Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminy,
moc prosím o radu. Začínám kupovat kosmetiku pro mimi a úplně se ztrácím v nabídce vlhčených ubrousků.Je jich taková spousta druhů, že mi jde z toho hlava kolem
Jaké jsou pro novorozence nejlepší? Jaká značka se vám osvědčila?
Děkuju moc za odpovědi,
Lukina 31tt
Mě se osvědčili Pampers, zelený i bílý. Bílý sensitive mi připadají dokonce lepší, tolik nevoní a jsou příjemný, bohužel jsou ale dražší.
Johnson´s voní jak růžičky - děsný. Malýmu po tom trošku zčervenala prdýlka.
Nivea - ty voní úplně šíleně, ta těžká Nivea vůně je cítit na dálku. Neosvědčili se.
Helen Harper - měla jsem zelený a ty jsou bezkonkurenčně nejhorší. Ubrousky jsou slabý, při pohybu šustí nějakou pěnou, voní jak bonbony a vůůůůůbec nečistí....... A taky nám trochu zčervenala prdelka.
Takže u nás vítězí Pampersky.
NiKina
Ahoj v tomhle ti asi málokdo poradí, protože je to fakt hodně individuální. U nás nebyl problém s žádnýma, takže jsem kupovala různě když byly akce. Ale asi nejvíc v DM Babylove. Jediný který nám nevyhovovaly byly HelenHarper, přišlo mi že se po nich trochu oprudil, ale kdo ví jestli to nebyla jen shoda náhod. Jinak moje kamarádka nemohla používat na malou vůbec žádný, jen Pampers a stejně většinou myla vodou. Takže asi bude lepší nedělat si velké zásoby a mít jen na začátek a uvidíš jak to bude mimčo snášet. Ahoj Lenka. ![]()
taky jsem pro Pampers, jiné jsem nepoužívala a hodí se i pro novorozeňátka.
Ahojky Evula
Ahoj,nám moc vyhovovaly a vlastně stále vyhovují ubrousky Helen Harper (pozor-modré!),ale začala jsem je používat až když bylo dceři zhruba půl roku.Do té doby jsme kupovali většinou sensitive od Pampers.Teď myslím,že by byly dobre i na začátek-v té době jsem měla strach ze všeho,kde nebylo napsáno SENSITIVE
.Je dobré počkat si na nějakou akci.
Helen Harper seženeš v akci i za 38Kč!!!
,jinak stojí okolo 69,–.Akce probíhají každou chvilku
.Bubo
Ahoj tak to já nakoupila snad 7 druhů od těch nejlevnějších(cca.42kč v akci)až po ty nejdražší(110kč ),a můžu tedy říct,že se osvědčili všechny samozřejmě,že nejlepší jsou Pampers,Hugies,Nivea,Penaten ale ty jsou opravdu nejdražší,takže mi po spotřebování asi 15 balíků ubrousků(koupila jsem si abych měla do zásoby)zůstali u modrých Helen Harper kupovala jsem v akci 4×72ks za 180kč což je dobrý,nebo ted mají v akci Hugiesky 2+1 zdarma je to 3×102ks ta 200kč v Droxině.Takže nám opravdu vyhovovali všechny
Eli ![]()
To je hrozně individuální, stejně jako s plínkama. Nám nejvíc vyhovují Pampers Sensitive. A nejhorší zkušenost jsem měla z ubrousky Huggies (žluto-modré), po nich se mi malá příšerně osypala. Ještě jsou dobré modré Helen Harper.
ahoj, pro svoji dceru používám od narození modré Helen Harper-dostala jsem vzorek v porodnici a byla spokojená, líbí se mi i cena-jak tu kdosi psal, akce jsou téměř neustále a vyjdou tak na 40Kč/ks. Přiznám, před narozením mimča jsem neměla doma ani balíček, jaksi jsem na ně zapomněla.
Určitě radím nekupovat nic do zásoby, snadno si je dojdeš koupit s mimčem-naopak budeš mít důvod proč jít ven.
Přeji zdravého broučka! Eva
ještě jednou já, Eva:
k těm zeleným od Helen Harper: jsou asi určené na starší dětičky, které už mají tužší stolici - jsou vlhčí, opravdu tak divně jakoby pění - když jsem je měla pro malou v 6m, nelíbily se mi, teď ano, protože těmi modrými jde to hovínko někdy hůř utřít
Ještě mohu upozornit na klub HH: www.helenharper.cz, kde sbíráš body a za určitou dobu máš i na objednání těch ubrousků, aniž bys musela posílat nějaké čárové kódy.
mě se nejvíc osvědčily ty od Bübchenu, nekupoivat Johnsonś - po těch malý olezl:( Kristýna
Ahojte!
Taky se nám osvědčily Pampers,zkoušela jsem jen klasické zelené.
Johnson jsem používala na starší dceru,ale nelíbilo se mi,že jsou ty horní ubrousky téměř suché a naspod jsou zase necucané vodou,takže je musíš ždímat.
Helen harper používám na starší holčičku dodnes,po každém kakání jí utřu zadeček,dost trpí na opruzeniny,tak se snažím jim trochu zabránit.
Na Áju je zatím používat nebudu,Pampers mi přijdou pro malá miminka opravdu nejlepší,takže u nich zatím zůstaneme.
Dobře vyber a nekupuj moc velké zásoby,miminko nemusí vlhčené ubrousky vůbec snášet a co potom s velkými zásobami?
Hanka a cácorky ![]()
Ahojky,
my používáme Pampers. Voní jemně a jsou moc příjemné. Pak Babylove a Johnson, ty jsou taky dobré. Nivea nám taky vyhovovaly. Helen Harper voní tak moc až je to nepříjemné.
Ahoj, my jsme používali od narození asi do dvou měsíců Fixies, ty byli super a teď už dlouho kupujeme modré Helen Harper, ty nám taky vyhovují. Po ubrouskách od Johnsona se malá příšerně osypala, ale to už tady psalo víc maminek, takže ty bych nedoporučovala a už vůbec ne pro novorozeňátko (nám je v porodnici cpali, i kosmetiku).
Ahojky, na zkoušku jsem koupila ubrousky Tesco. Jsou super, levné a navíc mají takový zavírací vrch tak nevysychají. Jsou na stejné úrovni jako pemprs…:D
Květinka Eli a Veri
Ahoj
Nám se taky neosvědčily ty od Johnsna neraději mám ty od Pmpers bílí i zelený a vždy bez problémů.