Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
moc vám děkuju za názory.
Ulehčí mi to výběr.
Hlavně aby to naše prdítko vybraný ubrousky sneslo ![]()
Lukina
Ahoj Luki,
my jsme taky vyzkoušeli více značek a jednoznačně Pampers jsou jedničky.Akorát navlhčený.jemný a decentně voňavý.Používali jsme je do 6m/bez problémů/ a pak jsem dostala od kamarádky balíček ubrousků ARO z makra a byla jsem mile překvapená.Teda Pampers jsou Pampers,ale tyhle jsou u mě hned za nima.Taky jemný/ale bez potisku medvídků
/,netrhají se,příjemě voní.Cena kolem 50kč za balení ![]()
Takže mám vždycky zásobu Pampers i Aro a spokojenost na obou stranách.
Ahoj Naďa
Ahoj. Já jsem před porodem zásoby taky nedělala. Říkala jsem si, že se musí vyzkoušet, co bude malému vyhovovat. Koupila jsem od DM babylove. Nakonec je používám jen na výletech, nebo procházkách a doma vítězí jednoznačně čistá voda a žínka ![]()
Přeju krásně růžovou prdýlku.
Kuřátko
Ahoj,
můžu potvrdit kvalitu ubrousků Pampers, hlavně ty bílé bez parfému jsou super. Ale dost se prodraží, tak jsem se poohlídla po jiných značkách a vyzkoušela Babylove sensitiv, taky neobsahují parfém ani konzervanty a malá je snáší moc dobře. Vyjdou docela levně: 80 ks za 60 Kč nebo dvě balení za 110, a to nemusíš čekat na žádné akce, mají je v DM drogerii pořád.
Mamulka
Ahoj,
my používáme Fixies a taky v pohodě. Chci vyzkoušet i jiné, levnější, tak je značka Babylove pro mě dobrou inspirací.
Ještě by mě zajímalo, zda máte zkušenosti s kosmetikou od Rosmanna, tedy hlavně ubrousky.
Dík Mirri
Ahoj,
ja taky vyzkousela kdeco, ale nejlepsi jsou nasi opravdu Pampers. Ted jsem ale objevila ubrousky s Pampers srovnatelne a daleko levnejsi - modre z Lidla. Bile z Lidla a ubrousky z Penny marketu jsou taky dobre, jen nevoni vubec(me az trochu smrdi). Jinak stejne jako ostatni Johnson, zelene Helen Harper, no name, Rossmann, Baby lindo - desne, uz nikdy. Huggies taky ne. Dobre modre Helen Harper, celkem Nivea. Ale ty z Lidla jsou fakt super.
Mroe
Jo, Babylove jsem zapomnela, mela jsem sensitive, nenadchly me, ale usly.
Ahoj, úplně koukám, kolik mamin si chválí ubrousky - Pampersky…Mně přijdou úplně děsné!!!! Prostě hrozně nepčříjemný zápach a takové jakoby olezlé…Mám na mysli Pampers sensitive… Opravdu si přijdu jak z jiné planety. Výborné jsou DM Babylove. Ziza.
Ahoj,
já jsem taky zavrhla Johnsons ubrousky, protože se malá oprudila. Jinak jsem byla moc spokojená s Pamperskama, Huggieskama (na ty si ale musíš zvyknout - oproti ostatním jsou pevnější a takové tvrdší, hrubší, ale je to fakt o zvyku, pokud na ně přecházíš z jiné značky. Navíc jejich senzitiv verze (žlutá) je stejně drahá jako ta pro starší děti (zelená), narozdíl od pampersek). Z cenových důvodů jsem většinou kupovala HH (modré - mají vlastní zaklapovací uzávěr nebo zelené - ty mají jen lepítko a jsou spíš jako náhradní náplň do těch plastových boxů) nebo ARO (z makra). Opravdu ale záleží na snášenlivosti každéo miminka…
Zdraví Hanka
Ahoj všem,
taky budu brzo potřebovat ubrousky na otírání prdelky
a byla jsem rozhodnutá pro ty od NIVEY, protože Nivea všeobecně mi krásně voní a myslela jsem si, že budou srovnatelné s Pampers. Máte někdo zkušenost s těmi Nivea Sensitive - jsou úplně bez vůně nebo trochu voní?
A jakou barvu Babylove si chválíte nejvíc?
Taky nechci, aby „pěnily“ - dělá to Pampers a Nivea?
Jak tak koukám, tak jsem Vás zasypala tisícem otázek
.
Díky za Vaše odpovědi
Reed
Ahojky,
taky jedeme v zelených Pampers ![]()
Nejhorší byly Infinite Dolcezze od Chicco, byly tak parfémované, až se mi z toho navalovalo…
(Zato dělají super ubrousky na prsa, ty se mi osvědčily, ač mám VELMI citlivou pleť! - PRELAT ubrousky s pleťovým mlékem)
Babylove z DM mi připadají takové vyschlé…
Ale jak říkají holky, záleží na každém miminku a mamince ![]()
S kosmetikou i s plenkami bych před narozením mimíka brzdila, nikdy nevíš, na co bude citlivé…
Peťula + Pavlík
Ahoj, mě nejvíc vyhovuje Nivea a hned pak Helen Harper a Pampers
Magika
Ahoj,
tak mě se osvědčily ubrousky z DM Babylove a samo Pampers ubrousky bílé. Ty od Helen Harper (zelený) jsou asi opravdu až pro větší mimi, ale mám je taky ráda a malej se po nich neoprudil ani jednou. Je to opravdu individuální stejně je to i s plínkama každému vyhovuje jiná značka, ale je fakt, že Pampersky jsou asi tak nejlepší.
Takže dobrou ruku při výběru Evel
Tak přidám taky názor. Malá má citlivou pokožku osypala se po kdečem, takže kosmetiku nepoužívám žádnou. Jenže kdo by si nechtěl ulehčit práci s ubrouskama, takže po šesti týdnech jsme vyzkoušeli Pampers sensitive a modré Helen harper, nedělají nic. A já jsem s nimi dost spokojená.