Nemám přátelé, kamarády...

Anonymní
30.5.18 12:58

Nemám přátelé, kamarády...

Ahoj holky, je tu některá z vás se stejným problémem jako u mě?? Nemám žádný přátelé ani kamarády… Nevím jestli je to ve mě nebo jsou lidé v dnešní době jiné… :lol: spousta lidí mi říká tedy že sem arogantní a od pohledu nesympatická…ale já si připadám úplně normální sice mám vyřídilku či komentování takovou, že ne každý můj,, vtip" pochopí naopak na mě s prominutím čumí jak kdybych byla s jiné planety 8o Zkousela jsem zmenit sve chovani ci se zapojit do konverzace ale neuspesne, jsem uz proste takova :( Nejsem žádná nactileta fiflena naopak 31 leta ženská s dítětem i s partnerem, praci mám…Ani v praci kde budu 3 rokem a jsou tam většinou ženský jsem se za tu dobu s nikym neseznamila…oddelam si co mám a jdu domů ( dělám 12tky a s nikym se tam nebavit je docela na hlavu ) Moc bych byla rada jit s kamarády na nejake posezení u vínka nebo jít ven s dětmi, dělat společně oslavy atd. A ne jen s partnerem pořád a nebo sama se synkem ( je to fajn ale…) Nevím co dál… :nevim: prosím o anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14884
30.5.18 13:02

Odkud jsi? Třeba se tu s někým ščuchneš. Dle synka tipuju sever moravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 13:07

Nene jsem se západního kraje ale kdyby tu byla i mamina že středních vůbec bych se nezlobila :palec:

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
30.5.18 13:09

Je spousta lidí, kteří na první pohled působí nepříjemně, ale kamarády dobré si najdou a ty si pak třeba cení i jejich trochu ostřejší humor. Zkus si pohledat nové přátele někde na internetu a uvidíš. Jestli nechodíš na cvičení, nebo nějaký jazykový kurt, tak to tam zkus, každý si tam rád s někým popovídá.

• Citovat
  • Upravit
14884
30.5.18 13:10
@Anonymní píše:
Nene jsem se západního kraje ale kdyby tu byla i mamina že středních vůbec bych se nezlobila :palec:
Taky snad se někdo ozve, myslím, že tu jsou k tomu i nějaké diskuze dle měst. Já jsem teda úplně z opačného chvostu, jinak bych na víno zašla klidně i s arogantní a nesympatickou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
30.5.18 13:12

Jsem na tom podobně. Nikdy jsem nezapadala do kolektivu, moc přátel nebo kamarádů jsem taky nikdy neměla a když už jo, tak se jeden z nás odstěhoval. Je to mnou, prostě moc nezapadám.
Taky mi docela chybí aspoň nějací známí, abychom se znali jako rodiny a mohli spolu třeba něco podniknout, nebo aspoň pokecat.
Bydlíme na menším městě u Prahy a lidi jsou tu strašně uzavření. Doteď nevím, jak se jmenují sousedé. Seznámila jsem se až teprve když děti začaly chodit do školky, ale i tak je to jen takové povrchní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.18 13:14

Nechodím nikam tedy kdyz se nepočítá výlety s rodinou, práce tak by se dalo říct že jsem taková domácí puťka.

• Citovat
  • Upravit
10134
30.5.18 13:15

Taky taky :nevim:
Prej vypadam jak vecne nas.ata kráva
No co s ti nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14884
30.5.18 13:18
@xsaleen píše:
Taky taky :nevim:
Prej vypadam jak vecne nas.ata kráva
No co s ti nevim :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
30.5.18 13:19

Možná bude na vině tvoje „vyřídilka“ a vtipy. Určitě pokud člověk stojí o přátelství se mu druzí lidé nevyhýbají jen pro to jak vypadá a působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
30.5.18 13:19
@Anonymní píše:
Nechodím nikam tedy kdyz se nepočítá výlety s rodinou, práce tak by se dalo říct že jsem taková domácí puťka.

Tak teď si možná odpověděla na to, proč nemáš přátele. Nevyhledáváš příležitosti, jak si ty přátele udělat. Pokud na první dojem vypadáš ty jako ta nepřístupná, odtažitá, tak to musíš být právě ty, kdo udělá první krok vůči někomu a pokusí se navázat kontakt.

• Citovat
  • Upravit
452
30.5.18 13:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je tu některá z vás se stejným problémem jako u mě?? Nemám žádný přátelé ani kamarády… Nevím jestli je to ve mě nebo jsou lidé v dnešní době jiné… :lol: spousta lidí mi říká tedy že sem arogantní a od pohledu nesympatická…ale já si připadám úplně normální sice mám vyřídilku či komentování takovou, že ne každý můj,, vtip" pochopí naopak na mě s prominutím čumí jak kdybych byla s jiné planety 8o Zkousela jsem zmenit sve chovani ci se zapojit do konverzace ale neuspesne, jsem uz proste takova :( Nejsem žádná nactileta fiflena naopak 31 leta ženská s dítětem i s partnerem, praci mám…Ani v praci kde budu 3 rokem a jsou tam většinou ženský jsem se za tu dobu s nikym neseznamila…oddelam si co mám a jdu domů ( dělám 12tky a s nikym se tam nebavit je docela na hlavu ) Moc bych byla rada jit s kamarády na nejake posezení u vínka nebo jít ven s dětmi, dělat společně oslavy atd. A ne jen s partnerem pořád a nebo sama se synkem ( je to fajn ale…) Nevím co dál… :nevim: prosím o anonym

A zkousela jsi v praci navazat nejak konverzaci s kolegynemi? Taky mam docela vyridilku a bylo mi to nekolikrat predhazovano a hodne lidi moji uprimnost nesneslo. Nicmene jsem se naucila nejdrive napocitat do peti a promyslet si co chci rict a pak to teprve reknu. Jako jasne obcas mi to uleti, ale ja si musim davat pozor spise pred sefem, ale on uz si na me zvykl :-D, alespon vi na cem jsme, ja to reknu vzdy na plnou pusu, jak se rika :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.5.18 13:23

Ja taky lidi z nějakého důvodu na první pohled odhanim :mrgreen: nevím proc, ale mam naštěstí par lidi kolem sebe co me uz nejakou dobu znaji a to mi staci, nepotřebuju si delat kamarady na kazdym kroku :) hlavne se neumim jen tak s někým potkat a hned zvanit o čemkoliv. Asi bych uvítala nějakou kamarádku s podobně starym ditetem, probrat pokroky, zazitky, vypustit deti na hrani a pokecat s nekym kdo je na tom podobne :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
30.5.18 13:23

Já taky ne. Jako malá jsem kamarády měla, ale v raném věku jsem začala mít problémy v kolektivu, pořád se to stupňovalo a teď nakonec nemám kamarády vůbec žádné. Jenom nějaké známé. Někdy mi to chybí, měla jsem kamarádku, ale žije v ČR (já ne) a nechodí ani na facebook ani nemá whatsapp, tak prostě nejsme vůbec v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
30.5.18 13:25

Tak takovych je nas vic. Ja se za zivot stěhovala asi 18×, takze vetsinou nebyl cas si najit kamarady. A ted, kdyz jsem na jednom místě nekolik let nevim jak se to dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová