Krupicová kaše z UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Krupicova kase z um
Mam 9 mesicni holcicku a chtela bych ji udelat krupicovou kasi? Jak ji delate z um? Muzu ho varit? Nebo jak to delate prckum mladsim nez jeden rok? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
Já jsem dělala rýžovou nebo kukuřičnou s UM. Je instantní a mléko nemusíš vařit. Kupuje se normálně bezmléčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, to delam taky, ale ja chciklasickou krupicovou ka si
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, UM by rozhodně nemělo projít varem. A krupicovou kaši bych ani ne ročákovi nedala, nevidím na tom nic dobrého. Naši kluci jí dostali až kolem 3-4 roku a o nic nepřišli. Zkusila bych nějakou jinou variantu kaše, co se dnes prodávají. Ale pokud jí chceš mermomocí udělat, tak z čerstvého mléka, ne z UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krupička je vhodná až pro starší děti, je těžká na trávení
- Citovat
- Upravit
Já ji dávala občas,max.jednou za měsíc a méně. Malý je ale hubeňour a byl to pro něj takový pamlsek. Ale dělala jsem ji tak že jsem ji uvařila ve vodě a pak když trochu vychladla jsem do ní přimíchala UM(prášek). Množství jsem si vždy nějak počítala,ale už nepamatuju…Teď už ji když ji občas udělám dělám z normálního mléka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tady v poradne doktarka pise, ze je vhodna od pul roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luuucik píše:Fakt?Já zas všude čtu jak je těžko stravitelná…No mně jí nejí ani dítě rok a čtyři měsíce, prostě jí nechutná…
Holky tady v poradne doktarka pise, ze je vhodna od pul roku
- Citovat
- Upravit
Od pul roku se dava i u nas v detske nemocnici a tam je to sakra hlidany
Strida se s vlockovou, ktera je podle me i lepsi na streva, tu jsem obcas delala Matymu. krupicovou jsem si kupovala Babydream od Rossmanna a nepatlala se s ni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím,že by se neměla dávat vůbec…Každopádně až se začne s lepkem a ne to moc přehánět…Ale když jsem si počítala kalorie,tak to vyšlo šul nul s kupovanými kašemi
Ale prý se z toho víc přibírá,tak nevím…Mě to doktorka kolem toho desátého měsíce dovolila z UM,po roce věku z normálního mléka…Ale jen občas. I tak je furt na UM i ve 20ti měsících a z kravského zatím jen vařím…A občas mu ho dám-chutná mu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem devítiměsíčním dělala z obyč plnotučného mléka trochu ,,řízlého,, vodou. přežily to všechny čtyři bez úhony. S UM je to na dlouhé lokte a těch pět lžiček co snědly mi za to nestálo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařím klasickou krupici z nutrilonu,tam se píše,že se může vařit.Jinak zrovna včera jsem zkoušela vařit ze sunaru a bylo to docela hnusné,ani jedno dítě to nechtělo.No tak něco snědl tatínek
a zbytek kočky
Ale myslím, že nej krupice je z normálního mlíka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono si ale zničíš ty látky v tom nutrilonu tím vařením…to je podle mě škoda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit