Jaké vlhčené ubrousky jsou pro novorozence nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
12.12.06 12:38

Do 3 měsíců jsem používala jen Pampers, pak jsem to začala střídat a bez problémů. Teď používám hlavně Babylove, občas koupím Pampers nebo Niveu- záleží jestli jsou v akci. Problém jsem měla jen s ubrousky i plínami tesco- malá se z nich šíleně oprudila, tak jsem se vrátila k osvědčeným značkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
10.1.07 15:27

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se Seba med dětskými olej.ubrousky, nebo s touto kosmetikou vůbec? Jsou sice dražší, ale bez konzervantů a barviv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.2.07 23:59

Ahoj.Já jsem velmi spokojená s ubrouskama Babydream sensitiv z Rossmanu.Skvěle očistí dupku a nejsou moc drahé.80ks asi 60kč.Kupuju jen nápň a mám je v krabičče.Nevysychají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.3.07 14:12

Ahoj
my používáme tyhle Helen harper http://foto.dama.cz/…75/75391.jpg koupila jsem je v Kauflandu 6×72 ks za 250,–
Pak jsem zkusila i Tesco a z Lídlu Cien - ty nám taky vyhovovali. Akorát nevim jaký měli obal, už jsem ho vyhodila, bylo tam sensitiv
Ale koupili jsme Baby Lindo a ty se mi neosvědčili jsou v kulaté krabičce, tak nejdou moc tahat ani trchat j(sou spojené) a moc voní - sice se malá neosypala, ale nějak se mi nelíbí :lol:
Jinak malá se zatim neosypala po ničem (Johnson jsme nezkoušeli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
23.3.07 14:21

holky,
v žádném případě nedoporučuju kupovat Sebamed olejové ubrousky!!!
malej byl opruzenej, tak jsem je koupila a nic strašnějšího jsem neviděla!!
jsou malý a z tvrdýho brutálního viselínu, kterej tak škrábe,že i zdravýmu miminku můžete způsobit poranění.Za 150 Kč letěly do koše,již nikdy více, nedaly se použít ani na odlíčení očí, málem jsem si jimi vypíchla oko 8O :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.3.07 14:35

Taky mám špatnou zkušenost s dětskou kosmetikou Sebamed - dcerka po ní pěknou vyrážku :x

Jinak my používáme ubrousky Soft Creme nebo Senzitiv od Nivea Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
24.3.07 19:54

nám úplně vyhovují fialové ubrousky tesco.A když jsou v akci tak se koupí za 45 kč.Krásně voní a jsou příjemné.Ale pozor, musí být fialové,ne modré.I pampers sensitiv jsou dobré,ale myslim že zbytečně drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.8.07 15:45

Osvědčily se mi ubrousky Pampers a Nivea (ale ta cena :? ), nakonec jsme skončila u DM Babylove. Skvělá cena a kvalita také. DOporučuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
20.8.07 08:13

Ahojky, nemůžu si vynachválit kapesníčky od Lintea, jako jedny z mála vydrží opravdu neustále vlhké. Vyzkoušela jsem i různé jiné Pampers počínaje a Niveou konče a tyhle my vyhovují opravdu nejvíce.
http://www.drostra.cz/…s/MP59_1.jpg /> Já kupuji s tím přelepovacím uzávěrem a bohatě to stačí, prostě nevysychají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.2.08 21:56

.

používali jsme pampers,pak dm babylove a super.ale myslím si,že každé mimčo na to reaguje jinak.Třeba z nivei se měl malý úplně červenou dupku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.09 10:42

Tak já taky pochybyla s levnýma ubrouskama z Kauflandu Wikies, nekupovat od této řady nic ani plenky ani kosmetiku!!!! Mám se osvědčili ubrousky z DM mají i akce a s kupóny pro miminka je to skoro zadarmo. Také používáme Hugies všechyny druhy, jsou pevné a neparfemované. Jinak já skoro z 100 % umývám malýmu pokaděnou prcku pod vodou a když je počůranej tak vůbec neutírám, jak jsou ty ubrousky studený tak se malej vždy počůral na sebe nebo mě či podlahu, tak pokud je vůbec použivám, tak je vždy namočím do teplé vody a malej se mi už 2 měsíce nepočural při přebalovaní :wink:
Naše spotřeba ubrousků je tak minimální, že jsme zatím vypotřebovali jem 5 balíků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
11.5.09 19:30

bílé babylove z dm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
27.6.12 21:03

Ahoj, já do DM jezdím jen málo - mám to docela daleko, tak neznám ceny, ale potřebuji zjistit, kolik stojí ubrousky babylove bílé - mám slevovou knížku - při koupi dvou balení, v nichž jsou 4balíky ubrousků mám slevu 100kč. Budu mít tedy 8balíků, což je hodně, takže si je s kamarádkama chceme rozdělit, ale nevíme, kolik budou stát jedny. Nevíte, prosím, někdo? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
27.6.12 21:08

Jestli si todobře pomatuju, tak balení se 4balíčkama stálo 129,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
27.6.12 21:09

Snad nekecám, ale myslím, že ten balík stojí kolem 120 kč, takže sleva je to parádní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml