Dobry?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
21.12.05 16:11

Dobry?

Ahoj maminky vsimla jsem ze maji za akce huggies soft dry-je dobrá? vím že nekterí maminky řikali je lepsi huggies superflex.Tak prosím poradte nam.Za kolik stojí a Ks je v tom jedno balení.Moc dekuji.

Zdenna a Nikolka 14t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
21.12.05 16:16

Nevím přesně cenu, ale superflexy jsou stopro dražší, protože jsou o třídu lepší. Ty soft and dry jsou nejlevnější varianta Huggies, tudíš i dost obyč. My je používali přes den a šlo to v pohodě. Na noc používáme supeflexy kvůli případnému pročůrání a jsou super. Na noc bych už jiné nedávala. Soft and dry nejsou nejhorší, docela ušly, ale třeba na noc bych je nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
21.12.05 16:20

Zdeni,
já jsem je jednou v akci koupila a nic moc :roll: Zatím to jsou nejhorší neigelitové plíny co jsme vyzkoušely.Vnitřek se díky Štěpulovu pohybu podivně zežmoulá :-O

Superflex jsou o 100%lepší.

Papa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.12.05 18:52

Tak ja nevim. My je pouzivame i na noc a jsou dobre. Superflex jsou samozrejme kvalitni a heboucke. Ale i tyhle jsou dobre a i v testu kvality nedopadly spatne. Ja jsem s nima spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.12.05 19:04

Ahojte,

my právě dobíráme jedno zkušební balení, co jsme zkušebně koupili …

A další už kupovat nebudeme, Pavlíkovi nesedí a protíkají mu kolem nožiček :( Jsou to teda zatím nejhorší plíny, co jsme vyzkoušeli :roll:

Ale asi vždycky záleží na tom, jak kterému miminku sedí…

U nás zatím jednoznačně vítěží Pampersky a pak Huggies Superflex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí