslela hlavne ten karob, coz je alergen a pri alergii na bkm se tyto potravinove alergeny tyka se to treba i soji atd. detem s alergii nedoporucuji. Ja male (taky ma abkm) kupuji jahlovou bio kasi od alnatury v dm a moc ji chutna a od hippu bio ryzovou a pohankovou taky je mela moc rada, jen ryzovou uz nedavam kvuli zacpe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
19.3.14 06:27
@farska píše:
Vim, ze je tam sacharoza, ale naredena napul s napr. ryzovou nebo kukuricnou je ok. A rrrozhodne lepsi, nez kase typu Nestle, Hami a spol!

ja Ti ne im, ked ochutnam ryzovu od Hami, tak mi pride kepsia ako Sinlac..nebavim sa o ochutenych kasiach.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
19.3.14 06:28
@Janha píše:
@farska ja myslim, ze @miisenka myslela hlavne ten karob, coz je alergen a pri alergii na bkm se tyto potravinove alergeny tyka se to treba i soji atd. detem s alergii nedoporucuji. Ja male (taky ma abkm) kupuji jahlovou bio kasi od alnatury v dm a moc ji chutna a od hippu bio ryzovou a pohankovou taky je mela moc rada, jen ryzovou uz nedavam kvuli zacpe :nevim:

jojo..tak som to myslela..ale i ten cukr to je hnus velebnosti.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko