Krmení dětí kaší Nominal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
1.1.12 22:49

Já bych moc chtěla dávat tyto kaše, ale jsem ze severní Moravy a nenašla jsem prodejnu, kde by je prodávali (Hranice, Nový jičín, Opava) Neste někdo z Moravy :?: Poraďte :kytka: Přes internet se nevyplatí je objednávat, protože je poštovné vždy min. 100kč, nebudu kupovat nějaké mega množství, aby se mi to vyplatilo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
2.1.12 07:32

jo, dávala jsem, tak od 8m.
Jinak podobné a cenově srovnatelné jsou zelené krabice z DM Babylove, nemléčná jáhlová a nemléčná trojzrnná, akorát jsou jemnější, vyhovovaly mi víc, škoda že nedělají víc druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.1.12 16:06

No ja ani nevim, kde je tedka sehnat v Praze. kdyz mou oblibenou zdravou stravu zrusili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.1.12 16:07
Pudloslava píše:
No ja ani nevim, kde je tedka sehnat v Praze. kdyz mou oblibenou zdravou stravu zrusili

Já kupuju na Ládví (poté, co nám tady v Krakově Biodomov zrušili :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.1.12 17:59
hkac píše:
Pudloslava píše:
Já kupuju na Ládví (poté, co nám tady v Krakově Biodomov zrušili :zed: ).

kde na ladvi? to mam kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.12 18:02
3HE píše:
Já bych moc chtěla dávat tyto kaše, ale jsem ze severní Moravy a nenašla jsem prodejnu, kde by je prodávali (Hranice, Nový jičín, Opava) Neste někdo z Moravy :?: Poraďte :kytka: Přes internet se nevyplatí je objednávat, protože je poštovné vždy min. 100kč, nebudu kupovat nějaké mega množství, aby se mi to vyplatilo… :think:

Ahoj, tak já jsem zrovna z Krnova a prodejnu zde máme. Prodejna je také v Opavě i v Bruntále, takže určitě i v té Opavě by kaše mohly mít. A nebo nějaká lékárna ti je určitě může objednat, zkus to ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.1.12 18:05
Pudloslava píše:
hkac píše:
Pudloslava píše:
Já kupuju na Ládví (poté, co nám tady v Krakově Biodomov zrušili :zed: ).
kde na ladvi? to mam kousek

vedle vchodu do kulturáku. Když vylezeš z metra, tak po levé straně máš nákupní centrum (v přízemí je Albert) a po pravé straně schody do kulturáku. A vpravo vedle toho vchodu je vchod do Biodomova (to je ten z Krakova). Takže je to nahoře po těch schodech. Já to poprvé dlouho hledala, je to tam dost nevýrazné. Ale je to tam, teda před Vánocemi ještě bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.1.12 19:09

Hkac dik - snad se tam nekdy ocitnu bez kocaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.1.12 19:28
Pudloslava píše:
Hkac dik - snad se tam nekdy ocitnu bez kocaru :-)

Ty schody se dají obejít, když obejdeš ten kulturák, tak z druhé strany schody nejsou ;) . A nebo je tam takový ten nájezd na kočárky (jakoby koleje), ale je dost strmý a nemá moc velké rozmezí, jak můžou mít kočárky kolečka od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 09:15

Jsem z Nového Jičína, takže i Opava je dost daleko, ale bydlí tam švagr, tak to třeba nějak zjistí, v lékárně jsem se neptala, ale můžu to zkusit. Já tedy vařím kaše přímo ze zrna - jáhly, pohanková krupice, kukuřičná krupice, uvařím a pak rozmixuji tyčovým mixérem, ale tu nominu bych chtěla, a´t mám na dny, kdy nestihnu uvařit čerstvou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 09:17
xxpetka píše:
3HE píše:
Já bych moc chtěla dávat tyto kaše, ale jsem ze severní Moravy a nenašla jsem prodejnu, kde by je prodávali (Hranice, Nový jičín, Opava) Neste někdo z Moravy :?: Poraďte :kytka: Přes internet se nevyplatí je objednávat, protože je poštovné vždy min. 100kč, nebudu kupovat nějaké mega množství, aby se mi to vyplatilo… :think:
Ahoj, tak já jsem zrovna z Krnova a prodejnu zde máme. Prodejna je také v Opavě i v Bruntále, takže určitě i v té Opavě by kaše mohly mít. A nebo nějaká lékárna ti je určitě může objednat, zkus to ju?
Chtěla jsem odepsat přímo na tvůj příspěvek, ale „uteklo“ mi to na konec, tak si to najdi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
4.1.12 11:53

A myslíte tedy, že s nominal můžu začít v sedmém měsíci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.1.12 12:10

my zacinali uderem sesteho -dite zije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
4.1.12 12:21

Díky moc :* já jen pro jistotu, složením mi přijdou nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.1.12 13:14

No akorat jedna emiminacka mela namitku,i ze tyhle kase nejsou primarne urcene pro deti a tudiz mohou mit jine hygienicke vlastnosti. ty pro deti jsou v zatavenem sacku, tyhle v papirovem atd, muze se to lisit uz ve vyrobe… neco na tom muze byt, ale presto se nebojim. Moje druhe dite stejne dostava na cumlanani hracky rovnou ze zeme od starsiho, pripadne i s enjakym soplem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí