Dobré tenké pleny vel.3

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
239
18.7.13 09:09

Dobré tenké pleny vel.3

Poradíte dobré, hlavně tenké, pleny vel.3? Nejlepší jsou pro nás rozhodně pampers premium care, ale ta cena :,(, proto hledám nějakou levnější alternativu. Zkoušeli jsme bella happy, ale ty jsou na nás silné a prckovi docela i malé a špatně mu drží, pak pampers active baby - s těmi bych byla maximálně spokojená - co se týče toho, jak mu skvělou padnou a jsou takové příjemné naomak, jenže jsou šíleně parfémované a malej se po nich opruzuje :? to jsou všechny active baby takhle parfémované i 4 a 5? Máte zkušenosti s plenkama z Kauflandu - Nappies premium? zrovna koukám do letáčku, kde jsou ve slevě za 165 Kč a chvástají se tam známkou 2,1 z testu a jak jsou tenké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
18.7.13 09:12

Urcite nejsou tak tenke jako activ baby. Vyzkousela jsem dost vel. 3 a activ baby byly nejtenci. Muj ted koupil Tesco pleny 3 a sem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
18.7.13 09:12

No já mám teď čerstvou zkušenost s plínkama tourjour z Lidlu. Jsou opravdu hodně tenké, parfémované nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.7.13 09:14

Jo, holka, jak sis zvykla na Pampers Premium Care, tak se smiř s tím, že lepší nenajdeš :| Jsou to momentálně nejlepší pleny na našem trhu. Až na tu cenu samozřejmě :evil: Ale nikdy jsme je nekupovali jinak než ve slevě a když sleva byla (myslím jen pořádné slevy), brali jsme třeba i 6 balíků.
My jsme v nich jeli až do velikosti 4, pak jsme začali používat Babylove z DM (kvůli ceně). Nejsou tak dobré, ale později už stačily. Rozhodně ovšem nejsou tenké.
Takže Ti neporadím, jen vyjadřuji pochopení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
18.7.13 09:16

@Caleb82 Chtěla jsem poradit právě ty Pampers Premium Care :) Pampers Active Baby č. 4 jsou taky dost parfémované. Zkus ještě z dm tu jejich značku Babylove, ty nejsou špatné a ani moc drahé, s kauflanďáckýma zkušenost nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.7.13 09:18

Já používám aktuálně activ baby a mám asi 4 velký pakle prémiovek, ale ty nepoužívám, přijdou mi větší než zelený tak si je nechávám na konec. Můžu se jenom zeptat, jestli ta jejich cena je fakt o tolik vyšší než u zelených? :nevim: Jo a v čem jsou proti zeleným lepší? Já si všimla akorát toho, že maj „děrovanej“ povrch vnitřku, jinak fakt nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.7.13 09:19

Pleny podobné Pamperskám Aktive Baby bez parfemace jsou pleny Classic z Kauflandu. Koupila jsem si je jednou z nouze a byla jsem mile překvapená. V akci mívají i docela přívětivé ceny a stojí za to je vyzkoušet. Jen design je spíš na holčičku…
Myslím tyto http://www.kaufland.cz/…ie/index.jsp#top

Příspěvek upraven 18.07.13 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
18.7.13 09:20

My teď používáme tyhle http://www.mall.cz/plenky-magics/ a střídám to s active baby a na noc dávám dětem premium care, jsou tenké a o korunu levnější než pampers, akorát tak dobře nesedí a nesajou (děti mají trochu vlhké prdelky, ale ještě se mi neoprudily a to trpí na opruzeniny fest)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.7.13 09:27

Nerekla bych ze pemprsky jsou nejlepsi na trhu :think: jsou lepsi a levnejsi pleny. Ja mam dlouholetou dobrou zkusenost s rosmannackymi plenami babydream, nevim jak v cr, ale ted zacali delat tenci verzi a jsou lepsi a levnejsi jak babylove, ty mi naposledy prisly moc tuhy.

kauflandacky pleny - primo ta jejich znacka je taky je taky moc dobra, urcite stoji za ozkouseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.7.13 09:28

@dani24687, aha, tak teď jsem si všimla konce dotazu :oops: :oops: Za sebe ty Nappies z Kaufu doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
18.7.13 09:30

Z Kauflandu z těch nových jsem myslela tyto, viz. obrázek, lepší jsem nenašla, ale chci kupovat trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.7.13 09:32

@Caleb82 to by mely byt ony, ja znam teda nemecky obal, ten neni tak barevny. Urcite je zkus, jsou fakt moc dobry, brala bych je casteji, ale mame kaufland daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.13 09:33

Co člověk, to jiná zkušenost.
Já za sebe v žádném případě Babydream ani Lidl Toujours doporučit nemůžu - po jediném počůrání je plena uvnitř vlhká a vlhký je i zadeček. Syn se po nich neoprudil, to ne, ale vědomí, že není v suchu, to nesnesu.
Používáme Pampers AB (ano jsou divně parfémované, vadilo mi to dost, ale už jsem si zvykla), Huggies Super Dry (nám sedí nejlépe, ale v noci protekly, takže dáváme na den a na noc Pampers), a případně Tesco Essentials, které jsou teď po inovaci mnohem tenčí než dřív. Ty vydrží krásně i přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
18.7.13 09:45

Krasne tenke a nepropustne jsou dvoje (co jsem vyzkousela). Ty nove z Lidlu- ty jsou naprosto super a pak z mall.cz, jmenuji se Magics. Oboje mam vyzkousene, stridam je a jsou uzasne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
18.7.13 09:50

Pampers premium care… Take pouzivame a nehodlam menit, kdyz slysim od kamaradek o karambolech, kdy s temahle se mi karambol stal jednou a to jeste moji vinou… Kdyz vysledujes ve sleve, ktere uz byvaji i znat, tak se to da i pekne poridit :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure