Nutrilon 3 s příchutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
2.1.12 12:58

nutrilon 3 s příchutí

ahojky malý je ted rok a budeme z nutrilon 2 přecházet na nutrilon 3. dozvěděla jsem se že dělají u té 3 i rúzné příchutě např. vanilla a nebo banán. Myslíte že je lepší dávat obyčejné nebo s příchutí? jaké máte zkušenosti? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
2.1.12 13:01

Dcera pije banán a nebo obyčejnej bez příchutě, vanilka ji moc nejede :) Mě příjde že to voní jen v krabici a na chuť to moc výrazný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.1.12 13:03

Pokud ti pije dobře bez příchuti tak bych zbytečně nerozmlsávala. Holka pila do tří let samotné a pak granko. Klukovi jsou dva a zatím mu taky chutná neochucené, tak jsem jen ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.1.12 13:06

ahoj, moje zkušenost je taková, že mléko s příchutí (banánové hami) je to jediné, co syn akceptuje po roce kojení/odsávání :-). takže já dávám s příchutí. ale pokud je tvoje dcerka zvyklá na nutrilon bez příchutě, klidně bych v něm pokračovala, protože ta příchuť dětem nic navíc nedá. každopádně to můžeš vyzkoušet ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
2.1.12 13:06

Ahoj,¨
zbytečně bych nezvykala na ochucená mlíka a dala to bezpříchutě. Když ti to pije, tak to neřeš. Děti pijou stále nutrilon obyčejný a měnit to nebudu, není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.1.12 13:12

děkuji za odpovědi, malá právěže rozmlsaná je :) a už mi nutrilon 2 nechtěla skoro pít takže jsem chtěla zkusit už tu trojku s příchutí, zkusím koupit napřed obyč a pak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.1.12 13:14

Příspěvek upraven 15.02.12 v 02:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.1.12 13:17
markynka píše:
děkuji za odpovědi, malá právěže rozmlsaná je :) a už mi nutrilon 2 nechtěla skoro pít takže jsem chtěla zkusit už tu trojku s příchutí, zkusím koupit napřed obyč a pak uvidím

Tak kdyžho pít nechce tak to je jiná. Zkusit to můžeš, určitě nic nepokazíš. Já mám děti mlíkomily tak jsem to řešit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.1.12 13:20

a jak je to cenově? stojí nutrilon 3 s příchutí víc než ty obyč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.1.12 13:38
markynka píše:
a jak je to cenově? stojí nutrilon 3 s příchutí víc než ty obyč??

Tak to nevím, jelikož jsem nikdy nekupovala. To se musíš mrknout třeba v nějaké internetové lékárně. Ale ještě mě napadlo, že bys mohla zkusit ten Junior drink. Dělají kakaový a vanilkový, je to myslím od roka a přidává se to do mléka. Možná bych zkusila i něco jiného než nutrilon, třeba by pila neochucený Sunar. Je rozhodně chutnější jak Nutroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.1.12 13:40

Jo a popřípadě Sunar taky dělá od roka i ty ochucené. Tak snad něco vyberete, co bude slečně chutnat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bondicek
17.4.12 21:23

Dobry den,
mela bych dotaz. je mozne aby moje mlada mela prujem po vanilkovem nutrilonu prujem?dekuji za radu.
 jana

• Citovat
  • Upravit
99
18.4.12 10:52
@bondicek píše:
Dobry den,
mela bych dotaz. je mozne aby moje mlada mela prujem po vanilkovem nutrilonu prujem?dekuji za radu.
jana

nejsem žádný odborník ale myslím si že to z toho být může. to jste zrovna nasadili nově že? pokud ano tak to z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí