Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky, chtěla jsem se zeptat na nějaké levné plenky. Něco jsem již přečetla v člíncích, tak si říkám tesco nebo rossmann, ale chtěla bych vědět, jestli někdo víte, jak se pohybuje cena a kolik je kusů v balení (velikost 4) těchto dvou značek. Jinak kupuji Happy, ale chtěla bych je kombinovat, abychom trochu ušetřili…
Díky za odpovědi..
Iv
@ivculi píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat na nějaké levné plenky. Něco jsem již přečetla v člíncích, tak si říkám tesco nebo rossmann, ale chtěla bych vědět, jestli někdo víte, jak se pohybuje cena a kolik je kusů v balení (velikost 4) těchto dvou značek. Jinak kupuji Happy, ale chtěla bych je kombinovat, abychom trochu ušetřili…Díky za odpovědi..
Iv
tak treba ted maji v tescu akci na ty jejich plenky. 179kc za 54ks (vel.4).. my je pouzivame nejradeji.
Normalne tusim stoji kolem 270kc, ale my kupujeme jen v akci ![]()
Ahojky, kupujeme v Rossmanovi - v balíku je jich 42 (nebo 40?? teď si nejsme jista a v pokoji, kde je mám spí malý) a lepší je koupit 2 balíky najednou, je tam potom nějaká sleva - 2 balíky stojí 319,– (jeden balík myslím 169,–). Já jsem s nima velmi spokojená. ![]()
Kupujeme na doma pleny z rossmanna, taky přesný počet nevím, mam je vedle kde spí malej, ale cena je jak psala @katka379 jsem s nima taky spokojená, na ven a na noční spaní mu tedy dávám pampersky AB. Tesco jsme taky zkusili ale nám (resp. malému) nevyhovovali, dost protékali, tak jsem pzkusili z rossmannu a jsou lepší..
Rosmann ma velmi dobre pleny. taky pleny kaufland jsou dobre, mam je snad nejradsi.
nebo najet na latkovky.
Me teda rosmann vydrzi i na noc, musim jen vychytat ranni naloze po probuzeni a venku taky vydrzi dlouho, kdyz je treba.
Mimoradne mi ujede materskej plural a hned se na to nekdo chyti ![]()
Děkuju moc, zkusíme teda asi oboje, pokud jsou ty tesco v akci, musím se mrknout.. ![]()
@suik píše:
Me teda rosmann vydrzi i na noc, musim jen vychytat ranni naloze po probuzeni a venku taky vydrzi dlouho, kdyz je treba.
Já jsem taky spokojená s plenami z Rossmanna. Myslím, že je jich tam 40ks a teď nedávno tam byly dokonce v akci za 139Kč. ![]()
Já kupuju obojí, malému sedí také a spokojenost..vždycky nakoupím tam kde je akce. ![]()
Já koupila ty z Rossmannu jednou a naposledy, mě teda naprosto šíleně smrdí, nevim jestli jsem narazila blbě, ale už je teda nikdy nekoupím a zůstanu u Pampers