Dobré výživné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152110
29.12.21 16:26
@veria píše:
Co blbnes? Kdyz plati to kapesne navic tak bude mit exekuci?

To byla reakce na můj komentář, ne na zakladatelův.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 16:28
@PaníBovaryová píše:
nj, Dobráku, ale pak jí řekne „víš, táta mi dává malé alimenty. Proto si to platíš sama“ a celá tvá „akce kapesné“ ti bude k ničemu.

To není pravda, na tyhle peníze nikdo nešáhne, dcera ví, že na ně nikdo nesmí šáhnout a já vidím, za co je utrácí a věř, že ještě nikdo jiný na ně nešáhnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152110
29.12.21 16:29
@Dobrý tatínek píše:
Do 14 nedoporučuji pravidelnou platbu na platební kartu, jinak samozřejmě ano

Tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
29.12.21 16:30
@Dobrý tatínek píše:
Ale dámy, trochu jste to nepochopily, samozřejmě, že platím alíky rád, jen konečně holka má svoje peníze o kterých nerozhoduje matka, dokonce nemůže dítě ani trestat snížením kapesného a ani vyprávět pohádky stylem tatínek nedal (maminka) nedal.
Nazývati mě somrákem může jen osoba s nízkou inteligencí.

Aha, pleteme si výživne a kapesné, tak to jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 16:31
@jkra píše:
No, dítě je ve 14 nezletilé, takže nedodržujes rozsudek. a jinak nic moc. Adekvátní kapesné je kolik?Příspěvek upraven 29.12.21 v 16:17

Tak čekal jsem hodně, ale k tomuhle vyjádření nemám slov :-))) To už bude zítra trestné i krmit kačeny na rybníku ne?:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 16:34
@jkra píše:
Já to chápu tak, že výživné posílá dítěti na účet. ne k rukám rodiče.

Aha,
posílám oběma, právě proto, aby měly obě, ony totiž maminky kolikrát dítě opomíjejí, je to smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56930
29.12.21 16:34

@Dobrý tatínek
Krm třeba medvědy. Chlubis se tím, že dáváš kapesné?;). To je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 16:37
@stinga píše:
@Dobrý tatínek výživné je od slova vyživovat, živit - nejmenuje se to spořící, takže podle tebe dítě spotřebuje za měsíc 6000,–- to vše má zaplatit matka, a tatínek si rozhodne, že 1500,–- bude posílat dítěti na spořící účet?
trošku ujeté, ne?

Ono je smutné, když takovou částku posíláš celou a dítě nevidí kapesné…chápu že samoživitelky to nemají snadné…ale kapesné alespoň 1000,–…vždyť to je dnes jako když plivne do Stromovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
29.12.21 16:38
@veria píše:
Co blbnes? Kdyz plati to kapesne navic tak bude mit exekuci?

To je jiný tatínek, @Svistice psala o ex-zeťovi od @Anna766 .
Edit: už to Anna766 napsala.

Jinak husté teda :roll:
Na druhou stranu toho člověka trochu chápu, i když píše jako tatar, navíc zjevně s vypjatými nervy. Nedávno jsem musel synovi říct, že by doma neměl nikdy slyšet, že na něco pro něj nejsou peníze. Radost jsem z toho neměl, ale po několika situacích jsem mu musel říct, jak se věci konkrétně mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33228
29.12.21 16:44
@jkra píše:
@Dobrý tatínek
Krm třeba medvědy. Chlubis se tím, že dáváš kapesné?;). To je dobrý.

Borec, že jo. :mrgreen: U nás mají kapesné děti od 5-6 let.Teda cash týdne na ruku, na ucet budu posílat počítám tak od desíti let (dětský účet mají od miminek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 16:47
@jkra píše:
@Dobrý tatínek
Krm třeba medvědy. Chlubis se tím, že dáváš kapesné?;). To je dobrý.

To není dobrý, to je výborný, protože neměla skoro nic, není to chlubení, ale je to pro zamyšlení pro pobíračky…Dávej bez se zpívá…v tom textu není jenom BER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
29.12.21 16:51

Zas jeden, co má pocit, že z výživného si matka kupuje drogy a chlast a kabelky u Vytóna a ne elektriku, plyn, jídlo, oblečení a bydlení pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.21 16:52
@annlady píše:
Zas jeden, co má pocit, že z výživného si matka kupuje drogy a chlast a kabelky u Vytóna a ne elektriku, plyn, jídlo, oblečení a bydlení pro dítě.

Ono se musí také pracovat a umět se rozdělit…chápu, že to nemáš v životě jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80312
29.12.21 16:53
@Dobrý tatínek píše:
Vřele doporučuji od 14 let věku dítěte, tak to praktikuji a nevěřili by jste, jak Vaše dítě pookřeje…ono kolikrát není všechno zlato, co se třpytí a dítě konečně dostává adekvátní kapesné a vaše vztahy s dítětem se hodně zlepší, to je oč tu běží, to je rada :-)

tak to nadepiš „jak si koupit lásku dítěte“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80312
29.12.21 16:54
@Dobrý tatínek píše:
Ono je smutné, když takovou částku posíláš celou a dítě nevidí kapesné…chápu že samoživitelky to nemají snadné…ale kapesné alespoň 1000,–…vždyť to je dnes jako když plivne do Stromovky

jako z 1500,–- výživného mám dítěti ještě dávat kapesné? nebo jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna