Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Maminky máte zkušenost s použitím klasické Nivei (v modré plechovce) u miminek. Z dětsví si pamatuji, že nás mamča mazala v zimě pouze s ní - ono asi taky nebylo moc na výběr
Mám dvouměsíčního syna.
Díky
Ahoj Bosorko, já používám na oba kluky také modrou Niveu, ale tu dětskou, v plastovém kelímku. Není tak mastná.
Dádovi jsem před časem koupila Bubchen, ale dělali se mu po něm na tvářičkách červené pupínky a šupinky.
Pa Ája
Ahojky,
tak kdysi bylo kdysi,dnes máme na výběr z několika firem krémy určené přímo na dětskou pleť a přímo do větrmého počasí (dětská nivea, babylove, sebamed aj.) Jsou pro určeny už pro maléděti. Tak správnou volbu
Řekla bych, že NIVEA je časem prověřená kvalita a děti ničím jiným nemažu. Zatím. I já, ač mám velice citlivou pleť, snesu jedině niveu a to už je co říct. No…a ještě sádlo, ale to pak voním jako škvareček =o)
Ahoj
Já jsem jednou namazala malého Niveou (hypoalergenní), a malý dostal vyrážku. Zkus to třeba na kousku ručičky namazat a uvidíš, jestli to nic neudělá, tak mu vydit nebude.
Anonymní píše:
AhojJá jsem jednou namazala malého Niveou (hypoalergenní), a malý dostal vyrážku. Zkus to třeba na kousku ručičky namazat a uvidíš, jestli to nic neudělá, tak mu vydit nebude.
To jsme byli my:D
Ahoj.
My jsme minulou zimu mazali Bubchenem - přímo určeným do zimy a větru a v pohodě (pupínky mohou mít děti, které nesnášejí heřmánek, tak nás varovala doktorka, Bubchen je obsahuje). Teď jsme dostali vzoreček podobného krému od Nivey a Sebamedu. Taky fajn. Myslím, že to chce vyzkoušet více značek (poptat se po vzorečcích). Každá mimi pleť je jiná. Nám ten Bubchen vydrží i tuto zimu. Navíc krásně voní a to se Radimkovi líbí.
Beruška
Ahoj, my mazeme modrou indulonou a je to naprosto bez reakci. Kazdemu ale vyhovuje neco jineho, ale Nivea je podle meho nazoru dost parfemovana ![]()
Simona
Ahoj,
já jsem také pro modrou indulonu. Četla jsem na stránkách Apolináře, že jí doktoři doporučují i pro miminka s alergií. Je prý bez barviv a konzervantů a tak mám už 2 balení v šuplíku a až se mimi narodí, zkusím ho mazat s ní.
Berča
Simonka píše:
Ahoj, my mazeme modrou indulonou a je to naprosto bez reakci. Kazdemu ale vyhovuje neco jineho, ale Nivea je podle meho nazoru dost parfemovanaSimona
Teď nedávno tu proběhla diskuze, kde se modrá indulona v zimě nedoporučuje kvůli vysokýmu obsahu vody. Na Matyáše jsem jí taky používala, letos chci ale nějaký speciálně na zimu určený. Asi zkusíme baby-niveu nebo ten bübchen.
Katka
Holky, nabízím 4 kódy od nivea výrobků, jestli některá nesbíráte … ![]()
Jestli ano, ozvěte na SZ, za ofrankovanou obálku vám je pošlu.....
Nechce se mi je vyhodit......
Dík
NiKi
Já používám od Nivey celoou řadu určenou pro děti (NIVEA baby). Jsme s ní velice spokojeni, a to má malá atopický ekzém. Na venek používáme ten proti větru a chladu a ten neobsahuje vodu. To je nejdůležitější.
Ahojky
Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat, jakou znacku kosmetiky doporucujete?Miminko teprve cekame, ale chceme nakoupit olejicky atd..a nevime, kterou. Na Johnson jsme slyseli posledni dobou kritiku…mate nekdo zkusenosti napr. se znackou SEBAMED?
Diky Janca
ahoj holky,
je to individuální,ale já s Niveou nechci už nic mít společného. Ubrousky, olejíček, krém… všechno Terezka pekelně odskákala a slila se mi v jeden rudej pupen.
Takže přeju šťastnější volbu.
Nenicka
Ahojky,
tak já kluky mažu obyčejným jelením lojem, tím velkým, stojí asi 30,–KČ a je vynikající, maldší synek v zimě mívá sušší kůžičku na tvářičkách a když ho tím mažu pravidelně, tak ji má jak miminko
. Jen musím ten lůj pečlivě hlídat, protože mi ho kluci žerou
.
Smokie