Nutrilon 3 s příchutí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nutrilon 3 s příchutí
ahojky malý je ted rok a budeme z nutrilon 2 přecházet na nutrilon 3. dozvěděla jsem se že dělají u té 3 i rúzné příchutě např. vanilla a nebo banán. Myslíte že je lepší dávat obyčejné nebo s příchutí? jaké máte zkušenosti? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dcera pije banán a nebo obyčejnej bez příchutě, vanilka ji moc nejede
Mě příjde že to voní jen v krabici a na chuť to moc výrazný není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti pije dobře bez příchuti tak bych zbytečně nerozmlsávala. Holka pila do tří let samotné a pak granko. Klukovi jsou dva a zatím mu taky chutná neochucené, tak jsem jen ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, moje zkušenost je taková, že mléko s příchutí (banánové hami) je to jediné, co syn akceptuje po roce kojení/odsávání
. takže já dávám s příchutí. ale pokud je tvoje dcerka zvyklá na nutrilon bez příchutě, klidně bych v něm pokračovala, protože ta příchuť dětem nic navíc nedá. každopádně to můžeš vyzkoušet
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,¨
zbytečně bych nezvykala na ochucená mlíka a dala to bezpříchutě. Když ti to pije, tak to neřeš. Děti pijou stále nutrilon obyčejný a měnit to nebudu, není důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za odpovědi, malá právěže rozmlsaná je
a už mi nutrilon 2 nechtěla skoro pít takže jsem chtěla zkusit už tu trojku s příchutí, zkusím koupit napřed obyč a pak uvidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
markynka píše:
děkuji za odpovědi, malá právěže rozmlsaná jea už mi nutrilon 2 nechtěla skoro pít takže jsem chtěla zkusit už tu trojku s příchutí, zkusím koupit napřed obyč a pak uvidím
Tak kdyžho pít nechce tak to je jiná. Zkusit to můžeš, určitě nic nepokazíš. Já mám děti mlíkomily tak jsem to řešit nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jak je to cenově? stojí nutrilon 3 s příchutí víc než ty obyč??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
markynka píše:
a jak je to cenově? stojí nutrilon 3 s příchutí víc než ty obyč??
Tak to nevím, jelikož jsem nikdy nekupovala. To se musíš mrknout třeba v nějaké internetové lékárně. Ale ještě mě napadlo, že bys mohla zkusit ten Junior drink. Dělají kakaový a vanilkový, je to myslím od roka a přidává se to do mléka. Možná bych zkusila i něco jiného než nutrilon, třeba by pila neochucený Sunar. Je rozhodně chutnější jak Nutroš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a popřípadě Sunar taky dělá od roka i ty ochucené. Tak snad něco vyberete, co bude slečně chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den,
mela bych dotaz. je mozne aby moje mlada mela prujem po vanilkovem nutrilonu prujem?dekuji za radu.
jana
- Citovat
- Upravit
@bondicek píše:
Dobry den,
mela bych dotaz. je mozne aby moje mlada mela prujem po vanilkovem nutrilonu prujem?dekuji za radu.
jana
nejsem žádný odborník ale myslím si že to z toho být může. to jste zrovna nasadili nově že? pokud ano tak to z toho bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit