Dobré golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
30.7.12 21:30
@chvaldici píše:
A co treba casualplay vintage3.Ja mela vintage 2 a byl super a trojka uz je lepsi-ma delsi operku zad

Jeee, tak ty se mi nelíbí a mají dvojitá kolečka vpředu!:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
31.7.12 13:12
@veru1212 píše:
Jeee, tak ty se mi nelíbí a mají dvojitá kolečka vpředu!:-(

jsem napnutá jako kšandy, jaký golfky vypbereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.12 13:25
@tumpach píše:
jsem napnutá jako kšandy, jaký golfky vypbereš

Takže pozor jako! Nakonec asi zvítězí sporťák Jané Muum! Na fotce jsem se do něj zbláznila! Vypadá fakt super a píšou jen 6,6kg! Sice nebude nejmenší. Ale měla jsem Jané Slalom předtím a hoooodně toho odsloužil. Takže se značkou jsem byla spokojená. A ten Muum ikdyž se složí, tak zabere celkem málo místa. Teď odpo ho jedu očíhnout do krámu a případně rovnou koupím.
No a vyložené golfky koupím asi taky, ale až budou více aktuální. Je fakt, že na ježdění je pohodlnější sporťák. Malý je necelý půl rok, takže třeba na cestování, na dovoelnou je pořídím. Ale to fakt nějaký mini. Když budu vědět, že je nembudu tolik používat. Nedovedu si představit, že bych měla golfky třeba teď na zimu. A jestli napadne sníh, tak s těma úplně mini kolečkama, co většinou ty golfky mají, to bych byla asi ztracená.
Dám vědět, jak pořídím odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
31.7.12 13:49

:srdce: ten Jané Muum je boží, strašně se mi líbí, to musíš pak poreferovat a když ho pořídíš, tak nafotit, at se můžu pokochat :lol: Barvy mají nádherné-ta fialová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.12 16:56
@chvaldici píše: :srdce: ten Jané Muum je boží, strašně se mi líbí, to musíš pak poreferovat a když ho pořídíš, tak nafotit, at se můžu pokochat :lol: Barvy mají nádherné-ta fialová

Tak jsme doma! Ale nééé s Muumem! Nakonec mi tam tas něco vadilo! Má hrozné širokou tu rukojeť a strašně daleko od samotný ho kočárku (sedačky tý sportovní nástavby). Takže jsi na mimčo nedosáhla, když jsi stále normálka za rukojetí. Musela jsi obejít kočár a jít ze strany! A hrozně se ta rukojeť jakoby vyklala! A pak ještě ta boudička sice hezky kryla dítko, ale jen v sedě! Pokud jsi sedačku položila do lehu, tak by při sluníčku na mimčo hodně svítilo! Ale jinak je moc krásnej a ten matroš suprovej! Jako design bomba! Ale ještě vychytat ty mouchy a byl by dokonalej! Prostě za 7tisíc s těma nedostatkama jsem nechtěla dát.
Takže jsme odjeli s Britax B-smart! :D Splňuje vše, co jsem chtěla. Jen možná potah nebude sundavací! Ale to jsem neměla jako hlavní kritérium. Zatím se mi zdá suprovej! Tak uvidíme, jak bude sloužit. Případně poreferuji za nějaký čas!
Má perfekt tu stříšku, plus rozepínací část, o kterou se prodlouží ještě, otočná sedačka, polohování nožiček a zad do lehu, madlo, spojená rukojeť. Větší zadní kola. Někdo si stěžoval na to, že není skoro vůbec odpružený, ale to mně vůůůůbec netrápí. Od narození jsme jezdili v Jané Slalom a tam to odpružení snad nebylo vůbec!
Takž za mě zatím super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
31.7.12 19:33

@veru1212 hm, ten nevypadá špatně, ta otočná sedačka super, ale je dost těžký a zabírá v kufru hodně místa,.tak jako muj xlander, takže pro mě nic čím by mi pomohl od nevýhod xlanderu xa, škoda :?

jo a taky tě možná bude štvát ta slída v tom prodloužení boudy (stejně jako u xlandera) super boudička, ok, ale svítí pak tím velkým okýnkem a ty budeš tu boudičku pořád nastavovat tak aby mu ten stínící pruh stínil hlavu, třeba dneska mě to dost štvalo. Ale třeba ti to nebude vadit ;)

• Citovat
  • Upravit
45
31.7.12 20:44
@pokymar píše:
@veru1212 hm, ten nevypadá špatně, ta otočná sedačka super, ale je dost těžký a zabírá v kufru hodně místa,.tak jako muj xlander, takže pro mě nic čím by mi pomohl od nevýhod xlanderu xa, škoda :?jo a taky tě možná bude štvát ta slída v tom prodloužení boudy (stejně jako u xlandera) super boudička, ok, ale svítí pak tím velkým okýnkem a ty budeš tu boudičku pořád nastavovat tak aby mu ten stínící pruh stínil hlavu, třeba dneska mě to dost štvalo. Ale třeba ti to nebude vadit ;)

Nepřijde mi, že by moc místa zabíral. Jinak se řídí super. To volné místo v prodloužení, já tam nemám slídu, ale síťku. Tak kdyžtak přes boudičku hodím plenu a bude. A nepřišel mi nějak extra těžký. Celkem srovnatelný s tím Muumem! Ten Muum je fakt krásnej, ale ta rukojeť mi rozčilovala! Hrozně to i zvětšovalo zbytečně kočár! Takový obr madlo!!! :( Tak snad ným bude Britax dobře sloužit.
jinak Xlander mi taky pán nabízel, ale ten už vážil 14g. To jsem řekla, že takovej tank fakt nechci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
31.7.12 21:01

No, ja si kocar nevyberu, jdu vzbudit dite a trenovat chozeni, nic jineho nam nezbude :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
335
31.7.12 21:30

No bezva, kočárek je moc krásný, tak hlavně, aby jsi byla spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.12 21:34
@chvaldici píše:
No bezva, kočárek je moc krásný, tak hlavně, aby jsi byla spokojená. :palec: