Dětský šampon proti lupům

319
20.9.05 23:11

Dětský šampon proti lupům

Ahoj mamči,
neznáte nějaký dětský šampon proti lupům.Martínek má ve vláskách úplný stroupky a hrudky lupů a nevím co na to :? .
Kamarádka mi říkala,že existuje dětský Nizoral,nemáte s ním někdo zkušenost???
Jinak hezký večer a pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
21.9.05 13:57

Lejlo, já mám dobrou zkušenost s Fructisem. Manžel měl vlasy úplně jak z reklamy - sněžilo z něho. Lukáš měl lupů jenom trošku. Manželovi Fructis pomohl po letech marného léčení u dermatoložky a Lukášek, který se nechal umývat jako frajer od táty jeho šamponem, najednou je taky bez lupů. Asi to nebude pro pravidelné umývání dětských vlásků, ale aspoň už vím, že to účinkuje.Celkem bych to i riskla u menšího děcka. Zaručené rady třeba s tea tree olejíčkem přidaným do šamponu u nás nezabíraly.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
6954
21.9.05 14:20

Lupy

Ahoj Lejlo,
ráda tě vidím. :) Já bych na lupy u takhle malého dítěte zkusila spíš něco přírodního, Logonu, Weledu, nebo Laveru, určitě se tam najde šampon proti lupům. Ale možná úplně nejspíš bych s ním skákla na kožní, aby se na něj koukli, některé šampony proti lupům vysušují vlasovou pokožku a třeba zrovna v jeho případě by to mohlo být spíš na škodu. Třeba by ti pomohli nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
21.9.05 14:21

Ahoj Lenko,

já bych asi taky klidně zkusila „dospělácký“ šampón, ono ve složení v porovnání s dětskými není moc rozdíl, jen ty dětské nepálí v očích. Pokud vím, Nizoral dětskou verzi nemá (aspoň tady v Čechách).

Tady jsem našla nějaké povídání o nemocech kůže na hlavě: http://www.doktorvlas.cz/nemocivl1.html , ale pokud je synův problém opravdu takový, jak píšeš, radši bych ho objednala k dermatologovi. Objednací lhůty jsou dlouhé, tak budete mít dostatek času vyzkoušet i ty šampóny :).

Moc jsem neporadila, ale protože jsem nějakou chvíli pracovala v oboru blízkému léčbě kožních chorob, jsem na atypické projevy na kůži trošku pes :roll:

Ahoj, Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.9.05 15:34

Ahoj Ivo,
díky za radu,asi opravdu toho dermatologa navštívím,naštěstí tady tak dlouhé objednací lhůty nejsou. :D
Dokonce mám pocit,že se tady chodí bez objednání.Ale to není podstatný.
On má vůbec docela problémy i s kůží-dělá se mu až krvavý ekzém v ohbí ruky a pod kolínkem,mažeme to na radu naší pediatričky modrou indulonou.Většinou to zmizí a zase se to udělá.Snad nám odborník poradí :wink: .
Díky L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast