Jaké vlhčené ubrousky jsou pro novorozence nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.12.05 21:48

mě se nějak to používání vlhčených ubrousků příčí, v porodnici jsme měli takové suché ubrousky a ty si namáčeli ve vodě a pak vyhodili - to by mi vyhovovalo, ale nemůžu je nikde sehnat - nevíte, co to bylo a kde by se to dalo sehnat?
(cca měsíc jsem používala vlhčené ubrousky, pak se mi Kamilka strašně oprudila a od té doby, myjeme vodou a žínkou - ale ty vyhazovací suché neparfémované ubrousky by se mi líbily. Jestli někdo víte, poraďte

• Citovat
  • Upravit
287
30.12.05 22:11

Ahoj,

malá se pekelně osypala po Johnson ubrouscích, a světe div se i po skvělých ubrouscích Nivea. Taky jsem v nemocnici odmítla Johnson, protože jsem na vlastní oči viděla, co to udělalo s dva dny starým chlapečkem. hrůza!! A Nivea? Já bláhová nakoupila i olejíček za 90 Kč a myslela jsem co malé nedávám za skvělou věc. Uplně se slila v jeden rudej flek - pupen. Takže šlo všechno do koše. Osvědčily se nám PAMPERS, Helen Harper a taky Clever kupodivu.

Počkala bych, a postupně bych zkoušela, co miminko bude dobře snášet. Jinak to snad ani nejde.

měj se krásně

Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
30.12.05 23:22

Já se také přikláním k Helen Harper modrým, mají skvělé zavírání, používám převážně tyto. Clever taky občas koupím, ale na mě jsou příliš parfémované, takže skutečně jen vyjímečně.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
31.12.05 09:04

Už nikdy víc HUGGIES!!! Když jsem malýmu utírala prdelku,tak se ten papír jakoby drolil,no hrůza. Kupuju obyč BABY Lindo za 49,–, a jsou jemný a fakt fajn.
Naštěstí Ondřík se mi neosypal ani neoprudil zatím po žádných,ale ty HUGGIES mě opravdu zklamaly. Drahý, a k ničemu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
31.12.05 09:19

Efkasl,ty suché „ubrousky“ jsou PERLAN,seženeš ho v rolích ve zdravotnických potřebách :lol:

Jinak my jsme ponejvíce nas Pamperskách,pak dobrý Nivea,ale jen Soft,nebo Sensitiv,a teď jsem objevila v Penny marketu,mají taky sensitiv ubrousky,nevoní,dobře myjou a ani novorozenec se neosypal (a že mám holky cíti :wink: ) Jen jdou blbě od sebe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
31.12.05 09:30

Tak my máme rádi Pampers bílé,zelené taky(te´d jsem koukala že jsou nějaké nové-domodra)a Nivea,jelikož jsou docela drahé tak používáme i byčejné Bella z Carrefouru(36Kč)s růžovým proužkem(jsou pak ještě další 2 druhy)a vyhovují nám.Když je malý pokaděný tak jde pod vodu.
Nejhorší byly asi Huggies,hrubé,drcné-přesně po takových se mi jednou oprudil.

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
31.12.05 10:49

Čtu tady samoou pohanu na kosmetiku Nivea Baby, ale já ji používám u malé od narození, malá ma atopický ekzém, a nemáme žádný problém. Nenicko - jak se ti dítě osypalo po olejíčku. nemohlo to být proto, že měl prošlou záruční lhůtu?
Nevím, ale tato kosmetika patří sice k trošku dražším , ale je velice kvalitní. Mimo jiné její krém proti větru a chladu neobsahuje vodu, což je podstatné, ale mnohé krémy jiných značek určené do chladu vodu obsahují. A to jsou krémy, ketré také nestojí dvacet korun.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.12.05 11:12

Amazonko, děkuju :D , já jsem to ve zdravot. potřebách popisovala a oni říkali, že nic takového nemají, ale takhle to bude lepší. (Nechce se mi experimentovat se značkami - tohle opruzení mi stačilo)

• Citovat
  • Upravit
4705
31.12.05 12:01

Ještě jeden tip, jak ušetřit :lol:

Naučila jsem se používat půlky ubrousků . Na jedno očištění ne moc pokakaného zadečku to je akorát :wink:
A pak jsou Pampers ubrousky (skoro) za polovic, ne ?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
31.12.05 12:08

Nikino a jak to delas?

Pokazde strihas, nebo si to udelas dopredu......
Docela me to zajima…jak se ti potom vyndavaji z krabicky?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
31.12.05 12:41

No, Pampers ubrousky se půlí snadno při vyndávání z krabičky - normálně se to podélně roztrhne. Jednu půlku vyndáš a druhou, tu povytaženou, tam zpět zastrčíš. Nejlepší na čištění zadečku jsou podle mě jemné froté žínky navlečené na ruce a namočené v teplé vodě těsně před použitím, a jako jednorázový doplněk pampers sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
31.12.05 15:01

Katko,

já si ubrousky také půlím, přeložím je podél napůl a roztrhnu (po přeložení na šířku to trhat nejde :? ), druhou půlku vrátím do krabičky. Já už jsem se to tak naučila, že když mám použít celý obrousek, tak už mi to ani nejde, připadne mi to děsně velký :lol: .

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.1.06 14:55

Tak teď přesně o tom, že každému vyhovuje něco jiného. Vyhovují mi ubrousky Huggies, o Pampers si myslím, že je to mnoho povyku pro nic. Ze začátku jsem je kupovala, musela jsem ten balíček neustále otáčet, protože ten olejíček (nebo čim je to napuštěný) protejkal dolů. Jednou jsem koupila Huggies (byla akce 3 za cenu 2) a už jsem u nich zůstala. Jsou, pravda, tužší, ale zdají se mi i vlhčí. Malá se mi nikdy neoprudila. Současně nedám dopustit na kosmetiku Nivea Baby. Používám pouze tu a nemáme žádný problém. Já sama jsem citlivá a používám také jenom Niveu a mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Ale to je fakt každého věc. Jinak jsem ještě četla, že je možné koupit obyčejné ubrousky a navlhčit olejíčkem a tím utírat. Jenom nevím, jestli to vyjde levněji, než ty kupované - olejíček, ubrousky ............... To by musel někdo vyzkoušet. Jestli to někdo zkusíte, dejte mi vědět, jak to vychází, celkem by mě to zajímalo. Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
2.1.06 15:08

Já si myslím, že to, jak ta „voda“ klesá naspod ubrousků je celkem normální jev gravitace, mě takhle „vysychaly“ všechny ubrousky :wink: . Ale trošku mi trvalo, než jsem na to přišla :lol: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.1.06 15:17

To já vím, že je to gravitací :lol: Z fyziky si toho sice moc nepamatuju, nebylo to moje hobby, ale tohle zrovna ............. Jenom jsem chtěla, že ty Huggies mi nevysychají. Jestli je to tím, že jsou tužší, nevím...... ale u těch to nepozoruju. Možná je to taky tím, že jsou vlhčí ........... fakt nevím. No, hlavně, že jsi na to přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí