Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, poraďte mi čím mažete zadeče kvaším miminkům. Já používám Bepanthen, ale zajímalo by mě jestli máte zkušenost s něčím dobrým a ne tak drahým jako je Bepanthen. Lucina + Lucinka 9m
Máte zkušenost s Bepanthen Krém?
Přidejte zkušenost s Bepanthen KrémAhoj Lucino já jsem zkoušela Rybilku, ale Jeník měl červenýho pytlíčka. To u vás asi nehrozí
. Kamarádka má holčičku a jsou s ní spokojený. Já používám Bepanthen vyhovuje nám nejvíc.H
My používali taky Rybilku. Cenový rozdíl proti Bepanthenu byl úžasný - 30 g Bepanthenu cca 100,– x 100g Rybilky za cca 30,– ![]()
Rybilka báječná, až na to, že zanechávala nažloutlé stopy na látkových plenách, pro krizové situace jsem měla v záloze pořád zbyteček Bepanthenu, ale i ten pak zmizel a Rybilka zachránila vše.
Někdo používá na hodně zapařený zadeček i Pityol, ale nám spíš uškodil.
Daniela + Štefan 2r.
AHoj!
Já jsem taky syna umývala mýdlem a vodou, po ubrouscích byl vždycky opruzený.A na velké opruzeniny jsem používala Pityol nebo Pytiol?, dětská lékařka mi říkala, že ačkoliv je na něm napsáno, že lze používat tuším od 12 let, by neměl nijak v malé míře uškodit.A zabral vždycky na 100%.
Dobrý byl také krém Nela Batole s pudrem,stál kolem 50,–. Tynda
Ahoj,
my používáme v lékarně vyrobenou Ondřejovou mast, ale je i vyráběná. Zadeček neměla Adélka zapařený ani jednou. Jsem s ní naprosto spokojená.
Lenka + Adélka (skoro 5m)
Já používám AVIRIL BABY, kterým nás mazaly už naše maminky. Začínala jsem taky Bepanthenem, ale ta cena je vážně neúnosná. Taky ještě používám krém proti opruzeninám od Nivea a musím ho jen pochválit.
ahoj lucky,
my používáme rybilku a jeste jsme nemely zadny problem. puvodne jsem taky chtela pouzivat bepanthen, ale je to opravdu trosku drahe, ale rybilka jak se zda nam zatim staci a osvecila se nam.
pa olsa + anicka 3m
Ahojky, jen jsem chtěla přidat svůj tip. Mám doma 12 dní starého chlapečka a z porodnice jsem si přivezla Vinohradskou mastičku. Bez předpisu stojí něco přes 30 Kč, na předpis je zdarma. Je to perfektní mastička, Honzík ji dobře snáší. Zatím ťukám, jsme bez opruzenin.
Hezký den přeje Šárka a Honzík
Taky používám pro 9-ti měsíční holčičku Rybilku. Zkoušela jsem i Bepanthen, který jsem si původně koupila na prsa a nepožila, ale nic moc. Ondřejovku máme od babičky a používáme ji na cesty, ale v lékárně nám řekli, že se nemá používat dlouhodobě. Na pipku jí občas dám Infadolan a ještě nikdy neměla opruzeniny, jenom když jí rostl zub tak trošku zčervenala.
Ahoj holky,
na prvního syna jsem používala jenom Rybilku, na druhého taky, když se jako 14denní miminko oprudil, nic mu na to nezabíralo, koupila jsem Bepanthen. Můj gynekolog říkal, že stejný jako Bepanthen je i Calcium panthotenicum, které momentálně používáme na střídačku s Infadolanem, nějak se mi osvědčil líp, než ta Rybilka.
Katka
Ahoj maminy,
my pouzivame take Bepanthen, ale kupuju ekonomicky vyhodnejsi 100gramove baleni. I tak je to samozrejme relativne drahe, ale je to prece moje nejdrazsi miminko
!
Eva, Lucie (3mesice)
Ahoj,
my sice take pouzivame rybi mast(Rybilku), ale ne tu prumyslove vyrabenou (v tube), ale delanou primo v lekarne. Myslim, ze je lepsi nez ta v tube. Sice nevydrzi tak dlouho, ale pri nasi spotrebe nam stejne nikdy dlouho nevydrzi
Opruzeniny byly zatim asi 2× (syn ma 6mesicu), ale vzdycky to melo nejaky duvod (napr. plenky Fixies!) Jana
ahoj.my používali ondřejovu mast, je levná a nikdy jsme neměli sebemenší problém.navíc příjemně voní.
bepanthen jsme používali na vše ostatní…kdykoliv byl jakýkoliv úraz, odřený nosík..vždy pomohl.
stačí opravdu maličko a za chvilku je vše zahojené.
ahoj mm
Ahojky maminky. Take se s vami podelim o mou zkusenost. Bepanten používáme až nastane nějaký problem, je vynikající na poškrábaný obličejíček a nebo případné pupínky ze zimy, na prdelku jsem já i moje sestra- zkušená to mamina- používaly a používáme Rybilku/ mám 5M syna/, ale teď jsem narazila na Nivea Baby mast proti opruzeninám, je to senzace, celou noc až do rána vydrží, je sice dražší cca 90 Kč /100 g, ale je fakt super. Jinak Ondřejovou mast jsem také zkusila, ale Rybilka a Nivea baby vítězí. Petra M.