Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicProsím vás, kde by se v Brně v obchodě daly vyzkoušet tyto golfky? Na netu mi žádná prodejna nevyjela. Děkuji
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/kontakt/ nasla jsem tad ale zavolala bych jestli maji model 2014 pokud teda chcete, na obarkz maji model 2013
@Ajinka91 tak jak jste spokojená po roce s těmito golfkami? Mám v plánu si je koupit teda spíš manžel na nich trvá jsou skladné do jeho kufru auta a jsou i na vysoké lidi tak nevím…vržou? Bojím se malého košíku furt tahám plno věcí.
@katy17 porad bych nemenila, kosik je pro me dostatecne velky, vozim tam deku, ubrousky, narhadni obleceni, svacinu piti, plastenku vozim v igelitce v predni casti prichicenou ke konstrukci a tak to i skladam. Chlap ma 175cm a v pohode veze. Skladny? vejde se do fiata Punto a jeste k nemu 2-3nakupni tasky
. Takze asi tak ale vozime ho postaveny na boku. Kolecka jsem promazala WD40 neda nastrikala.Kdyz se tam dostane pisek tak to skripe jinak ne, minimalne ale opravdu minimalne vrze v kloubech kde se sklada jak tam jsou pruziny, jenze kdyz mi tam mala spi tak ja s nim normalne houpu, jako s klasickym houpacim
uz toho najel dost. A kdybych mela vybirat znovu koupim ho.Jen pokud mate vetsi dite zvazte jeste navington scooner, ten je take uzasny, kdybych mela vice prostredku vyzkousim jeste ten.Ale za Valco Snap (ktery jsem mela predtim nez jsem koupila espiro magic) bych ho v zivote nevymenila