Dobré škrabadlo pro kočku

1310
28.5.19 15:47

Nedavno prodávali v Kauflandu ve vyprodeji toto, stalo 400,– Kč, ale šly celkem na dračku.

Zkus mrknout u vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3913
28.5.19 15:54

Po zkušenostech s otřesnými škrabadly z hornbachu a různých petcenter jsem šla do RajenPets a nelituju - jsou opravdu masivní a kvalitní. Ale já mám dva obrovské ragdolly, kteří tomu škrabadlu opravdu nic nedarují.
Pokud máte obyčejné kočky, které neváží tunu a nejsou demoliční četou tak myslím, že by jste si vybrala třeba v zoohitu - tam mívají hezké a za slušnou cenu.
Edit adminem: reklama
My původně měli „Škrabadlo Natural Home III Vodní Hyacint 154 cm“ - ale jak jsem psala, kočky ho přerostly a naprosto zdemolovaly :D Pro větší kočky už bych nikde jinde než v rajenpets nekupovala (protože nebudu co dva roky kupovat nové), ale pro ty normální jsou dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
29.5.19 13:33

Díky. Líbí se mi moc tyto dvě tak přemýšlím že jedn z nich pořídím:) To na první fotce se mi líbí o fous více:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
29.5.19 19:18

@Renitko Jsou obě moc hezké. To už je pak o vlastním vkusu :) Ale z toho prvního se budou líp čistit chlupy než z těch pletených košů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.5.21 14:30

Oživuji diskuzi.
Chce pořídit kočce škrabadlo na balkon. Takže je dost pravděpodobné, že na něj bude pršet.
Máte někdo typ na škrabadlo na balkon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
5.5.21 16:17

Manžel škrabadlo na ven kočkám vyrobil, máme ho pod balkonem, takže částečně chráněné je. Z kmene, prken a sysalu. Na prkna jsme dali starý koberec. Podotýkám, že to není žádný kutil :-). Každé škrabadlo bude na dešti trpět, rozhodně nepořizujte levné „papírové“, to by odešlo hodně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.5.21 17:34

@Adaneli Výroba nás už taky napadla. Jen ta lenost :mrgreen:
My máme balkon zasklený. Ale přeci jen ne vždy je zavřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
5.5.21 18:24

Myslim ze je to docela jedno, vetsina skrabadel je dřevotříska potažená kokosovým lanem, ktere kocka rozdrape a bud si tam natahnes nove, nebo skrabadlo vyhodis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný