Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Poradíte dobré, hlavně tenké, pleny vel.3? Nejlepší jsou pro nás rozhodně pampers premium care, ale ta cena
, proto hledám nějakou levnější alternativu. Zkoušeli jsme bella happy, ale ty jsou na nás silné a prckovi docela i malé a špatně mu drží, pak pampers active baby - s těmi bych byla maximálně spokojená - co se týče toho, jak mu skvělou padnou a jsou takové příjemné naomak, jenže jsou šíleně parfémované a malej se po nich opruzuje
to jsou všechny active baby takhle parfémované i 4 a 5? Máte zkušenosti s plenkama z Kauflandu - Nappies premium? zrovna koukám do letáčku, kde jsou ve slevě za 165 Kč a chvástají se tam známkou 2,1 z testu a jak jsou tenké…
Urcite nejsou tak tenke jako activ baby. Vyzkousela jsem dost vel. 3 a activ baby byly nejtenci. Muj ted koupil Tesco pleny 3 a sem spokojena.
No já mám teď čerstvou zkušenost s plínkama tourjour z Lidlu. Jsou opravdu hodně tenké, parfémované nejsou.
Jo, holka, jak sis zvykla na Pampers Premium Care, tak se smiř s tím, že lepší nenajdeš
Jsou to momentálně nejlepší pleny na našem trhu. Až na tu cenu samozřejmě
Ale nikdy jsme je nekupovali jinak než ve slevě a když sleva byla (myslím jen pořádné slevy), brali jsme třeba i 6 balíků.
My jsme v nich jeli až do velikosti 4, pak jsme začali používat Babylove z DM (kvůli ceně). Nejsou tak dobré, ale později už stačily. Rozhodně ovšem nejsou tenké.
Takže Ti neporadím, jen vyjadřuji pochopení ![]()
@Caleb82 Chtěla jsem poradit právě ty Pampers Premium Care
Pampers Active Baby č. 4 jsou taky dost parfémované. Zkus ještě z dm tu jejich značku Babylove, ty nejsou špatné a ani moc drahé, s kauflanďáckýma zkušenost nemám ![]()
Já používám aktuálně activ baby a mám asi 4 velký pakle prémiovek, ale ty nepoužívám, přijdou mi větší než zelený tak si je nechávám na konec. Můžu se jenom zeptat, jestli ta jejich cena je fakt o tolik vyšší než u zelených?
Jo a v čem jsou proti zeleným lepší? Já si všimla akorát toho, že maj „děrovanej“ povrch vnitřku, jinak fakt nevím ![]()
Pleny podobné Pamperskám Aktive Baby bez parfemace jsou pleny Classic z Kauflandu. Koupila jsem si je jednou z nouze a byla jsem mile překvapená. V akci mívají i docela přívětivé ceny a stojí za to je vyzkoušet. Jen design je spíš na holčičku…
Myslím tyto http://www.kaufland.cz/…ie/index.jsp#top
Příspěvek upraven 18.07.13 v 09:22
My teď používáme tyhle http://www.mall.cz/plenky-magics/ a střídám to s active baby a na noc dávám dětem premium care, jsou tenké a o korunu levnější než pampers, akorát tak dobře nesedí a nesajou (děti mají trochu vlhké prdelky, ale ještě se mi neoprudily a to trpí na opruzeniny fest)
Nerekla bych ze pemprsky jsou nejlepsi na trhu
jsou lepsi a levnejsi pleny. Ja mam dlouholetou dobrou zkusenost s rosmannackymi plenami babydream, nevim jak v cr, ale ted zacali delat tenci verzi a jsou lepsi a levnejsi jak babylove, ty mi naposledy prisly moc tuhy.
kauflandacky pleny - primo ta jejich znacka je taky je taky moc dobra, urcite stoji za ozkouseni.
@dani24687, aha, tak teď jsem si všimla konce dotazu
Za sebe ty Nappies z Kaufu doporučuju…
Z Kauflandu z těch nových jsem myslela tyto, viz. obrázek, lepší jsem nenašla, ale chci kupovat trojky.
@Caleb82 to by mely byt ony, ja znam teda nemecky obal, ten neni tak barevny. Urcite je zkus, jsou fakt moc dobry, brala bych je casteji, ale mame kaufland daleko.
Co člověk, to jiná zkušenost.
Já za sebe v žádném případě Babydream ani Lidl Toujours doporučit nemůžu - po jediném počůrání je plena uvnitř vlhká a vlhký je i zadeček. Syn se po nich neoprudil, to ne, ale vědomí, že není v suchu, to nesnesu.
Používáme Pampers AB (ano jsou divně parfémované, vadilo mi to dost, ale už jsem si zvykla), Huggies Super Dry (nám sedí nejlépe, ale v noci protekly, takže dáváme na den a na noc Pampers), a případně Tesco Essentials, které jsou teď po inovaci mnohem tenčí než dřív. Ty vydrží krásně i přes noc.
Krasne tenke a nepropustne jsou dvoje (co jsem vyzkousela). Ty nove z Lidlu- ty jsou naprosto super a pak z mall.cz, jmenuji se Magics. Oboje mam vyzkousene, stridam je a jsou uzasne… ![]()
Pampers premium care… Take pouzivame a nehodlam menit, kdyz slysim od kamaradek o karambolech, kdy s temahle se mi karambol stal jednou a to jeste moji vinou… Kdyz vysledujes ve sleve, ktere uz byvaji i znat, tak se to da i pekne poridit ![]()