DM drogerie Babybonus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
11.6.05 11:09

dm drogerie-babybonus

Ahoj,
máte s tím některá zkušenosti? Vzala jsem si v dm drogerii leták o tomto programu pro narozená miminka, prý poskytují balíček výhod (dárky a slevy) v hodnotě přes 2000,–!
Zajímalo by mě, co je to za dárky a zda to nejsou jen nějaké menší slevy při nákupu určitých výrobků.
Děkuju, Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
11.6.05 11:56

Ahoj Alenko,
přesně jak píšeš, zašlou slevovou knížečku. Třeba: Vlhčené ubrousky 3 balení - sleva 70 Kč. Atd. Jsou tam různé dětské výživy, pleny, ubrousky, dudlíky......
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.6.05 12:29

ahoj, my je využily skoro všechny, až na věci od Johnsona a nějaké fotky a spoření, či co. Co se nebude hodit tobě, můžeš dát známé, není to na jméno.
jo a pár věcí ti skutečně dají zadarmo - moc jich není a nejsou to cenové bomby, ale potěší to.

rozhodně jsme ušetřily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
11.6.05 16:13

urcite do toho jdi, ja pouzivam uz jen ty vlhcene ubrousky od nich, jsou super, nejlepsi jsou ty v modrozlutem baleni, maji takove drobne vroubecky a hovinka jdou dobre utrit a navic jich je v baleni 80, takze vyjdou i cenove nejlip. i plinky maji docela fajn.
krasny den
 kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.6.05 13:52

Knížka

Ahojky, mám ji doma a je to fajn. Jsou tam slevy i na pleny či ubrousky Pampers (ty máme moc rádi) a na spoustu dalších věcí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
12.6.05 14:23

Díky moc všem, tak já to určitě zkusím.
Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
13.6.05 09:23

Ahojky, můžete mi poradit, kde tuto výhodu získat - mají to v každém DM? Musím si o to říci? nevíte, jak to je? Díky, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.6.05 11:08

Ahoj Hanko,

jukni na tuhle internetovou stránku:
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/?…

Jsou zde info, jak se do dm babybonus programu přihlásit.

Hezký den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
13.6.05 14:13

U nás v DM (a myslím, že to asi bude v každé), je na různých místech, u regálů většinou s dětskejma výrobkama letáčy k vyplnění, ten se pak odevzdá spolu s kopií rodného listu v prodejně nebo pošle na uvedenou adresu.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.10.05 23:26

Ahoj,

já mám taky knížečku s poukázkami. Posílala jsem to, tuším v červenci-srpnu… Kamarádka si posílala přihlášku v září a přišla jí „pouze“ knížka a 2 musli tyčinky… Je pravda, že lepší něco než nic, ale sleva např. na pleny… Co si budeme povídat, pomůže.

Stalo se to některé z vás?

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.10.05 20:31

Ahoj.

Máme knížečku od jara. Radimek se narodil před Vánocemi. Kromě bonusové knížečky nám přišly ještě dodatky. Stejný typ - sleva při koupi určitých výrobků - přišel před Dnem matek, dostali jsme i další kuponky na plínky - Pampers, ubrousky… Za kuponky kupujeme při akcích (takže 2×sleva) a opravdu to hodně ušetří.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.4.13 11:35

Ahoj, nakupuji v DM a jako těhotná jsem dostávala těhotenský knížky. Teď mě chodí na dítě ty knížečky, ale čekáme druhý a zajímalo by mě jestli se mám zase registrovat, že by jsem opět dostala ty slevy pro těhotnou a současně mě chodili dál ty knížečky na prvorozenýho. Jde to? Jde mě hlavně o slevy na plínky co v tý těhotenský byli. Ikdyž teď už v DM ty plíny moc výhodně nevychází, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
16.4.13 11:38

@goldenka, jde to. Tedy pokud to nezměnili. Zaregistruješ se na druhé dítě. Mě takto chodily knížky pro obě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.4.13 11:42

@goldenka taky myslím, že to jde, ale až 2 měsíce před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.4.13 11:47

@paola white aha, u prvního jsem se byla registrovat asi v 5.měsíci a nikdo nic neříkal. Ikdyž to zrušení 25%slevy mě dost naštvalo, brala jsem si to na plínky, který mě tím pádem vyšli nejlevněji než kdekoli jinde a nemusela jsem sledovat akce, protože jsem věděla, že prostě kdykoli zajdu do DM. Teď nevím, nevím asi v DM nakoupím jen něco, ale plíny začnu kupovat jinde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí