Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
dneska nám došel leták z drogerie Teta a je tam akce na vlhčené ubrousky Baby Lindo za 32,90 (72 ks). Já používám ubrousky Interspar a jsem s nimi moc spokojená, ale ta cena mě láká. Máte s nimi některá zkušenost (dobrou nebo špatnou)? Díky moc!
Světlana
Ahoj!
Doporučuji NEKUPOVAT!
Jsou příšerně přeparfémované, ba přímo smrdí.
Dostala jsem jedny od tchýně, ale musela jsem je vyhodit. Já sama bych si s nimi neutřela nic, natož dítěti.
ahoj,
mám s nima taky špatnou zkušenost.Měla jsem je v kulatém obalu a hrozně špatně se mi oddělovaly,spíše trhaly a opravdu jsou přeparfemované.
Používám ubrousky z makra Aro a jsem spokojená.Cena asi kolem 50kč za balení a jsou srovnatelné s Pamperskama.Příjemné a pevné.
Lindo nikdy více.
Ahoj Naďa
Dostala jsem je jednou od kamaradky, dvoje a nikdy uz bych je nechtela. Nektere ubrousky jsou opravdu priserne parfemovane a tyhle snad vedou, navic nebyly dobre oddelene od sebe a vzdycky jsem jich najednou vytahla tak 5. Desne. Podobne, ale mene priserne parfemovane jsou jeste Rossmann a Helen Harper- ty jsou jeste navic hrozne mokre. Ja pouzivam nejradsi modre z Lidla, podobne Pampers, podstatne levnejsi, pevne a vlhke tak akorat. Mzslim, ze stoji 55 Kc a je jich tam 80.
Mroe
Holky, díky moc všem, takže zase platí „nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci“. No, zůstanu věrná Intersparu nebo zkusím i Babylove.
Ještě jednou dík, ještě, že e-mimino existuje.
Světlana
Ahoj,
pokud můžu doporučit Babylove,tak kupuj ty senzitiv, ne každému ty ostatní voní a ty senzitiv jsou téměř bez parfemace,možná je to věcí názoru,nevím.
Ahoj, já mám tedy s Babylove velmi špatnou zkušennost, měla jsem žluté i zelené. Jsou napuštěné nějakou pěnivou sr…
nebo co to je. Prdelku jsem malýmu spíš odřela než otřela a byl z nich hned opruzenej.
Pampersky mě poslední dobou štvou, taky se vám stává, že je ta horní polovina skoro suchá? A to mám doma ty balíčky položené vzhůru nohama aby se nacucly.(mám jich doma vždycky víc, kupuju je po 4).
Nejspokojenější jsem byla s ubrouskama od Nivei, pevné, měkoučké, voňavé a jakoby napuštěné krémem.Ale ta cena!!
Pa Ája
Ahojky Světlano:O)))
připojuji se k Mroe, modré ubrousky z Lidla jsou SUPER, jsou na nich dokonce i obrázky (já jsem na tohle ulítlá:O) Ještě mají bílé, ty jsou sensitiv a jsou, myslím, bez jakékoli parfemace.
Papa, Jaa
Co se tyka ubrousku, vyzkousela jsem kdeco
,takze opravdu doporucuju modre z Lidla, jsou sice parfemovane, ale jen velmi lehce a nevtirave, jak rikam, asi jako Pampers. Bile taky nejsou spatne, ale me trochu smrdi(nebo nevoni?, kdyz jsou bez parfemace), podobne jsou i ubrousky z Penny Marketu. Babylove me nijak nenadchly, mela jsem jen jeden druh, asi sensitiv, vim, ze byly s pantenolem, zdaly se mi moc mokre. Jinak jsou dobre Nivea, ale moc drahe. Huggies jsou moc tluste a spatne se trhaji. Jeste z tech levnejsich jsem mela jakesi no name, pamatuji si, ze mely nejake arabske napisy, uz nevim, kde jsem je pak videla a ty taky desne smrdely, tak nejak orientalne, tezka vune.
Mroe
Ještě jednou všem dík,
já o těch Babylove mluvila, protože mám tu bonusovou knížku od DM, kde je na ně taky kupón, a třeba s plenami od nich jsem byla moc spokojená. Z ubrousků jsem jinak zatím zkoušela jen ty Interspar (podle mě super) a jednou Helen Harper (modré nebo fialové, či co je to za barvu), ale ty mě moc nenadchly. Pampers a Johnsons mně přijdou dost drahé. Tak zkusím třeba toho Lídla, když myslíte (zatím jsem v tom obchodě vůbec nebyla, od mého bydliště jsou všechny docela daleko, ale za pokus to stojí).
Světlana
Jo, vidis, na Johnsona jsem zapomnela
, mela jsem ty s aloe vera, docela dobre, ale mala mela po nich v porodnici vyrazku. Ted jsem je mela po dlouhe dobe znovu a bylo to v pohode. Ale nejsou nejlevnejsi.
Mroe
Ahojky,
tak já to tady ještě trochu zamíchám.
Mě zase nenadchly ubrousky od Nivey, sice nádherně voní a ostaní kosmetika se mi zdá dobrá, ale mě zase vadilo, že jsme po mich byli upatlaný a lepkavý, ten krémík se ne a ne vstřbat. Naproti tomu jsme si pochvalovali ubr. od Babylove (bílé, zelené) a ubrousky od Liedla. Takže vidíš, že co mamina, to jiný názor…8)
Iriss + 2svišti
Ahoj Iriss,
a jaké od Nivei jsi měla - Soft-Creme (s jemným krémem) nebo Fresh-Lotion (s osvěžujícím mlékem)? Ty první jsou určené na zadeček a ty druhé i k omytí celého tělíčka. Já zatím žádné nepoužívám, ale od prosince budu
, takže sbírám informace jaké jsou nejlepší a Nivea krásně voní, takže jsem se přikláněla k ubrouskům od nich.
Máte ještě někdo zkušenosti s ubrousky Aro z Makra? My tam sice jezdíme jen jednou za čas, ale není problém koupit si zásobu. Spíš se bojím toho balení po x kusech pro začátek, kdyby mi nevyhovovaly, tak abych jich neměla doma stovky
.
Zdraví Redd a kvítek 22+6tt
Ahoj Reedíku,
já používám ubrousky ARO z Makra od 6m věku NIki.Dostala jsem jeden balíček od kamarádky a moc mile mě překvapily.Já bych je srovnala s levnějšíma Pamperskama.Jsou jemný,netrhají se,příjemě voní a taky velice dobrá cena.Nestalo se mi,že by Niki měla po nich nějakou bolístku.Prodávají se v balení po 2ks a 1ks ca 50kč.Mají zelené-ty dávám do zásobníku od Pampers a růžové a praktickým otvíráním-ty máme cestovní.
Může je doporučit.
Ahoj Naďa
Ahoj Naďo,
děkuji Ti za Tvoji odpověď. Vzhledem k tomu, že ubrousků bude určitě velká spotřeba, chtěla bych najít i nějaké levnější než je Nivea a o těch Aro jsem četla ještě na jiné diskuzi a tam si je maminky taky chválily.
Takže ještě jednou díky za pomoc při rozhodování
.
Reed