Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://epilatory.heureka.cz/…561-wet-dry/ tento je super, trha i extra kratke chlupy ![]()
Lze pouzit i v oblasti bikin? neumim si predstavit tu bolest ![]()
Ahoj, mám Braun silk epil 7 a jsem víc než spokojená, hlavně že si ho můžu brát do vany a nemusí být v zásuvce
V oblasti bikin jsem zkoušela, dalo by se to vydržet po pár skleničkách vína, ale jako těhotná se tam radši spokojím s žiletkou ![]()
@Taače hahah no pekna rada prvni se ozrat a pak se jit holit
nejhorsi je ze posledni dobou se i po te nejlepsi ziletce osypu a je to hruza nevypada to pekne svedi to..tak uz nevim co by zkusila
Dekuji za rady, taky se prave po kazde ziletce osypu, proto hledam elektricy strojek, mam phillips, alw to je jen epilator, myslela jsem spis strojek ktery nevytrha ale oholi ![]()
Dobrý den mám stejný problém jako ženy výše, po každé žiletce se osypu a tak hledám nějaký dobrý holicí strojek, ale pokud možno, tak aby to vyloženě nebolelo ani netahalo chloupky. Máte někdo s něčím zkušenosti a mohly by jste mi něco doporučit? Děkuji ![]()
Ktery strojek je nejlepsi, a opravdu oholi nohy do hladka? Mam epilator, ale vytrha az docela slouje chlupy, a to ja nejak nevydrzim