Dobrovolná smrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9154
31.5.18 16:01

Zakl. tak to pak chápu, když máš mimo jiné deprese, já je mám také mimo jiné, ale teď je to zrovna lepší. Jak jsem psala, tak mi fakt pomohly elektrošoky, ani jsem to nečekala a nechci je tímto propagovat, ale ještě před nimi jsem se pokoušela oběsit ve sprše na oddělení a strašně jsem chtěla umřít, pořád jsem kreslila hroby, rakve, kytičky, žiletky, kříže… Myslela jsem, že mi už nic nepomůže. Ale po 3.-4. šoku jsem najednou jako kdyby procitla do jiné reality a umřít jsem už nechtěla. Teď mám docela dobře nastavenou medikaci a i přes nějaké propady bojuji dál. Ale tebe chápu, i když mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.18 16:02
@Russet píše:
Já jo, ale když si představím, že se tak rozhodne můj syn :,( Raději podstup nějakou terapii. V životě každého člověka jsou nepříjemné okamžiky. Ale i tak mi přijde žití krásné. Sama jsem nikdy neměla chuť na život si sáhnout. A to nejsem věřící a na nějaké „po“ nevěřím.

To ti přeju. Užívej, co můžeš. Hlavně nepřemýšlej, že by to mohl být zrovna tvůj syn. Ale pro některé je život jen jedno velké utrpení už.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.18 16:09
@Anonymní píše:
Přemýšlím o tom velmi často. Ale jak píšeš, tak kvůli rodině to neudělám. Mám úžasného syna. Když si představím, jak by ho to zlomilo… Ale život jako takový je pro mě neuvěřitelné břímě. Až to jednou skončí, tak se mi neskutečně uleví. Mám krásnou rodinu, velmi dobré zaměstnání, jsem docela zdravá, ale trpím v tomto těle na tomto světě jako kůň. Nikdo to neví, nikdo by mě nepochopil. Lidé z mého nejbližšího okolí by se divili, co je ve mě zavřené. Manžel tuší, ale dělá, že nic. Už dlouhá léta.Anonym proto, že nemám koule to napsat pod svým jménem, i když smyšleným.

Já to mám podobné. Navenek se zdám zdravý, ale uvnitř hrozně trpím. Okolí si o mně jen myslí, že jsem líný, nezodpovědný a nechci nic dělat. Tedy s rozdílem, že já jsem nic nedokázal ani. Nemohl jsem skrz todle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.22 22:49
@Anonymní píše: Šance bohužel není, to zatím současná medicína neumí. Neumí to ani zastavit. Ale věda jde dopředu rychle, a mladší ročníky se třeba dočkají. Pro mě už je celkem pozdě. Přemýšlím o tom už hodně dlouho, mnoho let. Zatím jen
@Anonymní píše: Šance bohužel není, to zatím současná medicína neumí. Neumí to ani zastavit. Ale věda jde dopředu rychle, a mladší ročníky se třeba dočkají. Pro mě už je celkem pozdě. Přemýšlím o tom už hodně dlouho, mnoho let. Zatím jen v teoretické rovině.

jak se t
i prosim dari? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová