Který elektrický holící strojek pro ženy?

Emay
30.5.18 06:35

Který elektrický holící strojek pro ženy?

Ktery strojek je nejlepsi, a opravdu oholi nohy do hladka? Mam epilator, ale vytrha az docela slouje chlupy, a to ja nejak nevydrzim :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.5.18 07:16

https://epilatory.heureka.cz/…561-wet-dry/ tento je super, trha i extra kratke chlupy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.5.18 09:34

Lze pouzit i v oblasti bikin? neumim si predstavit tu bolest 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
30.5.18 09:37

Ahoj, mám Braun silk epil 7 a jsem víc než spokojená, hlavně že si ho můžu brát do vany a nemusí být v zásuvce :) V oblasti bikin jsem zkoušela, dalo by se to vydržet po pár skleničkách vína, ale jako těhotná se tam radši spokojím s žiletkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.5.18 09:51

@Taače hahah no pekna rada prvni se ozrat a pak se jit holit :lol: nejhorsi je ze posledni dobou se i po te nejlepsi ziletce osypu a je to hruza nevypada to pekne svedi to..tak uz nevim co by zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
30.5.18 22:44

Dekuji za rady, taky se prave po kazde ziletce osypu, proto hledam elektricy strojek, mam phillips, alw to je jen epilator, myslela jsem spis strojek ktery nevytrha ale oholi :hug:

• Citovat
  • Upravit
37
7.1.20 11:36

Bezbolestné oholení?

Dobrý den mám stejný problém jako ženy výše, po každé žiletce se osypu a tak hledám nějaký dobrý holicí strojek, ale pokud možno, tak aby to vyloženě nebolelo ani netahalo chloupky. Máte někdo s něčím zkušenosti a mohly by jste mi něco doporučit? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová