Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nedavno prodávali v Kauflandu ve vyprodeji toto, stalo 400,– Kč, ale šly celkem na dračku.
Zkus mrknout u vas.
Po zkušenostech s otřesnými škrabadly z hornbachu a různých petcenter jsem šla do RajenPets a nelituju - jsou opravdu masivní a kvalitní. Ale já mám dva obrovské ragdolly, kteří tomu škrabadlu opravdu nic nedarují.
Pokud máte obyčejné kočky, které neváží tunu a nejsou demoliční četou tak myslím, že by jste si vybrala třeba v zoohitu - tam mívají hezké a za slušnou cenu.
Edit adminem: reklama
My původně měli „Škrabadlo Natural Home III Vodní Hyacint 154 cm“ - ale jak jsem psala, kočky ho přerostly a naprosto zdemolovaly
Pro větší kočky už bych nikde jinde než v rajenpets nekupovala (protože nebudu co dva roky kupovat nové), ale pro ty normální jsou dostačující.
Díky. Líbí se mi moc tyto dvě tak přemýšlím že jedn z nich pořídím:) To na první fotce se mi líbí o fous více:)
@Renitko Jsou obě moc hezké. To už je pak o vlastním vkusu
Ale z toho prvního se budou líp čistit chlupy než z těch pletených košů ![]()
Oživuji diskuzi.
Chce pořídit kočce škrabadlo na balkon. Takže je dost pravděpodobné, že na něj bude pršet.
Máte někdo typ na škrabadlo na balkon?
Manžel škrabadlo na ven kočkám vyrobil, máme ho pod balkonem, takže částečně chráněné je. Z kmene, prken a sysalu. Na prkna jsme dali starý koberec. Podotýkám, že to není žádný kutil
. Každé škrabadlo bude na dešti trpět, rozhodně nepořizujte levné „papírové“, to by odešlo hodně brzy.
@Adaneli Výroba nás už taky napadla. Jen ta lenost ![]()
My máme balkon zasklený. Ale přeci jen ne vždy je zavřený
Myslim ze je to docela jedno, vetsina skrabadel je dřevotříska potažená kokosovým lanem, ktere kocka rozdrape a bud si tam natahnes nove, nebo skrabadlo vyhodis.