NIVEA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
1.1.06 17:42

Ahoj, moja mamka ma velmi citlivu plet, neznesie nic len NIVEU :-) ale na mimi by som asi kupila tu detsku.
Berca-indulona je sice bez konzervantov a farbiv, ale sklamalo ma, ze je parfemovana :( maly ju zniesol bez problemov, ale nam moc nevyhovovala (bola strasne masna a stale sa mi oddelovala voda od kremu, vzdy mi najprv vytiekla masna voda a potom siel az krem :-(
Vitela je velmi podobna Indulone ale nie je parfemovana, avsak ten problem s oddelenim vody sme mali aj pri nej. :-( mozno sa to ma skladovat v chlade a nieco som robila blbo, neviem.
Do roka sme pouzivali len sebamed syndet (mydlo) na zadocek, natierali sme A-dermou exomegou pri nejakom probleme (prirodny krem bez parfemov vhodny aj pre exematikov), pouzivali sme aj Weledu a ta mi neskutocne vonia, dobre sa rozotiera. Do kupela sme pouzivali La Roche-lipobase.(tiez hypoalergenny pre exematikov)
Po roku som uz zacala byt odvaznejsia a kupili sme Bubchen, kupelovy olej a natierame mlieckom. Zatial tuk tuk bez problemov.
Chystam sa teraz skusit spominanu Niveu, alebo Babylove.
Babylove je zevraj ten isty vyrobca ako Nivea, akurat je lacnejsi lebo sa neplati za znacku. Prezradila mi to znama, co pracuje v DM a myslim, ze tu o tom bola na emimine aj diskusia. Viac ludi to vtedy pisalo.
Ja mam s babylove dobru skusenost s opalovacim kremom.Nevyhovuje mi vsak od nich zimny krem, lebo ma vyrazne babsku vonu a to je na klukovi dost neprijemne, teda aspon mne. Mam radsej ked vonia prirodzene a nie parfemom.
Na zadocek sme pouzivali rybylku, teraz sme presedlali na Weledu a nemozem si ju vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
1.1.06 18:37

Celou rodinu meju a mažu jenom Niveou. Klára velmi dobře snáší řadu Nivea baby, používám ji už od jejího narození. Na ven používám ten krém proti větru a chladu a osvědčil se. Líbí se mi, že neobsahuje vodu. Modrou indulonu u Apolináře skutečně sestřičky doporučují, ale ta obsahuje vodu. Myslím teda, že do mrazu se nehodí. Mám teda s Niveou jen ty nejlepší zkušenosti, ale moje kamarádka se po ní osypává. Pro těhulku: musíš to zkusit, slyšela jsem, že děti stejně nakonec nejlépe snášejí Aviril olejíček a ostatní výrobky Aviril. Já jsem chvíli používala mast na zadeček Aviril a malá se trochu oprudila. Tak jsem se vrátila k Rybilce a je klid :wink: Já jsem tu Niveu tenkrát koupila s tím, že pokud to Klára nesnese, budu se tím mejt a mazat já :lol: Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.06 19:10

já mám hodně citlivou plet a snesu jen Niveu, na miminko jsem taky koupila Niveu, po olejicku se mi osypala, krem na opruzeniny je ok, nemazu ji nicim, je zbytecne, nepouzivam ani mydlo a penu do koupele, pouze sampon na vlasky 2× tydne.

Radka

• Citovat
  • Upravit
631
1.1.06 20:16

Ahojky,
tak ikdyž je nivea hypoalergenní, tak malýmu se udělala malá vyrážka. Ptala jsem se v lékárně na jiný krém na zimu a byl mi doporučen krém od Altermedu. Tak mažu tím a žádnou reakci nemá. Chce to vyzkoušet :D ,
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 10:04

SEBAMED

holky a mate zkusenost s kosmetikou Sebamed?
Diky

• Citovat
  • Upravit
461
2.1.06 12:47

Ahoj holky, četla jsem, že v Sebamedu jsou alergeny. Uvěřejnil to časopis D-test http://www.spotrebitel.cz/…ew/5218/1/26. My používali kosmetiku pouze vyjíměčně, na problémy se suchou kůží atd.. Potom jsme používali Klorane (koupíte jen v lékárně), nejlepší je krém na krusty ve vlasech a je zároveň i do chladného počasí.Podle složení na krabičce vodu také neobsahuje. Nevýhoda je cena, je poměrně drahý (kolem 140 Kč).

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.1.06 13:21

ahojky,videla jsem tu dva dotazy na SEbamed.
Ja ji mela koupenou jako prvni kosmetiku pro mimi,jeste nez se maly narodil nekde jsem cetla seznam tech rizikovych kosmetickych pripravku(ale to uz je dyl,a precetla jsem toho hafl,takze nevim kde) :D a SEbamed byl na tom dobre,pouze v jedinem vyrobku-detskem mleku se vyskytl nejaky spatny „konzervant“?-ale tusim,ze tyhle vyrobky v tom roku(2004)stahovali z prodeje a nahrazovali jiz spravnyma.Ostatni vyrobky byly hypoalerg.,neparfemovane,pro atopiky…nam moc vyhovovali,dodnes pouzivam „sprchovy gel“ neobsahuje mydlo,nic,super.Na mimco jsem od nich pouzivala olejicek,ten byl o.k.
Vyzkousela jsem i jinou kosmetiku,co si chvalim je prave Welleda,Sebamed,Nivea,Bubchen-asi v takovem poradi,od Nivey pouzivam krem na zadecek,ten moc vyhovuje,od Sebamedu zminovany sprchac.Krem do mrazu mam od bubchen i nivea,tady bohuzel nevyhovuje zadny.Bubchen ma nejaky obsah vody,tim se tedy v mrazu bojim,Nivea na maleho citlive pokozce neprosla.Takze lekarska vazelina nebo udelana mast v lekarne Leniens,to je nase jednicka :D .
Jeste k te indulone.Modra indulona je skutecne dobra,kdyz ma dite problem s pokozkou.Kdyz jsme meli ekzem,maly nesnesl zadny olej,nejlepsi byla modra indulona.Ale do mrazu bych nepouzivala kvuli vode a jeste si pamatuju z predporodniho kurzu,kdy nam PA(velmi zanicena pro svuj obor)rikala,ze indulona je super,ale nepouzivat stale.vetsinou kdyz je kozni problem,potom stridat.Protoze je tuha a mastna,pri vtirani se na zdrave pokozce zbytecne stira…cosi :oops: fakt nevim.kazdopadne,kdyz mame problem na kuzi,vracim se k indulone.
Uf.to jsem se po vanocich vykecala :D 8)
Stastnou ruku pri vyberu kosmetiky

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.1.06 14:16

Ještě k té induloně- kosmetička mi říkala, v žádném případě nepoužívat v létě na sluníčku, prý obsahuje ropu, která se pak na pokožce přiškvaří. Já osobně bych ji nedala ani na mimi, ale to je každého věc. Toť jen další informace o induloně.
Jinak my používáme kosmetiku altermed i zmiňovaný zimní krém a bez problémů.
www.altermed.cz
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí